Yebi ga , zna se uloga Japana u drugom svjetskom ratu ...
Ja bih više volio da su na Minhen ili Berlin bacili ...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Yebi ga , zna se uloga Japana u drugom svjetskom ratu ...
Niđe veze.bombaysaphire je napisao/la: ↑06 avg 2020, 12:52Yebi ga , zna se uloga Japana u drugom svjetskom ratu ...
Captain4 je napisao/la: ↑06 avg 2020, 05:05Fino si se povukao sinoć iz rasprave kad sam tražio da nađeš post gdje pljujem po Naniću. Ako sam već pljuvao, a ti vidio to, mora biti negdje to definisano. I preko PP si sinoć fino pobjegao također, još sam ti nudio 100KM ako pronađeš post gdje blatim Nanića. Valjda se vrijedi za to potrudit.
Isto važi i za tebe, želim ti fino odrastanje i intelektualnu stabilizaciju kroz budućih par godina. Nije još kasno. Neka te bude stid i sram. Neću te više prozivat zbog ovih laži, svi su dovoljno upoznati o kakvom se degeneriku radi. Odyebi i zaobilazi postove koje pišem.
Da li je moguce da ovaj covjek nije banovan i da su mu samo izbrisani postovi ? Sinoc je psovao sve sto se moze opsovati, ukljucujuci i moju majku. Ako ce se ovakve bljuvotine dopuštati na javnom forumu, onda ja nemam šta da trazim ovdje.
I ovo moze admine ?alex1991 je napisao/la: ↑06 avg 2020, 09:06Al nije 1970-ta, 2020 je i umjesto kamena po golom otoku tucamo ti starateljku po Šićkom.PovratakKralja je napisao/la: ↑06 avg 2020, 04:22Danas svaka budala ima pravo na svoje mišljenje i vi ste produkti takvog sistema. Da je sad 1970-ta, vi bi tucali kamen po golom otoku.
PovratakKralja je napisao/la: ↑06 avg 2020, 13:19I ovo moze admine ?alex1991 je napisao/la: ↑06 avg 2020, 09:06Al nije 1970-ta, 2020 je i umjesto kamena po golom otoku tucamo ti starateljku po Šićkom.PovratakKralja je napisao/la: ↑06 avg 2020, 04:22Danas svaka budala ima pravo na svoje mišljenje i vi ste produkti takvog sistema. Da je sad 1970-ta, vi bi tucali kamen po golom otoku.
Šta je smiješno, podržavaš ovo ?
Pravi se našao moralisati o psovanjuPovratakKralja je napisao/la: ↑06 avg 2020, 13:18Captain4 je napisao/la: ↑06 avg 2020, 05:05Fino si se povukao sinoć iz rasprave kad sam tražio da nađeš post gdje pljujem po Naniću. Ako sam već pljuvao, a ti vidio to, mora biti negdje to definisano. I preko PP si sinoć fino pobjegao također, još sam ti nudio 100KM ako pronađeš post gdje blatim Nanića. Valjda se vrijedi za to potrudit.
Isto važi i za tebe, želim ti fino odrastanje i intelektualnu stabilizaciju kroz budućih par godina. Nije još kasno. Neka te bude stid i sram. Neću te više prozivat zbog ovih laži, svi su dovoljno upoznati o kakvom se degeneriku radi. Odyebi i zaobilazi postove koje pišem.Da li je moguce da ovaj covjek nije banovan i da su mu samo izbrisani postovi ? Sinoc je psovao sve sto se moze opsovati, ukljucujuci i moju majku. Ako ce se ovakve bljuvotine dopuštati na javnom forumu, onda ja nemam šta da trazim ovdje.
Gori je ovaj što je snimao ...
Sook-Ching masakr (masakrirano 50k Kineza), pa onda u Manilli...Japanci su bili podmukli i cinili svakakve zlocine po Aziji, najupecatljiviji masakar i silovanja u Nanjingu
Ma čisto što su nama ovdje radili , pa eto zato ..VolimTz je napisao/la: ↑06 avg 2020, 13:02Niđe veze.bombaysaphire je napisao/la: ↑06 avg 2020, 12:52Yebi ga , zna se uloga Japana u drugom svjetskom ratu ...
Čak i da su bacili Švabe bi kao i Japanci izašli iz svega 5 puta jači i ponovo bili najnapredniji narod na svijetu.
Kome nama i šta ?
Kao prvo psovao sam ti samo mater, ne sve što se može psovati. 90minuta je bio prisutaj i može to potvrditi. Povezuješ me sa neistinama koje nisam rekao. Kako tebe nije stid pričati o nekoj kulturi, znaju svi kakvo si **** i gnjida. Ako se može vidjeti šta sam pisao, neka se provjeri.PovratakKralja je napisao/la: ↑06 avg 2020, 13:18Captain4 je napisao/la: ↑06 avg 2020, 05:05Fino si se povukao sinoć iz rasprave kad sam tražio da nađeš post gdje pljujem po Naniću. Ako sam već pljuvao, a ti vidio to, mora biti negdje to definisano. I preko PP si sinoć fino pobjegao također, još sam ti nudio 100KM ako pronađeš post gdje blatim Nanića. Valjda se vrijedi za to potrudit.
Isto važi i za tebe, želim ti fino odrastanje i intelektualnu stabilizaciju kroz budućih par godina. Nije još kasno. Neka te bude stid i sram. Neću te više prozivat zbog ovih laži, svi su dovoljno upoznati o kakvom se degeneriku radi. Odyebi i zaobilazi postove koje pišem.Da li je moguce da ovaj covjek nije banovan i da su mu samo izbrisani postovi ? Sinoc je psovao sve sto se moze opsovati, ukljucujuci i moju majku. Ako ce se ovakve bljuvotine dopuštati na javnom forumu, onda ja nemam šta da trazim ovdje.
Šta je to ?bombaysaphire je napisao/la: ↑06 avg 2020, 13:40Jugoslavenima .
Ubijali , pljačkali, rušili .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.