Garant si boga allaha psovao , čim fale postovi ...
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Re: Chat
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Mater lažljivu samo.
@Oske
Ne ulazim na provokacije, haman je širi spektar riječi dozvoljen.
@Oske
Ne ulazim na provokacije, haman je širi spektar riječi dozvoljen.
"We need to suffer. And we need to fight."
Japanci jesu bili na pogresnoj strani istorije u to vrijeme, ali da li je opravdano ubijanje 200 hiljada civila i sravnjavanje dva grada sa zemljom? Pa ne bih rekao. I to bez da ulazimo u dugotrajne posljedice te radijacije. Mislim da bi se dosta vise pricalo o eticnosti tog postupka da su npr. Rusi ili Francuzi roknuli nuklearnu na Berlin, nego u slucaju Amera koji su to uradili Japancima.
Svaka cast pilotima koji su imali zeludac da nose toliko ljudi na dusi. Jedno je na bojistu pucati u protivnickog vojnika, nesto sasvim drugo izbaciti bombu koja ne bira jesi li vojnik, dijete, baba, djed, otac, majka..
Naravno da nije opravdano.
Samo jedan u nizu zločina SAD-a.
Samo jedan u nizu zločina SAD-a.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ali je fascinantno kako je njihova masinerija ucinila da se to nigdje ne vodi kao zlocin. Cak pretpostavljam da se oni tamo u SAD-u ponose time i smatraju to sve opravdanim.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Naravno da nije opravdano ali Amerikanci ce uvijek reci da su to uradili da skrate rat sto je tacno. Da su nastavili voditi normalne borbe, rat bi trajao jos godinu ili dvije sigurno. Japanci su bili podmukli i cinili svakakve zlocine po Aziji, najupecatljiviji masakar i silovanja u Nanjingu
A bilo je toga i na Filipinima, Koreji itd.
A bilo je toga i na Filipinima, Koreji itd.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Yebi ga , zna se uloga Japana u drugom svjetskom ratu ...
Ja bih više volio da su na Minhen ili Berlin bacili ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Niđe veze.bombaysaphire je napisao/la: ↑06 avg 2020, 12:52Yebi ga , zna se uloga Japana u drugom svjetskom ratu ...
Čak i da su bacili Švabe bi kao i Japanci izašli iz svega 5 puta jači i ponovo bili najnapredniji narod na svijetu.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- PovratakKralja
- Kontakt:
Captain4 je napisao/la: ↑06 avg 2020, 05:05Fino si se povukao sinoć iz rasprave kad sam tražio da nađeš post gdje pljujem po Naniću. Ako sam već pljuvao, a ti vidio to, mora biti negdje to definisano. I preko PP si sinoć fino pobjegao također, još sam ti nudio 100KM ako pronađeš post gdje blatim Nanića. Valjda se vrijedi za to potrudit.
Isto važi i za tebe, želim ti fino odrastanje i intelektualnu stabilizaciju kroz budućih par godina. Nije još kasno. Neka te bude stid i sram. Neću te više prozivat zbog ovih laži, svi su dovoljno upoznati o kakvom se degeneriku radi. Odyebi i zaobilazi postove koje pišem.
Da li je moguce da ovaj covjek nije banovan i da su mu samo izbrisani postovi ? Sinoc je psovao sve sto se moze opsovati, ukljucujuci i moju majku. Ako ce se ovakve bljuvotine dopuštati na javnom forumu, onda ja nemam šta da trazim ovdje.
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
- PovratakKralja
- Kontakt:
I ovo moze admine ?alex1991 je napisao/la: ↑06 avg 2020, 09:06Al nije 1970-ta, 2020 je i umjesto kamena po golom otoku tucamo ti starateljku po Šićkom.PovratakKralja je napisao/la: ↑06 avg 2020, 04:22Danas svaka budala ima pravo na svoje mišljenje i vi ste produkti takvog sistema. Da je sad 1970-ta, vi bi tucali kamen po golom otoku.
PovratakKralja je napisao/la: ↑06 avg 2020, 13:19I ovo moze admine ?alex1991 je napisao/la: ↑06 avg 2020, 09:06Al nije 1970-ta, 2020 je i umjesto kamena po golom otoku tucamo ti starateljku po Šićkom.PovratakKralja je napisao/la: ↑06 avg 2020, 04:22Danas svaka budala ima pravo na svoje mišljenje i vi ste produkti takvog sistema. Da je sad 1970-ta, vi bi tucali kamen po golom otoku.
27.10.2020
Kakav degenerik balavi
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- PovratakKralja
- Kontakt:
Šta je smiješno, podržavaš ovo ?
Pokušati cu naci post od captian4 sinoc, 10x gore od ovoga je psovao i samo mu izbrisali post
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Pravi se našao moralisati o psovanjuPovratakKralja je napisao/la: ↑06 avg 2020, 13:18Captain4 je napisao/la: ↑06 avg 2020, 05:05Fino si se povukao sinoć iz rasprave kad sam tražio da nađeš post gdje pljujem po Naniću. Ako sam već pljuvao, a ti vidio to, mora biti negdje to definisano. I preko PP si sinoć fino pobjegao također, još sam ti nudio 100KM ako pronađeš post gdje blatim Nanića. Valjda se vrijedi za to potrudit.
Isto važi i za tebe, želim ti fino odrastanje i intelektualnu stabilizaciju kroz budućih par godina. Nije još kasno. Neka te bude stid i sram. Neću te više prozivat zbog ovih laži, svi su dovoljno upoznati o kakvom se degeneriku radi. Odyebi i zaobilazi postove koje pišem.Da li je moguce da ovaj covjek nije banovan i da su mu samo izbrisani postovi ? Sinoc je psovao sve sto se moze opsovati, ukljucujuci i moju majku. Ako ce se ovakve bljuvotine dopuštati na javnom forumu, onda ja nemam šta da trazim ovdje.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Gori je ovaj što je snimao ...
Sook-Ching masakr (masakrirano 50k Kineza), pa onda u Manilli...Japanci su bili podmukli i cinili svakakve zlocine po Aziji, najupecatljiviji masakar i silovanja u Nanjingu
Japansko ratno zrakoplovstvo i specijalne snage koristile su biolosko oruzje u znak odmazde u provincijama Zhejiang i Jiangxi. Procjenjuje se da je ubijeno 250 000 civila.
Izmedju 1937. i '45., japanska vojska ubila je vjerovatno preko 6 miliona ljudi.
Krajem 19. stoljeca, omladina odgajana prema bušido kodesku te kultu predaka, smatrala je kako pripradaju superiornoj rasi, cisteci se ritualima sintoizma.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 06 avg 2020, 13:34, ukupno mijenjano 1 put.
A smooth sea never made a skilled sailor.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Ma čisto što su nama ovdje radili , pa eto zato ..VolimTz je napisao/la: ↑06 avg 2020, 13:02Niđe veze.bombaysaphire je napisao/la: ↑06 avg 2020, 12:52Yebi ga , zna se uloga Japana u drugom svjetskom ratu ...
Čak i da su bacili Švabe bi kao i Japanci izašli iz svega 5 puta jači i ponovo bili najnapredniji narod na svijetu.
Kome nama i šta ?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."