@Sapce mislim da grijesis tu, City je pocetkom sezone nadigro protivinike zato sto su imali predobru pripremu i bili u odlicnom fizickom stanju. Kad su se poceli povredjivati posebno Kompany, poceli su redati i one remije i gubili od sunderlanda. Sad Silva vuce povredu i tako dalje...Ja idalje nerazumijem zasto englezi ne uvedu neku januarsku pauzu, jer ocigledno pri kraju sezone se redaju igraci sa povredama i sl. Npr. to je jedan od mnogih razloga zasto i onih malo dobrih engleski fubalera odigra ko k**** na evru ili s. prvenstvu.
Da te naspomenem, igro je City i dvije utakmice sa Napolijem, u obje utakmice Dzeko je bio ravan Torresu u proslih 10 mjeseci, tad je City kako se sjecam harao Tottenham i slicne.
Opet pogresno, mozda i ne, ali koliko godina bi trebalo da se navikne na takvu igru ko sto Real igra. Nisu sebicni? Ma lol

TRonaldo, Đi Marija, Higuan srz sebicnosti. A i Dzeko je cesto sebican. Medjuostalom, samo tempo koji ti realovi veznjaci igraju Dzeko nebi mogo pratiti, a kamoli da ucini nesto sam.
Dobro porez, ma nisam ni rekao da Dzeki nebi bilo interesanto, samo mislim da je ovo suplja prica oko Real-a. Jedino sto Daily Mail naznacuje jest da Mourinho njegov fan pa uliva neku mogucnost u transfer, a Mourinho je mozda fan od 300 igraca a mozda uopste nije fan, mozda ga ba boli k.... mozda samo covjek htio da bude kulturan kad je davao te izjave.
Hajde neka neko izcupa te komentare Mourinha o Dzeki.