FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

bparena
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la bparena » 09 apr 2012, 01:26

Manuel je napisao/la:
bparena je napisao/la:@manuel
To 13 godina ti sve govori. Ako budu igrali korektno i kako sad igraju onda ce Realu biti gutavo. No mislim da je onolike pare za Falcaa (perez) neko drugi istreso i bojim se da ce se to i ove godine vratiti u garant bodovima. Ne moze bas biti da AMadrid 13 godina ne dobije Real. Smrdi tu nesto vise...... Kazem vidjecemo i nadam se da grijesim. Ali ako opet bude 0:4 i sl. nisu to cista posla. Al haj vidimo uskoro.....
Nadam se da ce Atletiko napokon pruziti otpor Realu,mada dobro si rekao tu nesto smrdi kad ih vec toliko godina ne mogu uzeti,ako nista ostaje mi nada na San Mamesu pa sta Bog da
Iako sam se nadao da ce neko otkinuti jos dva boda, iskreno nisam se nadao da ce to biti odmah Valencija. Real pravo ucestio kuci bez pobjede i sad cekamo da vidimo da li im jos neko moze uzeti 2 boda kuci ili na strani. Sto se tice Barce - imam osjecaj da ce im (realu) biti nikad gore nego ovaj put. Mala zvijer ko da gledam samo ceka taj duel. Nece Barca biti ovo sto je Valencija nocas bila. ;) Mi smo od njih jaci 2 x, a to sto smo bili na -10 to se evo i pokazalo kao nasom zezancijom i neozbiljnoscu. Imam osjecaj da je Blaugrana u pravom momentu usla u svoj ritam a to je masina koja melje. To ce uskoro da vide placi/pizdini sinovi.... ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 09 apr 2012, 01:35

4Po meni Barsa ima tesko gostovanje protiv Levantea i to je to,ostalo bi sve trebali dobiti,a sto se tice meca sa Realom izgleda da momci jos nisu svjesni sta cemo im uraditi u El Klasiku,uvijek se lafo necemu nadaju a cim pocne tekma znaju da nemaju sta traziti,imali su prednost +10 sada je samo +4,sami su krivi sto su to dopustili,sada su oni pod ogromnim pritiskom sto vjerujem da cemo to znati iskoristiti,samo da cestitam jos Cazorli koji je ovaj raspad Reala zapoceo onim sjajnim golom na Bernabeu
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 09 apr 2012, 01:47

Manuel je napisao/la:4Po meni Barsa ima tesko gostovanje protiv Levantea i to je to,ostalo bi sve trebali dobiti,a sto se tice meca sa Realom izgleda da momci jos nisu svjesni sta cemo im uraditi u El Klasiku,uvijek se lafo necemu nadaju a cim pocne tekma znaju da nemaju sta traziti,imali su prednost +10 sada je samo +4,sami su krivi sto su to dopustili,sada su oni pod ogromnim pritiskom sto vjerujem da cemo to znati iskoristiti,samo da cestitam jos Cazorli koji je ovaj raspad Reala zapoceo onim sjajnim golom na Bernabeu
Bas tako. Mada je njih oholost pokopala skoro pa najvise. Nikako mi nisu jasni da neko moze da porazima od glavnog konkurenta tako biti siguran u titulu. Smijesno ali klasicno arogantno. Cuj onog luzera... "najsladza ce mi biti titula kad je osvojim s porazima od Barcelone". Koja arogancija. :)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 09 apr 2012, 08:23

Donnie Darko je napisao/la:Molim vas recite mi da su se rijesili Espanyola i Raya? :|
Imaju još sa Espanyolom, predzadnje kolo, na Nou Campu :mrgreen:

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 09 apr 2012, 08:52

mandraX je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Molim vas recite mi da su se rijesili Espanyola i Raya? :|
Igra li Raul Tamudo za Espanyol? :mrgreen:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 09 apr 2012, 08:56

Onaj Messijev potez kad je ''vagnuo'' šestoricu i onda proslijedio Pedru mislim na tacni loptu... :o :shock: :o :shock: ...
Strašno...
Real kiksao, +4 boda nije ni puno ni malo... još jedan kiks i halali Huso materi, pritisak je sad na Mou i kompaniji, biće gutavo do kraja.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 09 apr 2012, 09:38

Harrison je napisao/la:
mandraX je napisao/la:
Ne spominji to ime na ovoj temi :evil: :mrgreen:

Ne znam jel' igra i sad, al' se dobro sjećam da je igr'o :twisted:

Petardaa
Kontakt:

Post Postao/la Petardaa » 09 apr 2012, 09:44

Harrison je napisao/la:
mandraX je napisao/la:
:lol: :(

prešao je u rayo...protiv reala kada su igrali ušao je u drugom poluvremenu...

edit: u utorak idemo na -1 :D

sparsfan
Kontakt:

Post Postao/la sparsfan » 09 apr 2012, 10:05

Mesi u klubu 60, svaka cast legendo 8-)

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 09 apr 2012, 11:01

Da li je nekome poznat podatak, ukoliko obje ekipe na kraju prvenstva budu imale isti broj bodova, sta presuduje prvo,medusoban susret ili gol razlika... Po nekoj logici trebao bi biti medusoban susret, ali nisam siguran...
Najbolji tim ikada - Barcelona fc

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 09 apr 2012, 11:03

RE-SU je napisao/la:Da li je nekome poznat podatak, ukoliko obje ekipe na kraju prvenstva budu imale isti broj bodova, sta presuduje prvo,medusoban susret ili gol razlika... Po nekoj logici trebao bi biti medusoban susret, ali nisam siguran...
Medjusoban susret...

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 09 apr 2012, 11:15

Petardaa je napisao/la:prešao je u rayo...protiv reala kada su igrali ušao je u drugom poluvremenu...

edit: u utorak idemo na -1 :D
E ako ne igra za Espanyol onda i imate sanse da ih pobijedite, a igrate li protiv Raya do kraja sezone? :mrgreen:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 09 apr 2012, 11:16

Skoro pe ne moramo mi nista vise pobjedzivati - Real ce sve sam prokockat. :D

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 09 apr 2012, 12:08

enobarca je napisao/la:
RE-SU je napisao/la:Da li je nekome poznat podatak, ukoliko obje ekipe na kraju prvenstva budu imale isti broj bodova, sta presuduje prvo,medusoban susret ili gol razlika... Po nekoj logici trebao bi biti medusoban susret, ali nisam siguran...
Medjusoban susret...

Hvala!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 09 apr 2012, 12:27

RE-SU je napisao/la:
enobarca je napisao/la:
Medjusoban susret...

Hvala!
Druze kako ovo neces znat, pa nema ni 5 godina kako je Real osvojio titulu sa istim brojem bodova :? :mrgreen:

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 09 apr 2012, 12:29

Ma nesto nisam siguran jel se tu nesto mijenjala, posto nije u svim zemljama isto...

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 09 apr 2012, 13:40

slika
Moj odgovor xaviesti nakon utakmice s Valenciom. Predvidjanja su se obistinila i sada smo u vise nego idealnoj situaciji...
Mi nikada odustati necemo...

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 09 apr 2012, 16:06

Najiskrenije cestitke majstore :D
Don't hate what you don't understand.

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 09 apr 2012, 16:58

10.Skoro je napisao/la:slika
Moj odgovor xaviesti nakon utakmice s Valenciom. Predvidjanja su se obistinila i sada smo u vise nego idealnoj situaciji...
print screen,zato sto je citiranje mainstream :mrgreen:

Sutra Barca na +1 (ako ih opet ne sjebe Getafe) , a to je dodatni pritisak za Real.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 09 apr 2012, 17:55

Nisam neki ljubitelj spanskog fudbala opcenito samim time ni reala ni barce ali za ovaj odnos prema abidalu kapa dole fkt

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.