FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
''HADŽIĆ je kontaktirao neke igrače ali traže cifre glava boli.Igrac koji je igrao za 2000 KM u Krupi traži 10.000 za potpis .Gledamo da bude bolje.30.06.ističu ugovori Novakoviću, Saidu,Parmakovskom...pa ce se osloboditi sredstva''
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Prvo pretkolo, ako ovako nastave, 2500...MortemHz je napisao/la:Poceli su ovi iz druge lige, bravo!!
30.6. Hahahhahhhahhahahahhahaahahahahhaa jok ba, u decembru nekad, nemojte žuriti, i onako prvih 7 kola popusimo, u novembru se vratimo a u aprilu smo taman za šale
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Koji to igrac vrijedi da mu das 10K platu i to iz Krupe, Dujaković? Ko? Oni ne vrijede ni u pola toliko. Bolje dovedi nekog iz druge drzave, daj mu jos par milja bonusa i bit ce ti najbolji igrac u timu.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 03 jun 2018, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
Nije platu vec na ruke.MortemHz je napisao/la:Koji to igrac vrijedi da mu das 10K platu i to iz Krupe, Dujaković? Ko?
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Ja mislim da su ova 2 igraca plan b ili c. ako su plan a onda .....
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Na ruke se vazda uzimalo vise jer je to normalna stvar prilikom prvog potpisa.UltraSA je napisao/la:Nije platu vec na ruke.MortemHz je napisao/la:Koji to igrac vrijedi da mu das 10K platu i to iz Krupe, Dujaković? Ko?
https://****/fudbal/messi-naredio- ... ica/120576
Kod njih mescini u viziji kluba ucestvuju i oni sto travu odrzavaju.. Isto kao kod nas, samo sto oni svi zajedno traze rjesenja a ovi nasi svi zajedno traze izgovore.. Uvijek najbolje i najmodernije.
Premijer cirkus Colorado od sljedece sezone nikad atraktivniji, pored starih klovnova i stimaca utakmica dobija novog, sisatog klovna, vrlo upucenog i vjestog. Politicke struje vs inostrani kapital, sudije su vec na slatkim mukama.
Ko je vas favorit ?
Bahati Bakirovi sljedbenici
Fina Coviceva tehnika i igre u sjenci
Sisato-grlata spodoba, americka logistika i nato
Turske ambicije
Nasi ne vjerujem da su sposobni sami do granapa da odu a ne da urade nesto..
Kod njih mescini u viziji kluba ucestvuju i oni sto travu odrzavaju.. Isto kao kod nas, samo sto oni svi zajedno traze rjesenja a ovi nasi svi zajedno traze izgovore.. Uvijek najbolje i najmodernije.
Premijer cirkus Colorado od sljedece sezone nikad atraktivniji, pored starih klovnova i stimaca utakmica dobija novog, sisatog klovna, vrlo upucenog i vjestog. Politicke struje vs inostrani kapital, sudije su vec na slatkim mukama.
Ko je vas favorit ?
Bahati Bakirovi sljedbenici
Fina Coviceva tehnika i igre u sjenci
Sisato-grlata spodoba, americka logistika i nato
Turske ambicije
Nasi ne vjerujem da su sposobni sami do granapa da odu a ne da urade nesto..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
za sto sluzi akademija ako ce se dovoditi ovi tudji otpadci. ubij se husrefe, obraduj naciju..po mogucnosti, raznesi se u prostorijama kluba, na nekom sastanku sa direktoricom i ostalim kuravama
Pa za ovu dvojicu su Dilaver i Fajic doktori fudbala, a s njima vecina raje ne bi bila zadovoljna, a izgleda da nam namjerno i spustaju kriterij da bi nam na kraju Dilaver bio ko da smo Benku doveliMortemHz je napisao/la:Poceli su ovi iz druge lige, bravo!!
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dat cemo im jos malo vremena.. mozda i Zuka samo nagadja, cisto sumnjam da nasi hoce nekoga iz druge lige i da su ozbiljni sto se toga ticebihuzur je napisao/la:za sto sluzi akademija ako ce se dovoditi ovi tudji otpadci. ubij se husrefe, obraduj naciju..po mogucnosti, raznesi se u prostorijama kluba, na nekom sastanku sa direktoricom i ostalim kuravama
Pa nama.uvijek dodju c i.d opcijeZukanovic je napisao/la:Ja mislim da su ova 2 igraca plan b ili c. ako su plan a onda .....
Misimovic-alispahic
Ofosu - ovaj sebičnjak
Onaj sto u Rusiju ode-altiparmak
Itd
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Bgm to je daleko i predaleko od istog...StariGrad071 je napisao/la:Slozit cemo se da smo na kraju sovojili jednak br trofeja, ja ispo u finalu ili u prvoj rundi isto je na kraju. Bar ja to tako gledam.skoroalen je napisao/la:A opet, Čala kao vatrogasac sa slabijim rosterom bio u igri za oba takmičenja do samog finiša. Husref kao vatrogasac sa boljim rosterom ispao u prvoj rundi kupa i u martu se oprostio od lige. Gledajući njihovu prošlost i ukupnu statistiku Husref je bolji trener al ove sezone se pogubio, on je sušta suprotnost onog što smo očekivali od njega.StariGrad071 je napisao/la:Calin trening je trajao 70 minuta. Husrefov traje 90 minuta plus analiza poslije utakmice i prije.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Tek od sutra zvanicno pocinje prelazni rok pa cemo vidjeti,"borba" je za Besirevica.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Starigrad ovaj?brojjedan je napisao/la:Nagradno pitanje.
Iza kojeg nicka se krije Husrefov sin, ovaj sto brani u juniorima? Tri, cetiri, sad...pucajte!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ima ugovor, fin igrac samo sto imamo precih pozicija za popuniti.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 03 jun 2018, 20:04, ukupno mijenjano 1 put.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
E pa majku li im yebem glu.pu, sve ih pobit treba.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne tako davno

Nema borbe, mi imamo najveci budzet u ligi a ljudi nam kupe igrace ispred nosa. Ako se guramo da laznim ili sa pseudoradnicima za Besirevica on nece kod nas.miky_hz je napisao/la:Tek od sutra zvanicno pocinje prelazni rok pa cemo vidjeti,"borba" je za Besirevica.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
-
umjetniksabrojem9
- Kontakt:
Evo jedna provjerena informacija. Stojčev u Siminom Hanu od Azmira dobio 220.000 KM za godinu dana. 10.000 plata, a 100.000 KM u dvije rate na ruke. Da li bi vi dali za bilo kojeg igrača ma koliko drag bio te pare? Uz dužno poštovanje Milošu za sve njegove zasluge u klubu, ipak igraču koji uzima 32godinu dati toliko novac je ludost. Moram dodati da to ne opravdava naše rukovodstvo što ne prolazali još uvijek adekvatna pojačanja za ekipu.