Mislim da je on odradio onu kaznu nakon 5 (mislim da je toliko u Španiji granica) žutih...tako da mu ovo dođe prvi poslije kazne, zar ide od nule sadD10S je napisao/la:E koji je ovo Messiju zuti?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Mislim da je on odradio onu kaznu nakon 5 (mislim da je toliko u Španiji granica) žutih...tako da mu ovo dođe prvi poslije kazne, zar ide od nule sadD10S je napisao/la:E koji je ovo Messiju zuti?
Koliko me pamcenje sluzi,vec je odradio suspenziju zbog 5 kartona u isto vrijeme kada i zivotinja PEpe..Tako da msm da je prvi..D10S je napisao/la:E koji je ovo Messiju zuti?
i jos jedan asist messijaslucajniprolaznik je napisao/la:Pedrito
Evo ga vratio se na desnu stranulosmi je napisao/la:Montoya na levom beku igra?
Jeste trinaesta,ali DI Maria ima 11,Ozil 13.Monolog je napisao/la:E moj Messi, pa nisi ti Ben Arfa.![]()
Šalu na stranu, ovo je bilo rutinsko odrađivanje posla. Koja je ovo Messijeva asistencija? Trinaesta, zar ne? Ako se ne varam, Di Maria ima 14.![]()
Asistencija za Pedra tj za 4:0 je bila cetrnaesta za Messija ove sezone ...Monolog je napisao/la:E moj Messi, pa nisi ti Ben Arfa.![]()
Šalu na stranu, ovo je bilo rutinsko odrađivanje posla. Koja je ovo Messijeva asistencija? Trinaesta, zar ne? Ako se ne varam, Di Maria ima 14.![]()
I, ovom prilikom bih samo napomen'o @Portilla za jednu našu opkladu pred početak sezone. Riječ je o jednom igraču i o tome koliko će on igrati u dresu Barcelone. Mislim da sam davno ovu opkladu dobio, al' sam ček'o da se ti k'o častan gubitnik javiš, a ti ništa. Pu.
Na wikipediji pise da ima 13,na oficijelnoj BBVA stranici pise da ima 12 ?Dushi_Rob je napisao/la: Asistencija za Pedra tj za 4:0 je bila cetrnaesta za Messija ove sezone ...
(tako sam ja vidio za vrijeme utakmice poslije 4. gola Barce ispod Messijevog imena)
Dobro da mu kupimo rahat-lokum ako nam ne prizna regularan gol. Cisto onako da zasladi do kraja jel ????PatrickBateman je napisao/la:Nemojte molim vas opet o sudijama
Donnie Darko je napisao/la:-1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.