đes ba internet navijač, ti ono ideš samo na gostujuće ?Dirk je napisao/la:Al su se tuljumbe naselila na nasu temu
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- KB-TM87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
Ma pusti tuljumbice,neka ih...Dirk je napisao/la:Al su se tuljumbe naselila na nasu temu
Eno Maxa ljulja i u Splitu
---Skinhedi oko mene skankuju...
Mali plavi iš iš iš...
Imate li gdje drugo lijeciti komplekse statistike.....
Imate li gdje drugo lijeciti komplekse statistike.....
Radit ces ti meni u pekari kunem ti seKB-TM87 je napisao/la:đes ba internet navijač, ti ono ideš samo na gostujuće ?Dirk je napisao/la:Al su se tuljumbe naselila na nasu temu
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
HAAHAHAHAHAHAHHAAHAHDirk je napisao/la:Radit ces ti meni u pekari kunem ti seKB-TM87 je napisao/la:đes ba internet navijač, ti ono ideš samo na gostujuće ?Dirk je napisao/la:Al su se tuljumbe naselila na nasu temu
Joj jbo. nas je Orebro
P.S.Naravno salim se
Split - Sarajevo 1:0
Počelo je drugo poluvrijeme u Dugopolju. Jirži Plišek, trener Sarajeva nije izvršio niti jednu izmjenu, uprkos lošoj igri u prvih 45 minuta.Sarajevo je moglo do izjednačenja u 49. minuti. Nakon greške saigrača, Vidić u posljednji tren interveniše ispred Emira Obuće.Minutu kasnije, Maksumić je odlično šutirao, a Vuković krajnjim naporom loptu izbija u korner. Sarajevo je konačno zaigralo angažovanije...
Počelo je drugo poluvrijeme u Dugopolju. Jirži Plišek, trener Sarajeva nije izvršio niti jednu izmjenu, uprkos lošoj igri u prvih 45 minuta.Sarajevo je moglo do izjednačenja u 49. minuti. Nakon greške saigrača, Vidić u posljednji tren interveniše ispred Emira Obuće.Minutu kasnije, Maksumić je odlično šutirao, a Vuković krajnjim naporom loptu izbija u korner. Sarajevo je konačno zaigralo angažovanije...
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
Sta ti je dobro organizovano,opet nestalo struje...

Da Bog sacuvatarpi do bagro 2 je napisao/la:Sta ti je dobro organizovano,opet nestalo struje...![]()
![]()
Dino po ovom izvjestaju fino brani reklo bi se,ja fol stiscem f5 svako po minute,a oni nakon 10 minuta objave da je prekid 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
U 57. minuti Duje Čop nakon greške Sedina Torlaka imao je dobru priliku, ali je Hamzić ponovo odlično intervenisao
A mi ser... po Hamzicu

A mi ser... po Hamzicu
Po drugi put tehnički problemi su riješeni i nakon devet minuta prekida utakmica je nastavljena.
konkurencija je cudotarpi do bagro 2 je napisao/la:U 57. minuti Duje Čop nakon greške Sedina Torlaka imao je dobru priliku, ali je Hamzić ponovo odlično intervenisao
A mi ser... po Hamzicu![]()
Nedaj Boze da igramo kod nas, kako biste se nakotili na forumu Sarajeva....pihhhKeenan.- je napisao/la:Nestaje vam struje ko da u Nadiocima igrate.
U prijateljskoj odbranio nesto i odmah je dobar, a necu da se vracam na to koliko nas je bodova zaebao ... 
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
Fakat je napisao/la:Po drugi put tehnički problemi su riješeni i nakon devet minuta prekida utakmica je nastavljena.
Jbo lud zbunjenog
Napisao sam vam jer vas tim igra u toj utakmici,a ne zbog mjesta desavanjaVanBasten je napisao/la:Haj još jednom na **** i pogledaj mjesto dešavanja. Kakve mi veze imamo s nestankom struje u Splitu?Keenan.- je napisao/la:Nestaje vam struje ko da u Nadiocima igrate.
Sve sam bliži da postanem bespogovorni zagovornik abortusa.
Zadnja izmjena: Keenan.-, dana/u 07 jul 2011, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Il ti ga zbunjen ludogtarpi do bagro 2 je napisao/la:Fakat je napisao/la:Po drugi put tehnički problemi su riješeni i nakon devet minuta prekida utakmica je nastavljena.![]()
![]()
![]()
Jbo lud zbunjenog
Korelacija je strašna moram priznati.Keenan.- je napisao/la:Napisao sam vam jer vas tim igra u toj utakmici,a ne zbog mjesta desavanjaVanBasten je napisao/la:Haj još jednom na **** i pogledaj mjesto dešavanja. Kakve mi veze imamo s nestankom struje u Splitu?Keenan.- je napisao/la:Nestaje vam struje ko da u Nadiocima igrate.
Sve sam bliži da postanem bespogovorni zagovornik abortusa..
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
Ma svejednoFakat je napisao/la:Il ti ga zbunjen ludogtarpi do bagro 2 je napisao/la:Fakat je napisao/la:Po drugi put tehnički problemi su riješeni i nakon devet minuta prekida utakmica je nastavljena.![]()
![]()
![]()
Jbo lud zbunjenog![]()
![]()