Ma jest ali mislim da Uefa zeli da sve drzave Evrope budu njeni clanovi. Cisto sumnjam da imaju u planu da nas izoluju na duzi vremenski period ili nesto slicno. Nesto ce se morati uraditi, i to sto prije.kralj_je_mrtav je napisao/la:Da, ali ti zaboravljas da su se od tada mnoge stvari okrenule na stetu Bosanaca i Hercegovaca i da sada neki drugi mnogo bolje lobiraju od nas.calcio je napisao/la:Zaboravljate da je Savez postojao izmedju 1996-2002 i odlicno funkcionisao, bio legalan i legitiman, priznat od svih, klubovi igrali u evropi, reprezentacija se normalno takmicila.
Tada je doslo ujedinjenje sa do tada nelegitimnim savezom RS. Od tada se i pocinju gomilati problemi.
Znaci nigdje ne pise da savez mora pokrivati cijelu drzavu da bi predstavljao istu.
I umjesto da ponovo nesto eksperimentisu najjednostavnije bi bilo vratit nesto sto se pokazalo da moze funkcionisati. Opet, kao privremeno rjesenje. Mozda to ustvari i jeste taj prelazni, ili kako ga nazvase, komitet za normalizaciju.
Hehe. Mozda i to bude jednog dana.A, zasto ne bismo trazili da nam se vrati i Republika BiH, ionako ova nova ne funkcionira. Nemoj me pogresno shvatiti, i ja to zelim najvise, ali realnost je nesto drugo.