FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
zvijezda etno, rahman im ga metno
krupa na vrbasu-seljescar na aparatimaSedrenikHz je napisao/la:Još sutra Koljić 0:1 i boli nas tuki
I budala vidi da se zajebavao a gdje i nece sta trpi..' U Nicaze po tricu.Lik je napisao/la:Dobar rezultat. idemo dalje.
Što se tiče Handžića ona fula nije rezultat forme ili ne već čisto gluposti. Ako imaš priliku zabijaš go iz prve i doviđenja.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Al pjene anamo oni malo je reći kuknjavabihuzur je napisao/la:krupa na vrbasu-seljescar na aparatimaSedrenikHz je napisao/la:Još sutra Koljić 0:1 i boli nas tuki
Ma oni još ovo kolo dobiju, poslije im ide lagan pad upamtite.
Oni ti ga pušeee Elviree
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Zna li neko u koliko je snimak tekme veceras na BHT?
- SedrenikHz
- Kontakt:
Hvala ti Velkoski za 3 bobe sa Tušnja.
Kako je zayebana ova slobadanka.
Kako je zayebana ova slobadanka.
železničar RS !!!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
U 12 večerasVanja8 je napisao/la:Zna li neko u koliko je snimak tekme veceras na BHT?
Vanja8 je napisao/la:Zna li neko u koliko je snimak tekme veceras na BHT?
U 10 mislim
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- AlfredNobel
- Kontakt:
@Bordostrik
Nisi ti baš dobro momčino.. Gdje sam ja to omalovažavao Hareta? Eto samo mi to nađi.. Pretraži i moje postove gdje sam po potpisu Handžića rekao da će je odličan potez njegovo dovođenje i da će biti pojačanje. Ali, u ovom trenutku, Ahmet ga 'šiša' u švakom pogledu i segmentu, tako da trenutno nema mjesta za njega u početnoj postavi, osim, naravno, ako bi se prešlo u formaciju s dva centarfora, ali od toga nema ništa.
Koji su to moji hinjski postovi? Meni je muka od takvih likova kao što si ti, jer ti je evidentno Haris neka rodbina ili drug, jer ove argumente što si naveo su presmiješni. Mahala takve komentare i piše, jer Handžić spada u onu kategoriju 'gotivnih' igrača i svaki put će se gledati da se ide u njegovu korist. Na to sam mislio i nemoj izvrtati riječi u dijelu oko Husrefa, jer je čovjek ispao upravu stavljajući Ahmeta, koji plodi svakog golmana koji stane ispred njega. Pozdrav.
Snimak tekme je u 12.
Nisi ti baš dobro momčino.. Gdje sam ja to omalovažavao Hareta? Eto samo mi to nađi.. Pretraži i moje postove gdje sam po potpisu Handžića rekao da će je odličan potez njegovo dovođenje i da će biti pojačanje. Ali, u ovom trenutku, Ahmet ga 'šiša' u švakom pogledu i segmentu, tako da trenutno nema mjesta za njega u početnoj postavi, osim, naravno, ako bi se prešlo u formaciju s dva centarfora, ali od toga nema ništa.
Koji su to moji hinjski postovi? Meni je muka od takvih likova kao što si ti, jer ti je evidentno Haris neka rodbina ili drug, jer ove argumente što si naveo su presmiješni. Mahala takve komentare i piše, jer Handžić spada u onu kategoriju 'gotivnih' igrača i svaki put će se gledati da se ide u njegovu korist. Na to sam mislio i nemoj izvrtati riječi u dijelu oko Husrefa, jer je čovjek ispao upravu stavljajući Ahmeta, koji plodi svakog golmana koji stane ispred njega. Pozdrav.
Snimak tekme je u 12.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 25 avg 2018, 20:40, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Nazalost u 12 ili iza cak jel je Zrinjski prije nas u snimkuLik je napisao/la:Vanja8 je napisao/la:Zna li neko u koliko je snimak tekme veceras na BHT?
U 10 mislim
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zayebancija će mu sigurno donijet mjesto u prvoj postavi. Ne trpi ništa neobično, grije klupu najboljem špicu lige.Iskren je napisao/la:I budala vidi da se zajebavao a gdje i nece sta trpi..' U Nicaze po tricu.Lik je napisao/la:Dobar rezultat. idemo dalje.
Što se tiče Handžića ona fula nije rezultat forme ili ne već čisto gluposti. Ako imaš priliku zabijaš go iz prve i doviđenja.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Dolazi Sarajevo u grad....popis stanovnistva na stadionu...svi svi svi na Bilino
Nalozili se 7 dana prije tekme...pa sad ih treba otresti ko sljivu ko nikad do sad
Nalozili se 7 dana prije tekme...pa sad ih treba otresti ko sljivu ko nikad do sad
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Joj da hoće nekako 0:2 biti. Zenico, Zenico nećemo te tući.ado-hz je napisao/la:Dolazi Sarajevo u grad....popis stanovnistva na stadionu...svi svi svi na Bilino
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Već se stvara euforija, a predviđana mrtva katastrofa prije derbija i Mostaraca. Mogu mislit šta će bit ako dobijemo Zeničane. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Trebao je dobiti šansu nakon mladosti on i tatar. A ni sad nakon jedne losije partije ga ne treba otpisivati.AlfredNobel je napisao/la:@Bordostrik
Snimak tekme je u 12.
Cinjenica je da je u ovom trenutku zasluzeno na klupi. Ako je pametan nek se strpi do proljeca kad merso nestane bice prilike za njega.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kulturan narod u Ugljeviku, dosta ih tražilo dres od naših igrača i baš ih dosta sišlo da se slikaju sa njima, znaju ko im je došo i ko je najveći u državi. Aferim.
Rahman, Tatar, Ahmet, Adukor - preodlični.
Meni ni Hebib nije loš bio, i ostali su odigrali dobro.
Svaka čast svima na još jednoj dobroj utakmici i pobjedi.
Eh taj granični prelaz, eh, eh.. Dva bodaa, dva.. njih jedino možemo anulirat pobjedom u Zenici.. ako Bog da, 0:2 sljedeće kolo. Idemoo
Rahman, Tatar, Ahmet, Adukor - preodlični.
Meni ni Hebib nije loš bio, i ostali su odigrali dobro.
Svaka čast svima na još jednoj dobroj utakmici i pobjedi.
Eh taj granični prelaz, eh, eh.. Dva bodaa, dva.. njih jedino možemo anulirat pobjedom u Zenici.. ako Bog da, 0:2 sljedeće kolo. Idemoo
FK Sarajevo
Ljubav prema klubu je jaca od svega pa valjda zato momak i trpi i suti i ceka .A najbolji spic lige jeskoroalen je napisao/la:Zayebancija će mu sigurno donijet mjesto u prvoj postavi. Ne trpi ništa neobično, grije klupu najboljem špicu lige.Iskren je napisao/la:I budala vidi da se zajebavao a gdje i nece sta trpi..' U Nicaze po tricu.Lik je napisao/la:Dobar rezultat. idemo dalje.
Koljic il si zaboravio?! U Nicaze svi !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.