Hmm odakle da se krene sa današnjom utakmicom !?
Što drug ultrasstyle kaže - dugo nismo ovako zadovoljni s utakmice, zadovoljni u svakom pogledu. Ovako treba da izgleda ekipa koja ima glavu i rep i sve sam ubjedjeniji da je Doboj-Kakanj bio samo loš dan. Na ovom forumu Čašljinu navikaše a ta ista Čapljina danas bez ispaljenog metka, ne znam da li je do nas ili do njih. Neka bude ipak da je do nas.
Teško je danas bilo izdvojiti igrača utakmice ali neka to bude Mirza Musić, prvenstveno radi pogotka i izborenog jedanaesterca kao i cjelokupno odlično odigrane utakmice (pogotov u prvom poluvremenu). Ja sam i ranije spominjao da nam je on najkreativniji veznjaka a bilo je i nekih na ovom forumu koji su osporavali njegov kvalitet.. ali nećemo sad o tom, pronaće se oni u ovom

.
Migi Mehanović je objasnio kako se igra bekovska pozicija i mislim da smo dobili STRAŠNO pojačanje u njemu. Isto važi i za Efendića. Ne vidim ekipu u ovoj ligi koja nam može napravit bilo kakve probleme po toj desnoj strani, ono danas je izgledalo perfektno (teška riječ ali upotrijebiću je). Mirhad dobio ogromne ovacije kod onog prodora i šprinta i već je miljenik publike. Dobra stvar i za njegovo samopouzdanje
Oma danas kapitenski predvodio vezni red, kapitenski odigrao, strpao u mali džep njihovog kapitena. Dokle god je Ome u ekipi nijedna ekipa neće doći na Tušanj i udarati domaćine. To im je valjda svima jasno ako su ikad čuli za Omu kralja

. Što se tiče veznog reda istakao bi Brčkalića i sjajnu partiju danas - da ne spominjem sprint po desnoj strani i asist kod prvog gola..
Odbrana na visokom nivou - 3 utakmice i 0 primljenih golova, pametnom dosta!
Pisao sam da dolaskom Kene nismo izgubili na Gradi što se potvrdjuje treću utakmicu zaredom. Neza lavovski, kapa do poda. O ostalim sam već pisao, sve 10..
Tušanj još jednom objasnio kako se prati i pomaže svoj klub. Po mojoj procjeni danas bilo 2000+ gledalaca. Protiv Radničkog očekujem 3500+ i ne sumnjam da će bit toliko.
Idemo dalje!
Sloboda do groba