Pada li Jedinstvo
UEFA Europe League 2019/2020
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: UEFA Europe League 2019/2020
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Očekujem prolaz Intera, premlad je Leverkusen za ovaj nivo a i nekako uvijek više vjerujem talijanskoj taktici nego njemačkom zujanju i brzini 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Na srpskoj Areni odlična emisija o EL, bolja nego u LP.
A i EL nam uvijek ponudi duele koje nismo dugo ili nikako vidjeli. Nisu loše utakmice do kraja.
A i EL nam uvijek ponudi duele koje nismo dugo ili nikako vidjeli. Nisu loše utakmice do kraja.
A ovi komentatori znaju sve jbg, prate ljudi konstantno, komentarišu tekme, ne mogu ne znati.
U LP često dovedu neke lijeve likove, bivše fudbalere ili slično koji ne prate sva dešavanja tako detaljno pa onda imamo neku kliše priču, slično kao što imamo u uvodnim emisijama koje rade na Novoj ili birvaktile na OBN-u i BHT-u, čisti šablon
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Bila bi prevelika sramota za Talijane da im i inter veceras izgubi. 
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ma da meni je bezveze kad su za utakmicu Liverpool-Atletico Madrid doveli Milana Laneta Jovanovića, frajer nepismen, samo eto nekada igrao u Liverpoolu i to je kao to i često tako za LP dovedu fudbalere bivše što ti kažeš, a to uopšte ne garantuje kvalitet.Raonffa je napisao/la: ↑10 avg 2020, 20:55A ovi komentatori znaju sve jbg, prate ljudi konstantno, komentarišu tekme, ne mogu ne znati.
U LP često dovedu neke lijeve likove, bivše fudbalere ili slično koji ne prate sva dešavanja tako detaljno pa onda imamo neku kliše priču, slično kao što imamo u uvodnim emisijama koje rade na Novoj ili birvaktile na OBN-u i BHT-u, čisti šablon![]()
Ja bih iskreno više volio da ovakav dvojac sa voditeljem komentariše utakmice Lige prvaka, a prije svega Bayern-Barcelona, tačno uživaš i informišeš se o nekim stvarima, čuješ njihove stavove, a ne samo izlizane izjave.
Galjardini ovo završava, nebitno na koju stranu. 
"We need to suffer. And we need to fight."
Ma garant im je i tu gledanost bitnija pa kontaju da će raja više gledati Jovanovića nego ove komentatore npr. Mislim, generalno i jesu upavu vjerovatno, ali eto ima nas što volimo malo detaljnije i kvalitetnije analize. Zato su strane tv stanice zakon, mada ja nisam sad toliko zaluđen da pratim te njihove emisije.coelho41 je napisao/la: ↑10 avg 2020, 20:58Ma da meni je bezveze kad su za utakmicu Liverpool-Atletico Madrid doveli Milana Laneta Jovanovića, frajer nepismen, samo eto nekada igrao u Liverpoolu i to je kao to i često tako za LP dovedu fudbalere bivše što ti kažeš, a to uopšte ne garantuje kvalitet.Raonffa je napisao/la: ↑10 avg 2020, 20:55A ovi komentatori znaju sve jbg, prate ljudi konstantno, komentarišu tekme, ne mogu ne znati.
U LP često dovedu neke lijeve likove, bivše fudbalere ili slično koji ne prate sva dešavanja tako detaljno pa onda imamo neku kliše priču, slično kao što imamo u uvodnim emisijama koje rade na Novoj ili birvaktile na OBN-u i BHT-u, čisti šablon![]()
Ja bih iskreno više volio da ovakav dvojac sa voditeljem komentariše utakmice Lige prvaka, a prije svega Bayern-Barcelona, tačno uživaš i informišeš se o nekim stvarima, čuješ njihove stavove, a ne samo izlizane izjave.
Što je na našem jeziku mogu gledati, ovo ostalo mrzi me fakat.
Kada dovedu nekog bivseg fudbalera na TV da prica to izgleda otprilike kao u Bitangama i Princezama kada je bila ona UFC epizoda. Moras izvalciti rijeci iz njega, a kada i nesto kaze to bude glupost.coelho41 je napisao/la: ↑10 avg 2020, 20:58Ma da meni je bezveze kad su za utakmicu Liverpool-Atletico Madrid doveli Milana Laneta Jovanovića, frajer nepismen, samo eto nekada igrao u Liverpoolu i to je kao to i često tako za LP dovedu fudbalere bivše što ti kažeš, a to uopšte ne garantuje kvalitet.
A onda imas kosarkase koji kada dodju da gostuju u "U obrucu" i tacno ti ih bude milina slusati.
Kada je NOVA BH dovela Zlatana Nalića, čitava država doživjela šok, nije neki stručnjak, ali je bolji od svih dotadašnjih plus priča previše ne možeš ga zaustaviti, tako da i ti gosti u LP kod nas na TV-ovima su u skladu sa gledaocima, valjda.TheChief je napisao/la: ↑10 avg 2020, 21:08Kada dovedu nekog bivseg fudbalera na TV da prica to izgleda otprilike kao u Bitangama i Princezama kada je bila ona UFC epizoda. Moras izvalciti rijeci iz njega, a kada i nesto kaze to bude glupost.coelho41 je napisao/la: ↑10 avg 2020, 20:58Ma da meni je bezveze kad su za utakmicu Liverpool-Atletico Madrid doveli Milana Laneta Jovanovića, frajer nepismen, samo eto nekada igrao u Liverpoolu i to je kao to i često tako za LP dovedu fudbalere bivše što ti kažeš, a to uopšte ne garantuje kvalitet.
A onda imas kosarkase koji kada dodju da gostuju u "U obrucu" i tacno ti ih bude milina slusati.
Koliko je jak jbt.
Ma da budem iskren; ovaj napad Volland, Demirbay, Havertz i Diaby mi je fizički preslab da se nosi sa Godinom, De Vrijom i Bastonijem, ne vidim način na koji mogu dati gol, osim ako se ne desi neki world class dribling individualca, a što se tiče odbrane Leverkusena vidim više načina da prime gol, uključujući najviše ovo što je Lukaku fizički isto otac svim braničima Leverkusena. On je večeras kao Serena Williams u ženskom tenisu.
Pa daj šta je ovo juniori protiv pjetlića 
Ma nemaju oni taktičke discipline, evo dva puta puštaju da Lukaku primi loptu na pet metara od gola, jedan igrač na njemu a okolo prostora da se okrene koliko hoćeš. To je neozbiljno.
Promaši Lukaku zicer i odmah kazna.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Nije istina da Leverkusen nema taktičke discipline, oba puta su se odlično postavili, samo je Lukaku fizički bio nadmoćniji, a ko nema taktičke discipline vidjeli smo upravo kako je Interova odbrana nijemo posmatrala gol Havertza, a evo i zašto vrijedi 100miliona.
Ajmo Neverkusene za Njemačku večeras!
Ajmo Neverkusene za Njemačku večeras!
Od konačnog nokauta do ovog.
"We need to suffer. And we need to fight."
Jel ovo rame?
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.