Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Ušao Zverev hrabro. Ako bude mogao držati ovaj nivo većinu vremena, čeka nas vrhunski duel.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
joj sudije kako je smijesan...fol sidje nesto pogleda i gleda u Djokovica sta da dosudi...sreca Novak korektan ispao

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Poznavajući Zvereva u posljednje vrijeme, ovo je i kraj.
41.21.1.
Covjek od 5-4 gema vise ne osvoji, raspade se kad je najbitnije bilo 
- anonymousHD
- Kontakt:
Kakvo je ovo šamaranje 
Talenat, spremnost mladost ali psihičke stabilnosti nigdje. Nije mi jasno čemu uče treneri djecu od malena?
Totalni raspad na pomolu.
Mijenjaj trenere dok je još vrijeme. 
Totalni raspad na pomolu.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ovaj Zverev ti je cisti razlog zasto ce velika trojka i dalje da dere ovu mladu buraniju i sto ce ih derat i u 40oj. Toliko talenta u njemu a nista, godine idu, vec 22, sjecam ga se dok je bio jos tinejdzer.
27.10.2020
Nije problem u talentu nego u trenerima. Malo je vrlo kvalitetnih trenera a i previše su skupi.leorey je napisao/la:Ovaj Zverev ti je cisti razlog zasto ce velika trojka i dalje da dere ovu mladu buraniju i sto ce ih derat i u 40oj. Toliko talenta u njemu a nista, godine idu, vec 22, sjecam ga se dok je bio jos tinejdzer.
A ovo za "deranje" u 40-oj je meni smiješno. Je li ti zaista misliš da neko vrhunski tenis može igrati kada napuni 40 godina?
Thiem lahko pobijedi danas. Sušta suprotnost.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Mancini je napisao/la:Nije problem u talentu nego u trenerima. Malo je vrlo kvalitetnih trenera a i previše su skupi.leorey je napisao/la:Ovaj Zverev ti je cisti razlog zasto ce velika trojka i dalje da dere ovu mladu buraniju i sto ce ih derat i u 40oj. Toliko talenta u njemu a nista, godine idu, vec 22, sjecam ga se dok je bio jos tinejdzer.
A ovo za "deranje" u 40-oj je meni smiješno. Je li ti zaista misliš da neko vrhunski tenis može igrati kada napuni 40 godina?![]()
moze Federer
ma ne moze njega trener nauciti da bude mentalno jak ...s tim se rodis ili ne ...moze mu usavrsiti neke stvari ali ako mislis da ce njega trener nauciti da ne bude pickica ....hoce kurko sve dok on sam to ne rijesi u svojoj glavi ...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Za par mjeseci ćemo se uvjerit da može sa 38Mancini je napisao/la:A ovo za "deranje" u 40-oj je meni smiješno. Je li ti zaista misliš da neko vrhunski tenis može igrati kada napuni 40 godina?![]()
A od 38 do 40 nema baš puno
Bice prava makljaza Djokovic - Tim. Fizicki prezahtjevno.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Kakav balvan je ovaj Zverev , zalost sta se smatra nasljednikom.
Ciciban je naucnik za njega.
Ciciban je naucnik za njega.
Da, ali Thiem ima 27 godina i nista osvojenoj vrijedno nekog pomena, tako da ni u kojem slucaju ne moze da se poredi sa Zverevom.
Mancini je napisao/la:Nije problem u talentu nego u trenerima. Malo je vrlo kvalitetnih trenera a i previše su skupi.leorey je napisao/la:Ovaj Zverev ti je cisti razlog zasto ce velika trojka i dalje da dere ovu mladu buraniju i sto ce ih derat i u 40oj. Toliko talenta u njemu a nista, godine idu, vec 22, sjecam ga se dok je bio jos tinejdzer.
A ovo za "deranje" u 40-oj je meni smiješno. Je li ti zaista misliš da neko vrhunski tenis može igrati kada napuni 40 godina?![]()
Blago tenisu ako će ovu trojku za par godina zamjeniti ovakvi igrači poput Zvereva.
Ako se on vodi kao lafo ogromni talenat među mlađim naraštajima, kakvi li su tek ovi drugi, manje kvalitetniji?
Kako ga je lik rutinirao
Ako se on vodi kao lafo ogromni talenat među mlađim naraštajima, kakvi li su tek ovi drugi, manje kvalitetniji?
Kako ga je lik rutinirao
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
To ti misliš. Jesi li čuo za "biološki sat"? Mnogi bi onda do 50-e igrali kada bi to moglo tako. A ovo ispod ne treba puno komentarisati. Stručni štab jednog tenisera ne čini samo jedan trener, nego puno više ljudi.delinjo je napisao/la:Mancini je napisao/la:Nije problem u talentu nego u trenerima. Malo je vrlo kvalitetnih trenera a i previše su skupi.leorey je napisao/la:Ovaj Zverev ti je cisti razlog zasto ce velika trojka i dalje da dere ovu mladu buraniju i sto ce ih derat i u 40oj. Toliko talenta u njemu a nista, godine idu, vec 22, sjecam ga se dok je bio jos tinejdzer.
moze Federer![]()
ma ne moze njega trener nauciti da bude mentalno jak ...s tim se rodis ili ne ...moze mu usavrsiti neke stvari ali ako mislis da ce njega trener nauciti da ne bude pickica ....hoce kurko sve dok on sam to ne rijesi u svojoj glavi ...
Previše predvidljivo ipak. Šteta prvog seta.
Dominic
41.21.1.
pa brate uskoro je 38 ...od 38 do 40 nema 100 godina nego 2 godine ....mada sumnjam da ce tad igrati ja bi volio ...
ma slazem se ja da ga mogu poboljsati ti razni treneri ...nego pricam samo o toj mentalnoj blokadi...tesko je od luzera napraviti sampiona u glavi..
ma slazem se ja da ga mogu poboljsati ti razni treneri ...nego pricam samo o toj mentalnoj blokadi...tesko je od luzera napraviti sampiona u glavi..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma nije stvar ni u godinama, ovog bi i 22-godišnji Đoković uzeo bar 8 od 10 puta.
Jednostavno nije dovoljan ni kvalitet da bi ikada u životu mogao stati u istu rečenicu sa ovim trojcem, a ni mentalno im nije ni blizu. Može još 100 godina igrati, džaba mu.
Jednostavno nije dovoljan ni kvalitet da bi ikada u životu mogao stati u istu rečenicu sa ovim trojcem, a ni mentalno im nije ni blizu. Može još 100 godina igrati, džaba mu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Pa Djokovic je sa 20 godina imao titulu na AO, finale USO i polufinala na RG i Wimbldonu, da ne pricam za Federera i Nadala...
Tim ulazi u 27 a ima cini mi se svega jedan masters 1000 ako se ne varam, Zverev 23 nikad dalje od cetvrtfinala na GS, itd...
Tim ulazi u 27 a ima cini mi se svega jedan masters 1000 ako se ne varam, Zverev 23 nikad dalje od cetvrtfinala na GS, itd...
- LlullSergio
- Kontakt:
Roger,Nole i Rafa su igrali polufinale na RG 2007. godine.
Evo 12 godina poslije i dalje su tu,i dalje su top 3 igrača na svijetu

Evo 12 godina poslije i dalje su tu,i dalje su top 3 igrača na svijetu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.