Sve pobjedio po neka nerjeseno
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Na klupi ne znam, na terenu znamo svi
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Hvala Zuka brat moj
Snimak tekme na AS sada,ko nije gledao...
- feniksptica
- Kontakt:
I ja isto,Bog me ubio ako sam normalan...
- AlfredNobel
- Kontakt:
-
ajdohordas
- Kontakt:
Hvala na realnom i objektivnom komentaru. Sretnobengalka je napisao/la: ↑07 dec 2020, 11:12Cestitam Sarajevu na bodu I dobroj utakmici,realno ste mozda zasluzili I da pobijediti jer ekipa koja sa igracem manje u gostima napada I drzi posjed I zasluzuje pobjedu.
Moje misljenje je da ste definitivno najaca ekipa ove sezone I dugo u ovoj domacoj ligi nije bio neko ovako dominantan.
Mi cemo se do kraja boriti za izlazak u Evropu a I vjerujem da cemo I uspjeti u tom pogotovo ako ode onaj smecar Jagodic.
Pozdrav iz BL.
Vinko Marinović
27 utakmica
19 pobjeda
(Tuzla, Borac, Mladost, Krupa, Tuzla, Connah-EL, Radnik, Borac, Olimpik, Sloboda, Budućnost Podgorica-EL, Zrinjski, Radnički-Kup, Široki, Krupa-Kup, Krupa, Mladost, Olimpik, Radnik)
6 remija
(Mladost, Velež, Željezničar, Tuzla, Velež, Borac)
2 poraza
(Dynamo Brest-LP, Celtic-LP)
61 postignut gol
24 primljena gola
27 utakmica
19 pobjeda
(Tuzla, Borac, Mladost, Krupa, Tuzla, Connah-EL, Radnik, Borac, Olimpik, Sloboda, Budućnost Podgorica-EL, Zrinjski, Radnički-Kup, Široki, Krupa-Kup, Krupa, Mladost, Olimpik, Radnik)
6 remija
(Mladost, Velež, Željezničar, Tuzla, Velež, Borac)
2 poraza
(Dynamo Brest-LP, Celtic-LP)
61 postignut gol
24 primljena gola
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ja bih Mililčeviću za produženje ugovora dao ama baš sve što zatraži.
Miličević i Rahmanović top prioriteti, Oremuš i Tatar poslije njih. Ako za Tatara dođe neka ponuda, može se i prodat, lakše je naći top krilo nego fajtera poput Rahmana ili beka poput Oremuša.
Od ostalih produžit samo Velkoskog radi EUROa, Ahmetoviću ponudit posao u klubu odmah (ionako je ganjao licencu), i ove omladince. Ostalo pošutat iz kluba, u Sarajevu kakvom težimo ne smije bit mjesta za Hodžića, Hebibovića, Handžića i slične.
Od ostalih produžit samo Velkoskog radi EUROa, Ahmetoviću ponudit posao u klubu odmah (ionako je ganjao licencu), i ove omladince. Ostalo pošutat iz kluba, u Sarajevu kakvom težimo ne smije bit mjesta za Hodžića, Hebibovića, Handžića i slične.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Sinoć Fanimo
2 šuta
2 gola
100 %
2 šuta
2 gola
100 %
Yugoslavia: ★★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
-
ajdohordas
- Kontakt:
Dupovac, Kova, Fanimo, Sušić, Jukić, Salčin, Pidroni, Andrej ?skoroalen je napisao/la: ↑07 dec 2020, 13:14Miličević i Rahmanović top prioriteti, Oremuš i Tatar poslije njih. Ako za Tatara dođe neka ponuda, može se i prodat, lakše je naći top krilo nego fajtera poput Rahmana ili beka poput Oremuša.
Njima ne ističe ugovor na ljeto, mislim da priča samo o igračima kojima ističe.ajdohordas je napisao/la: ↑07 dec 2020, 13:23Dupovac, Kova, Fanimo, Sušić, Jukić, Salčin, Pidroni, Andrej ?skoroalen je napisao/la: ↑07 dec 2020, 13:14Miličević i Rahmanović top prioriteti, Oremuš i Tatar poslije njih. Ako za Tatara dođe neka ponuda, može se i prodat, lakše je naći top krilo nego fajtera poput Rahmana ili beka poput Oremuša.
Od ostalih produžit samo Velkoskog radi EUROa, Ahmetoviću ponudit posao u klubu odmah (ionako je ganjao licencu), i ove omladince. Ostalo pošutat iz kluba, u Sarajevu kakvom težimo ne smije bit mjesta za Hodžića, Hebibovića, Handžića i slične.![]()
-
ajdohordas
- Kontakt:
Onda pardon, do mene jeMrPink je napisao/la: ↑07 dec 2020, 13:26Njima ne ističe ugovor na ljeto, mislim da priča samo o igračima kojima ističe.ajdohordas je napisao/la: ↑07 dec 2020, 13:23Dupovac, Kova, Fanimo, Sušić, Jukić, Salčin, Pidroni, Andrej ?skoroalen je napisao/la: ↑07 dec 2020, 13:14Miličević i Rahmanović top prioriteti, Oremuš i Tatar poslije njih. Ako za Tatara dođe neka ponuda, može se i prodat, lakše je naći top krilo nego fajtera poput Rahmana ili beka poput Oremuša.
Od ostalih produžit samo Velkoskog radi EUROa, Ahmetoviću ponudit posao u klubu odmah (ionako je ganjao licencu), i ove omladince. Ostalo pošutat iz kluba, u Sarajevu kakvom težimo ne smije bit mjesta za Hodžića, Hebibovića, Handžića i slične.![]()
Iako mi je bilo čudno da skoro napravi takav lapsus
Samo dobitno...
- feniksptica
- Kontakt:
Dotrajali ou SEATI, kad kontaju mijenjati
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kakav danak neiskustvu.ajdohordas je napisao/la: ↑07 dec 2020, 13:32Onda pardon, do mene jeMrPink je napisao/la: ↑07 dec 2020, 13:26Njima ne ističe ugovor na ljeto, mislim da priča samo o igračima kojima ističe.ajdohordas je napisao/la: ↑07 dec 2020, 13:23
Dupovac, Kova, Fanimo, Sušić, Jukić, Salčin, Pidroni, Andrej ?![]()
![]()
Iako mi je bilo čudno da skoro napravi takav lapsus![]()
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.