FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

padobranac1978
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la padobranac1978 » 13 jul 2011, 20:13

slika

jesu li ovo nove majice ROYAL,ako jesu ljepse su od dresova 8-)
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 jul 2011, 20:17

Pa mi dres na kraju krajeva zvanicno nismo ni vidjeli,ni sa grbom,ni sa svim cudima,i normalnim dimenzijama,ovako si vidio xxxx velicinu na igracu koji nosi L :P pa smjesno izgleda i nemas ni stvarnu sliku dresa :)

napokon se potrefilo sa pravom bordo bojom :) a majica je strasna,evo ja se slomih trazeci slike sa ovog pressa da malo blize vidim,kontam ima nesto na stranici od ovih al nista
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 13 jul 2011, 20:19

a divi Mirze,ko tjelohranitelj :D

o sole mio
Kontakt:

Post Postao/la o sole mio » 13 jul 2011, 20:27

gotiva je napisao/la:
kupus army je napisao/la:ado-hz@ ne vjerujem sta moje oci citaju,vise volis srbe koji su 4 godine granatirali tvoj grad,ubijali tvoje sugradjane i vrsili snajpersku i svu drugu torturu,nego ljude koji su u hordama-manijacima,a nisu rodjene Sarajlije,svaka cast hebem te bosnjace naivni :evil:
Citaj prijaratne srbe

Citam ja i vidim da si strahovito glup! Mislim da si jos maloljetan i da ne znas sta pises. Ajd malo skontaj sta si napiso: PRIJERATNI SRBI TI NORMALA!? Pa ko te gadjao u ratu, da nisu ovi poslijeratni srbi rodjeni od 95 pa nadalje???
Ne lupetaj djecace bezveze, ako nemas sta pametno napisati bolje ti je da presutiti...
A da si bio u Sarajevu tokom agresije drugacije bi pricao...

bordoole
Kontakt:

Post Postao/la bordoole » 13 jul 2011, 20:37

gledam ovog crnju sto ubi borac pa nesto kontam kad bi mu torlak jednom uletio nikad vise ne bi bio ovako poletan :D

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 13 jul 2011, 20:48

Neka kaze ko sta hoce ali ja mislim da su Borac i Zeljo dobili lakse protivnike od nas, pa ti vidi.

Mozemo proci samo ako budemo ginuli na terenu za svaku loptu.

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 13 jul 2011, 20:48

o sole mio @ upravo to sam i ja napisao,pa ti srbi koji su zivjeli prije rata u seheru su i gadjali cim su pobjegli odma puska u ruku i pucaj po Sarajevu,al hajd ti to dokazi ovoj djecurliji sto pise po forumu.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

o sole mio
Kontakt:

Post Postao/la o sole mio » 13 jul 2011, 20:56

kupus army je napisao/la:o sole mio @ upravo to sam i ja napisao,pa ti srbi koji su zivjeli prije rata u seheru su i gadjali cim su pobjegli odma puska u ruku i pucaj po Sarajevu,al hajd ti to dokazi ovoj djecurliji sto pise po forumu.

Ma znam brate, znam po svojoj mahali u kojoj zivim. Prije rata u mojoj ulici je bilo nekih 20-ak kuca srba. Pocetkom rata svi su napustili Sarajevo a od njih 2 su na spisku za ratne zlocine... A hajd, ne mozes s nekim ljudima izaci na kraj. Cuju neku komunisticku pricu i kontaju to je to...
Izvinjavam se na peglanju i saranju vase teme stvarima koje ne spadaju u sport...
Pozdrav

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 13 jul 2011, 20:59

kupus army je napisao/la:o sole mio @ upravo to sam i ja napisao,pa ti srbi koji su zivjeli prije rata u seheru su i gadjali cim su pobjegli odma puska u ruku i pucaj po Sarajevu,al hajd ti to dokazi ovoj djecurliji sto pise po forumu.
Hajde znam da je sve poltika kod nas ali to nema mjesto u ovom "topicu". I to dolazi od jednog koji isto zna izgubiti glavu i poceti mjesati politike u ovo.

Mozem li iko reci koji je najbogatiji klub u Bosni? I kad ce promjeniti statut da se smije privatisirati BH klubove.?

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 13 jul 2011, 21:00

Biće gusto biće 0-2 :D
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 13 jul 2011, 21:01

je.bo vas ta prica,levati...sutra tekma,pricajte malo....

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 13 jul 2011, 21:01

Tacno tako otisli smo daleko u off,al sad ce uskoro brisanje svega ovog sto smo pisali :D .Da napisem ocekivanja vezano za sutrasnju utakmicu,ocekujem hrabro da udjemo u utakmicu bez straha i ako tako bude siguran sam da necemo lose proci,moje oci su uprte u Emira Obucu ;) Odbrana je dobra i mislim da na celu s Torlom nece biti problema,samo mi malo skripi zadnji vezni,ne znam dal ce Vucina i Keno u paru tu poceti ili ce uletiti Bajraktarevic,a Vucina na krilo.Prva ljubavi najveca radosti pobjedu daj nam ti.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 13 jul 2011, 21:05

Sve oci uperene u Kojasevica i Haskica sutra :D

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 13 jul 2011, 21:12

Bili se moglo napraviti jedan zaradnja izmedzu FK Sarajeva i Besiktasa, Fenerbahce, Galatasaraya. Da postanemo nekakav "development club". Da oni mogao posuditi svoje igraca nama a da mi dobijemo jednu veliku ekonomsku kompenzaciju za zaradnju? Znam da je nasa liga banan liga ali mora se nesto uraditi. Pricao je nesto Salmir Kaplan od zaradnje u sportu izmedzu Turske i Bosne ali nevidim da se nesto desilo dosada?

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 13 jul 2011, 21:18

TKC je napisao/la:Bili se moglo napraviti jedan zaradnja izmedzu FK Sarajeva i Besiktasa, Fenerbahce, Galatasaraya. Da postanemo nekakav "development club". Da oni mogao posuditi svoje igraca nama a da mi dobijemo jednu veliku ekonomsku kompenzaciju za zaradnju? Znam da je nasa liga banan liga ali mora se nesto uraditi. Pricao je nesto Salmir Kaplan od zaradnje u sportu izmedzu Turske i Bosne ali nevidim da se nesto desilo dosada?
dobra ideja..kad bi nas klub sklopio saradnju sa bilo kojim od ta tri tima bilo bi odlicno...(ne mislim na vrstu suradnje kao dinamo - siroki) posude nam par dobrih igraca
igramo prijateljske svako ljeto
na pripreme u tursku i slicno..

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 13 jul 2011, 21:18

BegAx je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:samo malo zbunjen sam, jeli Sarajevo igra 21. na Koševu?
Da
uh, sad mi je lakse, 99% dolazim na utakmicu 8-)

Mr.Casual
Kontakt:

Post Postao/la Mr.Casual » 13 jul 2011, 21:23

Prije rata

1967/8 Sarajevo - Manchester United 0:0
1972 Sarajevo - Real Madrid 2:2
1981/2 Sarajevo - SV HAMBURG 3:3
1982/3 Sarajevo - Slavia Sofia 2:2 i tamo 4:2
1982/3 Sarajevo- Anderlecht 1:0

Posle Rata

Besiktas - Sarajevo 2:2
Sarajevo-Ekeren 0:0
Sarajevo- Rangers 3:0
Sarajevo-Sartid 1:1
Sarajevo-Sigma Olumouc 2:1
Sarajevo- Rapid Bucurest 1:0
Genk -Sarajevo 1:2
Sarajevo-Spartak Trnava 1:0
Sarajevo-Cluj 1:1
Sarajevo-Helsinborg 2:1

DIVOVI

Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Assassin » 13 jul 2011, 21:24

Damir Begic je bio u reprezentaciji U17, igrao je u prvoj postavi na kvalifikacijama za EP u Finskoj. Njegov matični klub nije bio zainteresovan za njega, zato što njegov otac nije ni kriminalac, ni guzonja. FK Sarajevo je svojevoljno napustio, a ne "otpao" kako pišu mediji. Niko u klubu FK Sarajevo mu nije saopštio koji je njegov status, te je odlučio da pokuša u drugom klubu gdje je dobio ozbiljnu ponudu. Boravak u Međugorju mu nije garantovao potpis ugovora. kada je saopštio da napušta klub tek onda je dobio potvrdne informacije kako se na njega ozbiljno računa u FK Sarajevo i da je na spisku za Švedsku. FK Sarajevo želi mnogo sportske sreće, a veliku zahvalnost duguje gosp. Irfanu Redžepagiću i Amiru Beći treneru SAŠK-a.

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 13 jul 2011, 21:31

samosarajvo je napisao/la:
TKC je napisao/la:Bili se moglo napraviti jedan zaradnja izmedzu FK Sarajeva i Besiktasa, Fenerbahce, Galatasaraya. Da postanemo nekakav "development club". Da oni mogao posuditi svoje igraca nama a da mi dobijemo jednu veliku ekonomsku kompenzaciju za zaradnju? Znam da je nasa liga banan liga ali mora se nesto uraditi. Pricao je nesto Salmir Kaplan od zaradnje u sportu izmedzu Turske i Bosne ali nevidim da se nesto desilo dosada?
dobra ideja..kad bi nas klub sklopio saradnju sa bilo kojim od ta tri tima bilo bi odlicno...(ne mislim na vrstu suradnje kao dinamo - siroki) posude nam par dobrih igraca
igramo prijateljske svako ljeto
na pripreme u tursku i slicno..
Znam i ta ekonomska kompenzacija bi nama dobro dosla ma kad vidis kolikvo Fenerbahce para, FK Sarajevo bi mogla progutati BIH premier ligu. Za te para mi mogli donjeti talente u BIH i izvan BIH(Haris Bukva, Edin Visca, Dialiba,Jasmin Buric). Po toj kriteriji da Fenerbahce/Besiktas/Galata imaju "first right" na nasa igraca kad doce do prodaja igraca. U glavnom se tako radi u Football Manager :D

PS: Cuo sam da je Tajib Erdogan Fenerbahce supporter ;),

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 13 jul 2011, 21:41

Odlicne su ove majice, a uopce ne sumnjam i da ce dresovi biti lijepi kad ih konacno obucemo. 8-)

Prava bordo boja, najljepsa na svijetu, prelijepo... 8-)

SARAJEVO SAMPION :!:

slika
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], riki46, Uvijeknapravojstrani i 37 gostiju.