Muhamed Subašić

Principatus
Kontakt:

Re: Muhamed Subašić

Post Postao/la Principatus » 03 sep 2011, 18:52

Drago mi je, da je odigrao ubjedljivo svoju prvu partiju protiv poljskog prvoligasa. Na TMu dresdenovi navijaci nisu odusevljeni time, sto nemaju automatsko pravo kupovine, nego je Subasic samo posudjen. To jest ako se pokaze dobrim, Olimpic ga prodaje. Ne Dynamo Dresden.

7.9 igraju protiv Teplice. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 sep 2011, 19:09

Principatus je napisao/la:Drago mi je, da je odigrao ubjedljivo svoju prvu partiju protiv poljskog prvoligasa. Na TMu dresdenovi navijaci nisu odusevljeni time, sto nemaju automatsko pravo kupovine, nego je Subasic samo posudjen. To jest ako se pokaze dobrim, Olimpic ga prodaje. Ne Dynamo Dresden.

7.9 igraju protiv Teplice. :D
Yeben je Graconja.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 04 sep 2011, 08:59

lasecus je napisao/la:sljedeće godine znači igra 3. ligu jer dresden 90% ispada, a pisali da ide u dortmund. :lol: :lol: :lol:
Frajer je makar ostvario nesto u zivotu , igrat ce pred 30.000 .
Ne znam sta je tu smijesno sto nije otisao u BVB , pisalo se da ce Bilbija u SChalke i Bekric isto.
Jel tebi svanulo sto nije otisao u BVB c c c :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 sep 2011, 20:24

Evo nam Subase nakon duzeg vremena u igri.I to od prve minute protiv Bochuma na lijevom beku.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 12 sep 2011, 20:31

Nije bas neki Stream: http://www.oleoletv.com/watch/live/stre ... ochum.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 12 sep 2011, 20:34

Live na EUROSPORT2 :D
#samoRudar #zauvijek

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 12 sep 2011, 21:04

Zabi ga Muhamed u Dzekinom stilu :lol: :lol:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 12 sep 2011, 21:04

Zabi ga Subasic..,dobar gol! :D
#samoRudar #zauvijek

Shatterhand
Kontakt:

Post Postao/la Shatterhand » 12 sep 2011, 21:05

Jao golčine :D mogu misliti jest mu drago...svaka čast Muha, sve najbolje !

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 12 sep 2011, 21:05

Hhaha na kraju prvog poluvremena. Nakon kornera je prelijepo glavom zakucao loptu u mrežu Bochuma.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 12 sep 2011, 21:06

Odlično se snašao, inače igra dosta ofanzivno cjelu tekmu. Ne uključujući pogodak, inače solidan nastup. Prijatno sam iznenađen.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 12 sep 2011, 21:14

ako hamo hoce u 1.bundesligu on mora u svojoj prvoj sezoni biti u top 5 ljevi beka u zweiti. Znam da je to velik cilj ali nece ni ovi 1.bundesliga klubovia svasta. A sto se tice sanse da ostane u zweiti iza ugovora mislim da je sa golom vec napisao ugovor :lol:

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 12 sep 2011, 21:38

Umalo još jedan gol Subašića poslije kornera Trojaka, ali jedan igrač čini mi se s linije izbaci.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 12 sep 2011, 21:41

Samo mu netko treba objasniti postavljanja u defanzivnoj fazi ... nikako ne stoji kako treba pored igraca. Drugo isto da se ne smiju ledja okretati igracu prilikom suta ili centarsuta.

Osnovne stvari , koje se lako mogu popraviti a upadaju u oci poslije 20-ak minuta !!!!!!!!!!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 sep 2011, 21:47

kimbo je napisao/la:Samo mu netko treba objasniti postavljanja u defanzivnoj fazi ... nikako ne stoji kako treba pored igraca. Drugo isto da se ne smiju ledja okretati igracu prilikom suta ili centarsuta.

Osnovne stvari , koje se lako mogu popraviti a upadaju u oci poslije 20-ak minuta !!!!!!!!!!!!!
Mozda bas igra onako kako mu je trener rekao i zahtjevao od njega.Nisi o tome razmisljao.
Uostalom ovaj Bochum sto ima napade i akcije idu sa suprotne strane od Subasica.Tako da ovaj moze i priustiti sebi ofanzivu u kojoj je itekako uspjesan.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 12 sep 2011, 21:53

@harishp

Ma jok ti si ;) . Vrlo se lose postavlja / nonsalantno s obzirom na njegovu brzinu uvjek ostavlja prostora za loptu iza ledja mu. I ne stoji blizu svog igraca cesto puta. al eto o tom potom pokazat ce se prije ili kasnije jesam li bio u pravu :D ... Kazem to je opet stva koja se lako ispravi kod dobrog trenera.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 12 sep 2011, 21:58

Subašić nije nikad ni bio posebno prepoznatljiv po igri u defanzivi. No sve se to da naučiti.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 12 sep 2011, 21:59

A ja Subasica jbt.. :lol:
#samoRudar #zauvijek

Shatterhand
Kontakt:

Post Postao/la Shatterhand » 12 sep 2011, 21:59

Dzeko ce se zabrinuti..nevjerovatni Subasa :D

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 12 sep 2011, 22:00

de se jos malo smijete hami :D

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: juka55 i 4 gosta.