jesu li ovo nove majice ROYAL,ako jesu ljepse su od dresova

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
gotiva je napisao/la:Citaj prijaratne srbekupus army je napisao/la:ado-hz@ ne vjerujem sta moje oci citaju,vise volis srbe koji su 4 godine granatirali tvoj grad,ubijali tvoje sugradjane i vrsili snajpersku i svu drugu torturu,nego ljude koji su u hordama-manijacima,a nisu rodjene Sarajlije,svaka cast hebem te bosnjace naivni
kupus army je napisao/la:o sole mio @ upravo to sam i ja napisao,pa ti srbi koji su zivjeli prije rata u seheru su i gadjali cim su pobjegli odma puska u ruku i pucaj po Sarajevu,al hajd ti to dokazi ovoj djecurliji sto pise po forumu.
Hajde znam da je sve poltika kod nas ali to nema mjesto u ovom "topicu". I to dolazi od jednog koji isto zna izgubiti glavu i poceti mjesati politike u ovo.kupus army je napisao/la:o sole mio @ upravo to sam i ja napisao,pa ti srbi koji su zivjeli prije rata u seheru su i gadjali cim su pobjegli odma puska u ruku i pucaj po Sarajevu,al hajd ti to dokazi ovoj djecurliji sto pise po forumu.
dobra ideja..kad bi nas klub sklopio saradnju sa bilo kojim od ta tri tima bilo bi odlicno...(ne mislim na vrstu suradnje kao dinamo - siroki) posude nam par dobrih igracaTKC je napisao/la:Bili se moglo napraviti jedan zaradnja izmedzu FK Sarajeva i Besiktasa, Fenerbahce, Galatasaraya. Da postanemo nekakav "development club". Da oni mogao posuditi svoje igraca nama a da mi dobijemo jednu veliku ekonomsku kompenzaciju za zaradnju? Znam da je nasa liga banan liga ali mora se nesto uraditi. Pricao je nesto Salmir Kaplan od zaradnje u sportu izmedzu Turske i Bosne ali nevidim da se nesto desilo dosada?
uh, sad mi je lakse, 99% dolazim na utakmicuBegAx je napisao/la:DaQUARESMA 18<<< je napisao/la:samo malo zbunjen sam, jeli Sarajevo igra 21. na Koševu?
Znam i ta ekonomska kompenzacija bi nama dobro dosla ma kad vidis kolikvo Fenerbahce para, FK Sarajevo bi mogla progutati BIH premier ligu. Za te para mi mogli donjeti talente u BIH i izvan BIH(Haris Bukva, Edin Visca, Dialiba,Jasmin Buric). Po toj kriteriji da Fenerbahce/Besiktas/Galata imaju "first right" na nasa igraca kad doce do prodaja igraca. U glavnom se tako radi u Football Managersamosarajvo je napisao/la:dobra ideja..kad bi nas klub sklopio saradnju sa bilo kojim od ta tri tima bilo bi odlicno...(ne mislim na vrstu suradnje kao dinamo - siroki) posude nam par dobrih igracaTKC je napisao/la:Bili se moglo napraviti jedan zaradnja izmedzu FK Sarajeva i Besiktasa, Fenerbahce, Galatasaraya. Da postanemo nekakav "development club". Da oni mogao posuditi svoje igraca nama a da mi dobijemo jednu veliku ekonomsku kompenzaciju za zaradnju? Znam da je nasa liga banan liga ali mora se nesto uraditi. Pricao je nesto Salmir Kaplan od zaradnje u sportu izmedzu Turske i Bosne ali nevidim da se nesto desilo dosada?
igramo prijateljske svako ljeto
na pripreme u tursku i slicno..
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], riki46, Uvijeknapravojstrani i 37 gostiju.