NBA 2025-26 Regular Season
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
-
TripleThreat
- Kontakt:
Re: NBA 2025-26 Regular Season
3 posta o Spursima unutar sat i po... izgleda da su Spursi nabili kompleksa po gradu Houstonu.
Ja ću samo napisati da vam je bolje da dobijete tu ljušturu od Lakersa što je ostala, inače bi te mogao forum mezetiti mjesecima.
Ja ću samo napisati da vam je bolje da dobijete tu ljušturu od Lakersa što je ostala, inače bi te mogao forum mezetiti mjesecima.
"Your favorite player's favorite player" - MB
On u PO može vidjeti minute samo ako se Queta i Vucevic povrijede.TripleThreat je napisao/la: ↑13 apr 2026, 02:53Nadam se da će mu i ovaj učinak večeras povećati šanse za nekih konkretnijih minuta tokom playoffa. 27 i 12 u jednoj itekako protivniku bitnoj utakmici je više nego dobro.emir18 je napisao/la: ↑13 apr 2026, 02:49Pola ekipe učinak karijere imalo večerasTripleThreat je napisao/la: ↑13 apr 2026, 02:47Kakva implozija Orlanda, ovo noćas je tačka na "i" njihovog raspada u zadnje vrijeme. Drugu/treću postavu Celticsa nisu uspjeli dobiti, a utakmica bila za 7. seed tj. HC u Play In-u.
Garza sa game winning tricom![]()
Garza momački, nadam se da neće izvisiti iz repke opet.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Garza je odlican ove sezone , stvarno je max iskoristio minute i evo nadam se da ce dobiti neke minute i u PO, a ne samo u garbage timeu ako ga bude.
Nego Nezz sta kazes na naseg brata Harpera, mozda smo i mi dobrog trejdovali
. Gadja trice mozda i bolje od brata 
Nego Nezz sta kazes na naseg brata Harpera, mozda smo i mi dobrog trejdovali
-
Amirutah1988
- Kontakt:
- Shategabri
-
Amirutah1988
- Kontakt:
I ta lista smecara od ekipa ima njihove navijace,danas-sutra i tvoj klub moze biti na toj listi,ruzan komentar
- Shategabri
Vidi, i navijači tih ekipa su mi za izučavanja.Amirutah1988 je napisao/la: ↑13 apr 2026, 09:48I ta lista smecara od ekipa ima njihove navijace,danas-sutra i tvoj klub moze biti na toj listi,ruzan komentar
Zamisli dolaziš cijelu sezonu gledati ona bjesomučna ispucavanja Wizardsa?
Ono nije košarka! Ozbiljniji su treninzi nekih ekipa!
I ti platiš za to koliko, 20, 50, 100 $ da gledaš!
I neko se čudi što glasaju za Trumpa!
Komentar je realan.
Svaka čast Bostonu, nisu tankovali iako su im svi predviđali eventualno borbu za playin nakon povrede Tatuma.
To je ekipa, a ne ovi cirkusanti što izmišljaju povrede igračima i tankuju cijelu sezonu ne bi li dobili neki dobar pick na draftu.
Koševo Zapad
Ma Dallas uzima prvi pick opet, nema dileme. Nico rules!
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
hoce li arena ista prenositi, trenutno ne vidim na programu ove utakmice u subotu
Aktuelna tekma bila, i vrlo vazna pa i za Houston jer je direktno odredila protivnikaTripleThreat je napisao/la: ↑13 apr 2026, 06:423 posta o Spursima unutar sat i po... izgleda da su Spursi nabili kompleksa po gradu Houstonu.
Milina ce biti gledati kako ispadaju Spursi u drugoj rundi a uzeli 62 pobjede, i Knickse isto, i oni su u drugoj rundi out. Playoff vec beton a nije ni poceo
a mi ako ispadnemo od Okc, oni su najbolja ekipa lige, znaci mozemo samo napraviti podvig. 
- superFrankie
- Kontakt:
Treba da ga mezi svakako, od najavljivanja finala do toga da je zadovoljan ispadanjem u drugoj rundi.TripleThreat je napisao/la: ↑13 apr 2026, 06:423 posta o Spursima unutar sat i po... izgleda da su Spursi nabili kompleksa po gradu Houstonu.
A Garza je fakat zasluzio vecu minutazu, rekao bih da je korisniji od Vucevica koji se zasad nikako nije snasao u Bostonu
po statistickim podacima i proracunima iz njih jokic bi trebao imati 73% sanse za novi MVP. ali svi znamo da ga nece dobiti. u posljednjih 6 godina je po statistici uvjek bio na 65+% sansi. a dobio je 3 puta.
https://www.basketball-reference.com/friv/mvp.html
https://www.basketball-reference.com/friv/mvp.html
TheGoldenGOAT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.