FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Rahmanovic
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Strašno o čemu se pise na temi koja se zove FK Sarajevo,napravite temu tipa one smetljarske birtije pa bulaznite.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ima takva tema i zove se bordo-bijela mejhana.
Ljepse mi je citati insajderske lazi na temi FKS nego o yebenoj Belmi
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Evo zvanicno za Nihada, kaze kli.x.
Pitanje:
Na koji način se realizuje transfer kada se plaća odsteta, kada se ugovor raskida s trenutnim klubom?
Pitanje:
Na koji način se realizuje transfer kada se plaća odsteta, kada se ugovor raskida s trenutnim klubom?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
Rahmanovic
- Kontakt:
Ovo pisu ovi mladici sto jos ne znaju ni kakav je miris picke,koji još nisu ni sa prsta pomirisaliElCartel11 je napisao/la:Ima takva tema i zove se bordo-bijela mejhana.
-
Rahmanovic
- Kontakt:
Momak,preskoci moje postove jer ocito ti je draze citati ova sranja koja te ne perukoalem je napisao/la:Peres brate, peres.
Ajde Totti yebi se.Pantelija je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:Dobro je nije te pitala za kurdicaskoroalen je napisao/la:Ja joj se javio, kae "možemo bit prijatelji".![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Televizija City TV je putem zvanične stranice objavila da će realizovati direktan prijenos utakmice između Sarajeva i Veleža.
Bit će to prvi pripremni meč za Sarajevo i drugi za Velež, a na rasporedu je u četvrtak, 24. januara.
Bit će to prvi pripremni meč za Sarajevo i drugi za Velež, a na rasporedu je u četvrtak, 24. januara.
dagerHZ je napisao/la:Televizija City TV je putem zvanične stranice objavila da će realizovati direktan prijenos utakmice između Sarajeva i Veleža.
U koliko sati se igra meč?
Ovaj frajer je toliko naporan i dosadan, jer ga niko ne benda ni 1%. 
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
-
Rahmanovic
- Kontakt:
Ono bitno je na forumu jel me ti bendasBenkara21 je napisao/la:Ovaj frajer je toliko naporan i dosadan, jer ga niko ne benda ni 1%.
Pisite jadan ne bio o klubu,nagadjajte ,bilo sta
Pa de ti pokreni temu. Sta kenjas, nema se o cemu pisat pusti ljude nek se zezaju. Jes' tebi zanimljivo u zivotu u pm
4.10.2009.
-
Rahmanovic
- Kontakt:
Pa rekose da uma temakoalem je napisao/la:Pa de ti pokreni temu. Sta kenjas, nema se o cemu pisat pusti ljude nek se zezaju. Jes' tebi zanimljivo u zivotu u pm
P.S.Eto zvanicno
https://www.klix.ba/sport/nogomet/nihad ... /190121044
Da meni nekoliko forumaša skrene pažnju, zapitao bih se je li nešto uredu sa mnom. Ne budi papak, vazda je normalna tema bila, uletiš i glumiš frajera, to se uživo glumi. Ne igraj se i komuniciraj normalno kao i ostali.Rahmanovic je napisao/la:Ono bitno je na forumu jel me ti bendasBenkara21 je napisao/la:Ovaj frajer je toliko naporan i dosadan, jer ga niko ne benda ni 1%.![]()
Pisite jadan ne bio o klubu,nagadjajte ,bilo stajadna majko cime se bavite
tugy plaky
Yugoslavia: ★★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Klix samo pise sta sam ja stavio.Rahmanovic je napisao/la:Pa rekose da uma temakoalem je napisao/la:Pa de ti pokreni temu. Sta kenjas, nema se o cemu pisat pusti ljude nek se zezaju. Jes' tebi zanimljivo u zivotu u pmi ako je ovo zajebancija
onda svaka cast,nastavi i ti sa njima.
P.S.Eto zvanicno![]()
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Majstore, ne kontam te. Nemoj komentarisati druge forumaše na ličnoj bazi i pametovati šta bi ko trebao pisati. Od početka nisi napisao normalan post već samo neke lične razmirice s drugima.Rahmanovic je napisao/la:Pa rekose da uma temakoalem je napisao/la:Pa de ti pokreni temu. Sta kenjas, nema se o cemu pisat pusti ljude nek se zezaju. Jes' tebi zanimljivo u zivotu u pmi ako je ovo zajebancija
P.S.Eto zvanicno![]()
To što ja za ove teme ili nije, postoji mod i admin da odluče.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
Rahmanovic
- Kontakt:
Vidi jarane,ovo je forum na kojem bi trebalo kao na bilo kojem drugom biti dozvoljeno pisanje bilo kome bez obzira na misljenje,bez obzira jel tek registrovan i tako dalje i tako dalje.Benkara21 je napisao/la:Da meni nekoliko forumaša skrene pažnju, zapitao bih se je li nešto uredu sa mnom. Ne budi papak, vazda je normalna tema bila, uletiš i glumiš frajera, to se uživo glumi. Ne igraj se i komuniciraj normalno kao i ostali.Rahmanovic je napisao/la:Ono bitno je na forumu jel me ti bendasBenkara21 je napisao/la:Ovaj frajer je toliko naporan i dosadan, jer ga niko ne benda ni 1%.![]()
Pisite jadan ne bio o klubu,nagadjajte ,bilo stajadna majko cime se bavite
tugy plaky
Eto vidis,kazes meni da glumim frajera a nazivas me papkom i kao slag pozivas da se normalno komunicira,smijesno
-
Rahmanovic
- Kontakt:
Sad moram i tebi pisati,pises nesto meni a isto i sam pises .SarajevoJeBordo je napisao/la:Majstore, ne kontam te. Nemoj komentarisati druge forumaše na ličnoj bazi i pametovati šta bi ko trebao pisati. Od početka nisi napisao normalan post već samo neke lične razmirice s drugima.Rahmanovic je napisao/la:Pa rekose da uma temakoalem je napisao/la:Pa de ti pokreni temu. Sta kenjas, nema se o cemu pisat pusti ljude nek se zezaju. Jes' tebi zanimljivo u zivotu u pmi ako je ovo zajebancija
P.S.Eto zvanicno![]()
To što ja za ove teme ili nije, postoji mod i admin da odluče.
Tema je FKS,i vjerujem da ima dosta ljudi koji bi nesto procitali o istom ali nemaju sta jer se bavite nebitnim stvarima.
Ovdje se uvijek moglo pisat o svemu, posebno preko zimske pauze. Uostalom, sve ovo ima veze sa Sarajevom. Belma je iskočila iz linka vezanog za Sarajevo, a Kurdić je igrač Sarajeva. 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Našao sam Belmu kaže voli me ali kao prijatelja. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.