Imal kaKVIH juniora da igraju 10tku i SPICA
Sta sa Adukorom i Mujakicom.
Kojem igracu istice ugovor sad u Decembru
PODRZIMO FK SARAJEVO KO KAKO MOZE
IDIVO NA UTAKMICU
UCLANITI SE
KUPIT GODISNJU
DRES
I GRLO I DLANOVI **** POLITIKU
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Evo ja cu dati 10 milja da dovedu psihologa.Pitar6785 je napisao/la:
PODRZIMO FK SARAJEVO KO KAKO MOZE
IDIVO NA UTAKMICU
UCLANITI SE
KUPIT GODISNJU
DRES
I GRLO I DLANOVI **** POLITIKU
Napokon neko sa konstruktivnim razmišljanjem. Dosta nam je "pozitivnih realista".obiteljskicovjek je napisao/la:Hitno se treba kutarisati igrača poput Mujakica, Adukora, Rahmanovica, Ahmeta, Tatara, Pidre, Sabanovica, Velkoskog, Kovacevica, Hebiba itd.
Rasformirati akademiju na polusezoni.
Dovesti ljude u upravu, sa vizijom, provjerene ljude.
Misimovic bi bio idealan.
Krenuti sa izgradnjom stadiona.
Dovesti par kapitalaca kao sto su Arezina, Zakaric ili pak Lendric koji sam može okupiti 300 tisuca ljudi kad kupimo titulu. Promjeniti boju dresova u pogano plavu.
Obavezno si sami ili uzajamno (jos bolje) izbiti prednje zube i sa uzivanjem pratiti voljeni nam klub.
Naravno otjerati Husrefa. Svaki dan vise puta prisjećati se Atalante ako nam "ne dao Bog" krene dobro.
Tek tada ce neki na ovoj temi biti sretni mamu im y.b.m.
U Butmiru uzgajati krave ili perad.
Halalite moram ispuniti normu, dobro me plaćaju ovi iz uprave pravo.
Jesi ti siguran da opet trebamo psihologaskoroalen je napisao/la:Ma dajem ti banalan primjer, hoću da kažem da je u ljudskoj prirodi da podlegnu pritisku i unaprijed se pomire s porazom ako su u podređenom položaju od starta. Da bi u glavi ekipe poput Atalante sveo na level premostive prepreke, treba ti strašan psiholog, rad s igračima na tom planu. Mi to nemamo. Ne možeš očekivat od naših dječaka da se u glavi izjednače s igračima koje gledaju na televiziji svakodnevno i koji igraju hladno pred 50-60 hiljada ljudi. Nas ljudi izbjegavaju zbog tog famoznog pritiska, kojeg prave 3-4 milje s tribina.Stroj1946 je napisao/la:Daj Škoro ovo je sport ba, nije riječ o barenju treba. To je druga priča. Ovdje se radi o sportskom natjecanju, ko će biti bolji. Yebo ba Atalantu, ona utakmica se desi jednom u stoljeću. Vjeruj mi da sad odigramo, bilo bi 3,4,5 razlike. Jednostavno takav dan bio. Nama loš, njih krenulo. Samo je stvar što nisi odigro mangupski, pofajtaj se do zadnjeg daha ba, pa makar primio 5,6 komada. A nebi sigurno toliko. Nego strah, respekt i mentalitet je taj koji nas vazda yebe da odemo dalje. To je tako kod nas ovdje.
Samo Bošnjaka nać ovaj put.Stroj1946 je napisao/la: Jesi ti siguran da opet trebamo psihologa
Anel Hebibovic promasaj sa pola metrabenko21 je napisao/la:
Ima mnogo legendarnih derbija, ne samo jedan. Imaš onaj pred 55000 gledalaca na Koševu, mi dobili 2:1 golovima Papeta i Kelija, ali meni najdraži kada smo ih na Koševu sa 5:0 ispratili u drugu ligu Zapad, a peti gol dao Neno Vidaković. Starijeg datuma, na Grbavici kada im je Hase "slomio" prečku.[/quote]bordopoeta je napisao/la:[quote="Samozdravlje
Ima jos jedan legendarni derbi. Mirso Fazlagic dosao iz vojske ,Vahidin 1:0 , Pike 1:1(Muftic "cijenio" ode pored stative ,a ona "pjeske" od stativu i u go.
E onda ludilo Mirso na vrh 16(na nas go/jug/semafor)s koljena na koljeno 2,3x i lobova Ciku Radovica, 2:1. Mi ih zezali vuku se makaroni (vojnicka hrana)po Kosevu.![]()
![]()
Trebala bi uprava organizovati jedan vid mini akcije da privučemo što vise gledaoca na sljedećoj utakmici, svakako je pauza, ima se vremena za sve.Kiks1 je napisao/la:Braco, hajde da damo sebi zadatak da svako do kraja sedmice nagovori minimalno 3 havera, da odu na utakmicu. Pojede me ovo, dobri smo, jaki k'o beton, prvi na tabeli, i na kraju kada udjem na stadion razocaram se pozorisnom atmosferom, i 2 hiljade ljudi na stadionu
Dobro, to se nikad neće desiti.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Besplatan ulaz za sljedeću utakmicu. Ili simbolična cijena od 1KM.
Ja licno sam pravo razocaran sto se te posjete tice, mislio sam da ce ta neka euforija nakon listice krenuti medjutim pravo sam se sjebo, ocigledno raja ceka mozda zadnja 2-3 kola pa ako bi se blizu titule bilo onda da navale, sto je vec neko napisao ne trebaju ni tad doci, nek dodje ovih 2-3 milje bolesnika jedini i zasluzuju tu srecuMortemHz je napisao/la:Trebala bi uprava organizovati jedan vid mini akcije da privučemo što vise gledaoca na sljedećoj utakmici, svakako je pauza, ima se vremena za sve.Kiks1 je napisao/la:Braco, hajde da damo sebi zadatak da svako do kraja sedmice nagovori minimalno 3 havera, da odu na utakmicu. Pojede me ovo, dobri smo, jaki k'o beton, prvi na tabeli, i na kraju kada udjem na stadion razocaram se pozorisnom atmosferom, i 2 hiljade ljudi na stadionu
Mladicu ,ima li Roma kakav bordo dres ? Imas li Papeta(bar ga Ti gotiviS).Poz.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Besplatan ulaz za sljedeću utakmicu. Ili simbolična cijena od 1KM.
Ma znam ali biti četvrti po posjeti u ligi a da se zoveš Sarajevo je meni van svake pameti, još smo prvi na tabeli. Iako nismo puno ispred ostalih, bodovno, gol razlika nam je +10 u odnosu na pratioce što je fantastično, mladi igrači su nam ubjedljivo prvi u ligi po dobijenim minutama, igramo dobro te nerijetko složimo 4 komada kući ili u gostima, da ne spominjem Mladost DK. Prošli smo obje runde u kupu na gostujućim terenima.Inijesta je napisao/la:Ja licno sam pravo razocaran sto se te posjete tice, mislio sam da ce ta neka euforija nakon listice krenuti medjutim pravo sam se sjebo, ocigledno raja ceka mozda zadnja 2-3 kola pa ako bi se blizu titule bilo onda da navale, sto je vec neko napisao ne trebaju ni tad doci, nek dodje ovih 2-3 milje bolesnika jedini i zasluzuju tu srecuMortemHz je napisao/la:Trebala bi uprava organizovati jedan vid mini akcije da privučemo što vise gledaoca na sljedećoj utakmici, svakako je pauza, ima se vremena za sve.Kiks1 je napisao/la:Braco, hajde da damo sebi zadatak da svako do kraja sedmice nagovori minimalno 3 havera, da odu na utakmicu. Pojede me ovo, dobri smo, jaki k'o beton, prvi na tabeli, i na kraju kada udjem na stadion razocaram se pozorisnom atmosferom, i 2 hiljade ljudi na stadionu
Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 26 gostiju.