FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pantelija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pantelija » 13 okt 2018, 21:25

Al riba brat iza aahhahahhaa
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 13 okt 2018, 21:27

Kondiciono i fizicki spremnu ekipu je lahko psihicki pripremiti i za najjace protivnike.FKS u tom pogledu odavno nije bolje izgledao.Proslo je vrijeme treninga po Vogosci,Semizovcu i Barama :rol:
Mnoge utakmice su dobijene upravo na spremu.Moze protivnik da te iznenadi takticko-tehnicki(Sloboda i FK Valjanje),ali ti trebas imati plan B i eliminisati to iznenadjenje.Mozemo to jer imamo sirok roster igraca(tu treba teziti stalnom poboljsanju,bez sentimenta),sa 2 napadaca,bez Ahmetovica i Handzica ...)
Ako se odrzi pravi pristup Uprave(ima tu jos prostora za napredak,sto je dobro)uz vrhunske uslove za trening(pa reprezentacija se priprema u nasem kanpu :tokralju: ).Neka kriticara (pljuvaca)drze nas budnim.Ne salim se kad kazem "STALNI NAPREDAK",imamo i te kako prostora.
Neke greske nikad ne smiju zaboraviti u klubu , ali navijaci neke stvari trebaju . I ja sam zaboravio 6-icu Anderlehta :urnebes: ?????? :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 13 okt 2018, 21:50

Prošli prijelazni rok smo se riješili Saida, Novakovića, Parmaka, Liivaka.. igrača koji nisu nikako igrali i nisu ništa doprinosili, a doveli smo Dupovca, Tatara, Handzica, Dzafica, Šišića i do sada su svi imali doprinosa čak i Dzafic koji nas je spasio protiv Veleza. To je cilj prijelaznog roka.

Opet imamo priliku da zimski prijelazni rok bude sličan kao prošli jer imamo opet igrača kojih "nigdje nema" i ne doprinose ničem. Lelić, Radovac, Hodzic, Bekić.. kad bi se njih riješili i doveli dva konkurentna, zdrava i kvalitetna igrača bili bi na velikom dobitku.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

derrim
Kontakt:

Post Postao/la derrim » 13 okt 2018, 22:18

MortemHz je napisao/la:Sjajan gest FK Sarajevo: Bordo klub u humanoj misiji

Fudbalski klub Sarajevo uradio je hvale vrijedan potez u kojem su učestovala dva akademca ovog kluba. Tako su fudbaleri Omladinske škole Bordo tima Kenan Dervišagić i Vidosav Mušić jučer pomogli ekipi Pomozi.ba u podjeli toplih obroka na području grada Sarajeva. "Tvoje je, taman onoliko koliko daš, a Bordo porodica će nastaviti širiti ljubav i učiti svoju djecu da budu dobri ljudi", stoji u saopštenju FK Sarajevo.
Svaka cast za ovo. Treba podrzati svaku humanitarnu akciju!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 13 okt 2018, 22:34

Da imamo drzave bio bi uhapsen i ispalijan u muriji za ovo..

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

derrim
Kontakt:

Post Postao/la derrim » 13 okt 2018, 22:38

Otjerati velkoskog, lelica, radovca, hodzica a u klub dovesti dobrog psihologa!!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 okt 2018, 22:40

Radovac je jedini igrač kojem ugovor ističe na kraju ove godine.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

derrim
Kontakt:

Post Postao/la derrim » 13 okt 2018, 22:41

joker90 je napisao/la:Da imamo drzave bio bi uhapsen i ispalijan u muriji za ovo..

slika

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 13 okt 2018, 23:05

MortemHz je napisao/la:Radovac je jedini igrač kojem ugovor ističe na kraju ove godine.
31.12.2018 njemu ugovor ističe, Bogu hvala da ćemo ga se riješiti. Nažalost šteta što ga nismo ranije prodali, kad je bio procijenjen iznad 1.000.000€ na Transfermarktu. :salut:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 13 okt 2018, 23:39

Hitno se treba kutarisati igrača poput Mujakica, Adukora, Rahmanovica, Ahmeta, Tatara, Pidre, Sabanovica, Velkoskog, Kovacevica, Hebiba itd.
Rasformirati akademiju na polusezoni.
Dovesti ljude u upravu, sa vizijom, provjerene ljude.
Misimovic bi bio idealan.
Krenuti sa izgradnjom stadiona.
Dovesti par kapitalaca kao sto su Arezina, Zakaric ili pak Lendric koji sam može okupiti 300 tisuca ljudi kad kupimo titulu. Promjeniti boju dresova u pogano plavu.
Obavezno si sami ili uzajamno (jos bolje) izbiti prednje zube i sa uzivanjem pratiti voljeni nam klub.
Naravno otjerati Husrefa. Svaki dan vise puta prisjećati se Atalante ako nam "ne dao Bog" krene dobro.
Tek tada ce neki na ovoj temi biti sretni mamu im y.b.m.
U Butmiru uzgajati krave ili perad.
Halalite moram ispuniti normu, dobro me plaćaju ovi iz uprave pravo.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 13 okt 2018, 23:55

obiteljskicovjek je napisao/la:Hitno se treba kutarisati igrača poput Mujakica, Adukora, Rahmanovica, Ahmeta, Tatara, Pidre, Sabanovica, Velkoskog, Kovacevica, Hebiba itd.
Dovesti par kapitalaca kao sto su Arezina, Zakaric ili pak Lendric koji sam može okupiti 300 tisuca ljudi kad kupimo titulu. Promjeniti boju dresova u pogano plavu.
Obavezno si sami ili uzajamno (jos bolje) izbiti prednje zube i sa uzivanjem pratiti voljeni nam klub.
Naravno otjerati Husrefa. Svaki dan vise puta prisjećati se Atalante ako nam "ne dao Bog" krene dobro.
Ne valjaj gluposti hljeba ti.
Sabrine mi moje!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 14 okt 2018, 00:00

joker90 je napisao/la:Da imamo drzave bio bi uhapsen i ispalijan u muriji za ovo..

slika
Ali pogledaj samo kako je fino uskladio boje na mobitelu i maski sa bojama na odijelu :D

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 14 okt 2018, 00:05

slika
Da ima imalo obraza ne bi izigravao klovna po društvenim mrežama.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 14 okt 2018, 00:10

Stroj1946 je napisao/la:Daj Škoro ovo je sport ba, nije riječ o barenju treba. To je druga priča. Ovdje se radi o sportskom natjecanju, ko će biti bolji. Yebo ba Atalantu, ona utakmica se desi jednom u stoljeću. Vjeruj mi da sad odigramo, bilo bi 3,4,5 razlike. Jednostavno takav dan bio. Nama loš, njih krenulo. Samo je stvar što nisi odigro mangupski, pofajtaj se do zadnjeg daha ba, pa makar primio 5,6 komada. A nebi sigurno toliko. Nego strah, respekt i mentalitet je taj koji nas vazda yebe da odemo dalje. To je tako kod nas ovdje.
Ma dajem ti banalan primjer, hoću da kažem da je u ljudskoj prirodi da podlegnu pritisku i unaprijed se pomire s porazom ako su u podređenom položaju od starta. Da bi u glavi ekipe poput Atalante sveo na level premostive prepreke, treba ti strašan psiholog, rad s igračima na tom planu. Mi to nemamo. Ne možeš očekivat od naših dječaka da se u glavi izjednače s igračima koje gledaju na televiziji svakodnevno i koji igraju hladno pred 50-60 hiljada ljudi. Nas ljudi izbjegavaju zbog tog famoznog pritiska, kojeg prave 3-4 milje s tribina.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 14 okt 2018, 01:00

slika
Vise me zabrinjava to sto je smrso, mogao bi kakav cirkus nedo Bog napravit u subotu, a da je modni macak to znamo odavno, bacio je rukavicu Izetu hajrovicu sa ovim, zeljno iscekujemo
odgovor :mrgreen:
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 14 okt 2018, 01:02

obiteljskicovjek je napisao/la:Hitno se treba kutarisati igrača poput Mujakica, Adukora, Rahmanovica, Ahmeta, Tatara, Pidre, Sabanovica, Velkoskog, Kovacevica, Hebiba itd.

:bow: :bow:
Svaka čast! Samo šteta jer likovi koje si opisao nemaju mentalne vijuge koje mogu skontati sarkazam ovog posta koji njihov level razmišljanja opisuje. Posebno ovo boldirano.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 14 okt 2018, 04:03

A sto covjek malta u pm ja mislio da nije bekic il hodzic.

Imal kaKVIH juniora da igraju 10tku i SPICA

Sta sa Adukorom i Mujakicom.

Kojem igracu istice ugovor sad u Decembru

PODRZIMO FK SARAJEVO KO KAKO MOZE

IDIVO NA UTAKMICU
UCLANITI SE
KUPIT GODISNJU
DRES
I GRLO I DLANOVI **** POLITIKU ;)

derrim
Kontakt:

Post Postao/la derrim » 14 okt 2018, 05:49

Pitar6785 je napisao/la:
PODRZIMO FK SARAJEVO KO KAKO MOZE

IDIVO NA UTAKMICU
UCLANITI SE
KUPIT GODISNJU
DRES
I GRLO I DLANOVI **** POLITIKU ;)
Evo ja cu dati 10 milja da dovedu psihologa.

derrim
Kontakt:

Post Postao/la derrim » 14 okt 2018, 06:28

Ne znam jel slucajno, ali najbitnije je ovo ostalo sto Halid kaze u ovoj recenici :salut:

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 14 okt 2018, 09:19

Napokon neko sa konstruktivnim razmišljanjem. Dosta nam je "pozitivnih realista". :oops:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, Bing [Bot], Zeljoo1921 i 25 gostiju.