Prvo smiri se

A ako nemas odg. na pitanje mogao si to reci i na puno kulturniji nacin
Dakle izmislio si "glasanje"

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Prvo smiri se
Ali moram sebe pohvaliti ovo je bio dobar post vjerovatno u vremenu kad sam bio u prajmu
Donnie Darko je napisao/la: ↑09 feb 2021, 17:40Zamisli od svih forumaša, dobrih i loših, inteligentnih i retardiranih, ti izabereš da budeš novi saruman.
Pardon, saurman*, jer je i ime fiktivnog lika kojem je posvetio svoj nick uspio fulati.
Bilo mi je cudno sto je proslo dosta vremena i nisu potvrdili, nego tek nekad kasnije. Zato sam tad i napisao.
Pricate o covjeku koji je pisao umesto Visca Barca- Viva Barca.let3 je napisao/la: ↑09 feb 2021, 19:16Donnie Darko je napisao/la: ↑09 feb 2021, 17:40Zamisli od svih forumaša, dobrih i loših, inteligentnih i retardiranih, ti izabereš da budeš novi saruman.
Pardon, saurman*, jer je i ime fiktivnog lika kojem je posvetio svoj nick uspio fulati.![]()
Saurman je valjda neki mix saurona i sarumana, kao igra rijeci
ko zna šta je Sarma kontao tad
![]()
I ne možeš porediti Sarmu sa onim dosadnim bilmezom bez humora. Sarma bar zna nasmijati ponekad.
Obzirom da ne placaju igrace i dobavljace vec mjesecima, nije to ni daleko od istine.
Kad nemaju argumenta uvijek ista priča nemaš posao, ženu, nemaš život, eto neka ti imaš haha. Izmislili glasanje. Šta će. Kada ne mogu naći neki dobar argumentu idu bajke. Na terenu se pokazalo ko je bolji. Jedan trpa koga stigne, drugi traži ključeve po podu kad gubi.
Znači choke je kada nakon 8 uzastopnih pobjeda odigraš neriješeno?
Pa u tome i jeste bila citava poenta ovog posta gore da on nama kaze kako mu ide u zivotu da ima "posao, zenu i djecu i da mu roditelji ne placaju vise struju"anonymousHD je napisao/la: ↑10 feb 2021, 09:47Kad nemaju argumenta uvijek ista priča nemaš posao, ženu, nemaš život, eto neka ti imaš haha. Izmislili glasanje. Šta će. Kada ne mogu naći neki dobar argumentu idu bajke. Na terenu se pokazalo ko je bolji. Jedan trpa koga stigne, drugi traži ključeve po podu kad gubi.
Ma kiksaće i Real i Barsa još bruku utakmica do kraja sezone.LlullSergio je napisao/la: ↑10 feb 2021, 14:21Nije choke jedan kiks logicno, choke ce biti ako ispusis ovu titulu.
Nisam rekao da ce se sigurno desiti, samo kazem da me ne bi zacudilo. U suprotnom svaka cast, bit ce zasluzena titula i konacno ce uraditi nesto sto se od njih ocekivalo kad imaju slabiji Real/Barcu naspram sebe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.