Biće to jedan nadasve emotivan susret.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
STOJANEEEEEE

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Borac prvo,Mladost drugo
Ukrast ce te Stojke ...Osim13 je napisao/la:STOJANEEEEEE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
1.Borac
2.Mladost
3.Zrinjski
4.Čelik
5.Sloboda
6.Široki
7.Sarajevo
8.Velež
9.Radnik
10.Zvijezda 09
11.Tuzla City
Evo raspored
2.Mladost
3.Zrinjski
4.Čelik
5.Sloboda
6.Široki
7.Sarajevo
8.Velež
9.Radnik
10.Zvijezda 09
11.Tuzla City
Evo raspored
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Borac (H)
Mladost (A)
Zrinjski (H)
Čelik(A)
Sloboda(H)
Široki (A)
Sarajevo (H)
Velež (A)
Radnik (H)
Zvijezda (H)
Tuzla (A)
Mladost (A)
Zrinjski (H)
Čelik(A)
Sloboda(H)
Široki (A)
Sarajevo (H)
Velež (A)
Radnik (H)
Zvijezda (H)
Tuzla (A)
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Drago mi je sto je prva kuci i sto je ovako neko atraktivan da se stadion fino popuni. A ostalo moras svakako igrat sa svakim timom. Sa bismiletom.
To je to. Još kad bi krenuli nekom sigurnom pobjedom..LjoZee je napisao/la:Drago mi je sto je prva kuci i sto je ovako neko atraktivan da se stadion fino popuni. A ostalo moras svakako igrat sa svakim timom. Sa bismiletom.
A ovo ostali svima je isto realno. Dosta jača liga ove sezone, svima je isto nemaš dvije lagane utakmice u nizu. Pa ko koga
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Mogu reći da sam zadovoljan. Prvo kolo sa Borcem, povratnik u Premijer ligu. Očekujemo dobru podršku navijača, dobru atmosferu i pobjedu, rekao je generalni sekretar FK Željezničar, Faruk Brković, te se osvrnuo i na žalbu FK Željezničar koja je upućena u Lozanu povodom uskraćivanja licence za evropsko takmičenje.
- Još uvijek nemam povratne informacije, mi smo žalbu predali u roku. Imam informacije da je juče stigla. Koji ćemo odgovor dobiti još uvijek ne mogu reći, ali nadam se da će biti najpozitivnija za Željezničar.
- Još uvijek nemam povratne informacije, mi smo žalbu predali u roku. Imam informacije da je juče stigla. Koji ćemo odgovor dobiti još uvijek ne mogu reći, ali nadam se da će biti najpozitivnija za Željezničar.
Raspored je dobar i ove sezone je liga vjerovatno najjača ikad.
Sad što se tiče pojačanja vidjet ćemo kako tu stojimo mislim da do odlaska u Livno da ćemo dobiti 2
1.Erić
2.Siniša/Stana
3.Sipa
4.Novi štoper/ili Bogi
5.Kvesić/Pavić
6.Hajdar/Mule
7.Alispahić/Bojo
8.Veseli/A.Zec
9.E.Zec/Rama
10.Subić/neko jako jako krilo
11.Krpa
Vjerujem da bi se sa ovakvom ekipom titula mogla uzeti ali sa extra extra štoperom i super krilom bi uzeli titulu još ako bi Subić došo i recimo neki dobar kapitalac vezni i štoper vjerujem da bi to bilo super
Sad što se tiče pojačanja vidjet ćemo kako tu stojimo mislim da do odlaska u Livno da ćemo dobiti 2
1.Erić
2.Siniša/Stana
3.Sipa
4.Novi štoper/ili Bogi
5.Kvesić/Pavić
6.Hajdar/Mule
7.Alispahić/Bojo
8.Veseli/A.Zec
9.E.Zec/Rama
10.Subić/neko jako jako krilo
11.Krpa
Vjerujem da bi se sa ovakvom ekipom titula mogla uzeti ali sa extra extra štoperom i super krilom bi uzeli titulu još ako bi Subić došo i recimo neki dobar kapitalac vezni i štoper vjerujem da bi to bilo super
Ta ekipa bi bila u utrci do zadnjeg kola sigurno. Ne mozes sa sigurnoscu reci da bi uzeli titulu, ali bili bi tu negdje. Samo je problem sto ce samo Alispahic doci sa tog spiska. 
Najvise bodava su nas prosle sezone kostali kiksevi kojsevskog i ne davanje golova veselinovica i ramovica. Ah i Zajmovica 
Zaimovic prekucava ligu ove godine. Bice nas treci strijelac, poslije Krpica i Zeca, i najbolje krilo.
A kombinacije Zajmovic-Zec koje zavrse tragicno blago receno?Tristan10 je napisao/la:Najvise bodava su nas prosle sezone kostali kiksevi kojsevskog i ne davanje golova veselinovica i ramovica. Ah i Zajmovica
Zec ipak nekad iznenadi, onaj gol iz daljine na Grbavici. Pa vazan u Bijeljini. Nekad iznenadi, samo nikad neznas kako ce se ponasati na terenu. Ko onaj duracel zec na bateriju.LjoZee je napisao/la:A kombinacije Zajmovic-Zec koje zavrse tragicno blago receno?Tristan10 je napisao/la:Najvise bodava su nas prosle sezone kostali kiksevi kojsevskog i ne davanje golova veselinovica i ramovica. Ah i Zajmovica
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Da je srece, i asim i zaim bi dobili nogu. 2 slagera kojima treba 12 sansi na utakmici za jedan go. Nikada, ali nikada necu zaboraviti njihove promasaje zbog kojih sam kosu cupao u onom nizu od 5 poraza.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
A dva gola Zaima u derbiju?Tristan10 je napisao/la:Zec ipak nekad iznenadi, onaj gol iz daljine na Grbavici. Pa vazan u Bijeljini. Nekad iznenadi, samo nikad neznas kako ce se ponasati na terenu. Ko onaj duracel zec na bateriju.LjoZee je napisao/la:A kombinacije Zajmovic-Zec koje zavrse tragicno blago receno?Tristan10 je napisao/la:Najvise bodava su nas prosle sezone kostali kiksevi kojsevskog i ne davanje golova veselinovica i ramovica. Ah i Zajmovica
#z.ronaldo
💩💩
Ali kad ga raja po tekmama pocne zaebavati za taj naziv “Ronaldo”. Lik se satare neko iz mase vice: “Ode Ronaldo.” 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.