Pa ja uopste ne sumnjam da bi tu opciju mnogi nasi igraci izabrali. Ima takvih primjera koliko hoces unazad x godina. Ali po meni je to i jedan od najvecih problema sa nasim igracima. Sto nemaju ambicije za nesto vise.Horoz je napisao/la: ↑20 jan 2023, 12:07A j.ebi ga, pričamo da nema ništa skandalozno u tome da se između Burnley i Bešiktaša, izabere Bešiktaš.
Mi smo ovdje napaljeni i gledamo iz jednog ugla, a to je uglavnom da naše igrače vidimo u lligama 5, ali mislima da bi možda i većina igrača izabrala opciju Bešiktaš.
Po meni jeste skandalozno. Iskljucivo zbog tog ambicioznog aspekta... Jer ne biras ti izmedju Burnleya i Besiktasa. Vec izmedju Superlig i Premiershipa. Opet kazem, ja idem od sebe. Ako imam 25 godina i imam priliku da zaigraim u PL, tu nema diskusije. Probat cu sve uraditi u mojoj moci da poguram taj transfer. Ali okej to je moje misljenje i neke ambicije. Amir ocigledno ima drugaciji stav a la Salihovic, Ibricic itd. A to je, meni je ovdje lijepo, neko sam i nesto, veci nivo mi ne treba.
Sad mi pricamo o jednom malom aspektu, ima tu 1000 jos faktora. Ocigledno je Amiru veoma lijepo u Turskoj. Ipak je 7 godina tamo. Jos igra u malom klubu. Sigurno da laska interesovanje najboljih i najvecih u toj zemlji. Sve sto sam uspio procitati, ukazuje na to da se seli u Istanbul. Vidjetcemo sta ce izabrati.