Jugoslavenima .
Ubijali , pljačkali, rušili .
Moderator/ica: insider
Kao prvo psovao sam ti samo mater, ne sve što se može psovati. 90minuta je bio prisutaj i može to potvrditi. Povezuješ me sa neistinama koje nisam rekao. Kako tebe nije stid pričati o nekoj kulturi, znaju svi kakvo si **** i gnjida. Ako se može vidjeti šta sam pisao, neka se provjeri.PovratakKralja je napisao/la: ↑06 avg 2020, 13:18Captain4 je napisao/la: ↑06 avg 2020, 05:05Fino si se povukao sinoć iz rasprave kad sam tražio da nađeš post gdje pljujem po Naniću. Ako sam već pljuvao, a ti vidio to, mora biti negdje to definisano. I preko PP si sinoć fino pobjegao također, još sam ti nudio 100KM ako pronađeš post gdje blatim Nanića. Valjda se vrijedi za to potrudit.
Isto važi i za tebe, želim ti fino odrastanje i intelektualnu stabilizaciju kroz budućih par godina. Nije još kasno. Neka te bude stid i sram. Neću te više prozivat zbog ovih laži, svi su dovoljno upoznati o kakvom se degeneriku radi. Odyebi i zaobilazi postove koje pišem.Da li je moguce da ovaj covjek nije banovan i da su mu samo izbrisani postovi ? Sinoc je psovao sve sto se moze opsovati, ukljucujuci i moju majku. Ako ce se ovakve bljuvotine dopuštati na javnom forumu, onda ja nemam šta da trazim ovdje.
Šta je to ?bombaysaphire je napisao/la: ↑06 avg 2020, 13:40Jugoslavenima .
Ubijali , pljačkali, rušili .
Reci to Enveru Šiljku.VolimTz je napisao/la: ↑06 avg 2020, 13:47Šta je to ?
Slabo koga su Švabe dirale, najviše krvi je palo u plemenskim borbama ovdašnje stoke. Jedina greška Rajha za mene je što Bosni nisu dali autonomiju, iako su je Bošnjaci tražili. Švabe su bili jedini okupator koji nije dirao Bošnjake, od 1463. do danas.
Jesil to opet imao proljev u usta ?Husika je napisao/la: ↑06 avg 2020, 13:45Dat cu vam angdotu iz Visokog prije nekih, lupam 5-6-7 god ne sjecam se tacno!
Gostuje Olja Karleusa u jednom objektu, kad vidi cuda pojavljuje se Naser u objekat kod lokalnih krimosa da mu budu domacini na koncertu gdje nastupa doticna...Da opisujem zasto se pojavio nema potrebe, mozete i sami prepostaviti...
Pojavio se sa nekim kao tjelohraniteljem, kako se sjecam onako nesto izmedju nabildanog i debelog lika(tipicni primjerak furaća)!
Govorim ono sta sam vidio!PovratakKralja je napisao/la: ↑06 avg 2020, 14:03Jesil to opet imao proljev u usta ?Husika je napisao/la: ↑06 avg 2020, 13:45Dat cu vam angdotu iz Visokog prije nekih, lupam 5-6-7 god ne sjecam se tacno!
Gostuje Olja Karleusa u jednom objektu, kad vidi cuda pojavljuje se Naser u objekat kod lokalnih krimosa da mu budu domacini na koncertu gdje nastupa doticna...Da opisujem zasto se pojavio nema potrebe, mozete i sami prepostaviti...
Pojavio se sa nekim kao tjelohraniteljem, kako se sjecam onako nesto izmedju nabildanog i debelog lika(tipicni primjerak furaća)!
Anegdota je vrsta književnosti koji se temelji na izvanrednom događaju obično iz života neke osobe. U svakodnevnom jeziku anegdota se odnosi na priču (uglavnom usmenu) koja opisuje čudan, neobičan ili smiješan događaj.
Ima kafanica fina dole, on i Asim Sarajlić redovni posjetitelji.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑06 avg 2020, 14:09Ja Nasera viđam dole na Barama, vjerovatno dole živi negdje.
Iskreno da ti kažem, boli me neka stvar hoce li se neko smijati ili ne. Jel treba da ti se cmarim da bi dobio tvoju potporu ? Vidio sam i ja nlo na nebu.