Jedino što je normalno je to što je anton objašnjavao gore da Pep hoće 3 različita tipa napadača da ima i ima vjerovatne neke zamisli. Ja sam u svom postu prije, nakon što se ovde krenulo raspravljat, već govorio o tome da se želi imati 3 top napadača.
Što se pojačanja generalno tiče, moje je mišljenje da nam skoro pa ne trebaju i činjenica je da su nam dobro došla ako su stvarno toliki kalibri da su bolji od naših igrača koje već imamo. Zato sam i govorio prije nešto što bi nas trebalo oborit sa stolice, to bi jedino bio neki transfer možda Falcao (ili jedino još kad bi Messi došao

). Jednostavno ništa nas ne bi, ili mene pogotovo, da kažem lično mišljenje oborilo s nogu. Toliko je bilo demonstracije sile proteklih mjeseci i toliko imamo heben kadar, da nas jedino neviđene bombe mogu pojačat.
Ali, sad ima ono ali, a to je da se mogu desit ovakva pojačanja koja mogu upotpunit kadar i to su sad neke zamisli uprave i Pepa. Pep možda želi još veću širinu i slično.
Lewandowski je napadač koji spada u klasu, dobar je to napadač, tražen, iako bi to bio jedan sasvim normalan transfer za Bayern i može biti samo jedna dopuna i žešća konkurencija postojećim napadačima. Niti mi je on bolji od Gomeza, niti od Mandže (koji razvaljuje po kvartu i nemoj sad da mi krene preispitivat što sam rekao da i od ovog nije bolji, jer do sljedeće sezone se za mnoge napadače neće smijet spomenut da su bolji od Hrvata, ni spomenut!!!! ZAPAMTITE).....
Smiješna mi je stvar kod pojedinih forumaša isto, što svoje stavove o nekom napadaču grade na osnovu mišljenja naših quasi stručnjaka, a ne na osnovu svog mišljenja (nekad nije loše malo više stvari posmatrat, pa svoje mišljenje izgradit, onako usput.....

)
Ovo se odnosi pogotovo na izraz
sidraš, jer npr ako je Gomez sidraš, onda šta je Crouch. A da Gomez nije sidraš, jedan clip će odmah demantovat. A pošto svako to može naći i pogledat i zaključit sam, onda ne vidim potrebu to i postavljat ovde. Pogotovo što je već postavljano.
Sa sidrom sigurno nećete osporiti kvalitet Gomeza, s nečim drugim možda da, ali sa sidrom ne, ne......

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland