Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

jasmin256
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la jasmin256 » 08 maj 2011, 15:26

ILoveLFC je napisao/la:
jasmin256 je napisao/la:dobro jutro svima. sta se planira danas uradit ?? sta da slazem staroj da ne ode na informacije ? :? :?
:lol:

Koliko sam ja puta izmisljao ... sjecam se jednom, rekao sam da je otisla na neki projekat...ali mi stara ima broj od razredne, moze je nazvati kad god hoce. Sreca pa to nikad nije uradila. :D
to bih i ja mog'o rec. ;)
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 08 maj 2011, 15:26

Kažeš kraj godine, nema više informacija. :D

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 08 maj 2011, 15:30

jasmin256 je napisao/la:
ILoveLFC je napisao/la:
jasmin256 je napisao/la:dobro jutro svima. sta se planira danas uradit ?? sta da slazem staroj da ne ode na informacije ? :? :?
:lol:

Koliko sam ja puta izmisljao ... sjecam se jednom, rekao sam da je otisla na neki projekat...ali mi stara ima broj od razredne, moze je nazvati kad god hoce. Sreca pa to nikad nije uradila. :D
to bih i ja mog'o rec. ;)
eee boji se stare :D :mrgreen: u mene stara nedavno isla na informacije....iz bosanskog imao 3 ili 4 keca i nisam joj reko ni za jednog :lol: :mrgreen: dosla kuci nesto galami, ja samo "uredu je, bice bolje, i popravni je za ljude" :lol: :mrgreen: ma sta ce mi, 19 mi god. , maturant...sta ce mi, trebala mi je oklagiju od ledja slomit :lol: :mrgreen:
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

jasmin256
Kontakt:

Post Postao/la jasmin256 » 08 maj 2011, 15:31

Bosco je napisao/la:Kažeš kraj godine, nema više informacija. :D
kakav kraj ima jos mjesec dana, a imam par kriticnih predmeta i hejbet keceva. :cry: :roll: hebem ti gimnaziju. ma slagacu nesto recu ima neko takmicenje il tako nesto. znaci ide za dvije sedmice, moram sve popravit.
@ cema ti si pravo zaeban. jel ti ceca predaje ? i meni kod nje nesto kriticno, al imali smo test valjda cu 2 dobit. :roll: :roll:

J.Goerges
Kontakt:

Post Postao/la J.Goerges » 08 maj 2011, 15:47

Šta vame je vi po četri keca ja sam imao iz 8 predmeta duple ,pa ništa ,kaže razredna kad će ti doći u školu neko ,reko neće nikad i ona se ušuti i više i ne pita :lol: :lol:

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 08 maj 2011, 16:11

jasmin256 je napisao/la:
kakav kraj ima jos mjesec dana, a imam par kriticnih predmeta i hejbet keceva. :cry: :roll: hebem ti gimnaziju. ma slagacu nesto recu ima neko takmicenje il tako nesto. znaci ide za dvije sedmice, moram sve popravit.
@ cema ti si pravo zaeban. jel ti ceca predaje ? i meni kod nje nesto kriticno, al imali smo test valjda cu 2 dobit. :roll: :roll:
ko ce drugi :lol: :mrgreen: al brate mili, ona je stvarno zajebana i mnogi je se boje vise neg babe, al sta joj ja radim :mrgreen: kupim sendvic i sok i stavim na sto iza sebe (sto iza mene je prazan), ona se nesto okrene il prica s nekim, nabrzinu se okrenem, odvalim posteni zalogaj, gucnem soka pa onda 5 min mi usta rade gore-dole zvakajuci...pa me onda ona prozove, a meni puna usta :lol: :mrgreen: "neziricu, jel to ti jedes na casu" :D , reko, izvinite, al nisam nista objedovao do sad, manta mi se, moram malo :lol: :mrgreen: reko, ako mi se nesto desi, vas cu tuzit :lol: :mrgreen: jos koliko je vazda zaebajem na casu, provaljujem, dobacujem, izbacuje me :mrgreen: neki dan radio pismenu kod nje i koliko su bile teske 3 teme koje je zadala (bile 3 teme iz lektira, a ja nijednu :oops: lektiru nisam procitao u 4 god. srednje) i sta cu, neznam nijednu temu, nista nisam pisao, i na kraju casa samo napisem naziv prve teme....donijela ispravljene pismene, donese meni, kad ono 1 :lol: :mrgreen: ja sam to ocekivao, naravno, i kad je unosila u dnevnik, dodje do mene, reko 1, al profesorice, kako sam ja dobio 1, a nisam imao nijednu gresku :D :mrgreen: ona se cudi, kaze kako to, neziricu :D :mrgreen: ja joj donesem pismenu, potpuno prazna stranica (samo naslov) i reko, vidite nema greske nijedne :lol: :mrgreen: eee kad me tad nije upucala u celo, nece nikad :mrgreen: :mrgreen: ovo je ona meni dosad oprastala ove mislim 2 il 3 god. koliko mi predaje, i sad mi sve naplatila sa popravnim :mrgreen: :D
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

J.Goerges
Kontakt:

Post Postao/la J.Goerges » 08 maj 2011, 16:18

Ma vidjećeš na popravnom (ako odeš )samo dođeš nako radi reda ,proćićeš neće te ništa ni pitati ,a đećeš pasti iz Bosanskog ja sam pado iz Matematike ,iz Bosanskog nisam nikad ,

Joj kakvih smo mi imali doživljaja u srednjoj jbt. :lol:

jasmin256
Kontakt:

Post Postao/la jasmin256 » 08 maj 2011, 16:20

CeMa je napisao/la:
jasmin256 je napisao/la:
ko ce drugi :lol: :mrgreen: al brate mili, ona je stvarno zajebana i mnogi je se boje vise neg babe, al sta joj ja radim :mrgreen: kupim sendvic i sok i stavim na sto iza sebe (sto iza mene je prazan), ona se nesto okrene il prica s nekim, nabrzinu se okrenem, odvalim posteni zalogaj, gucnem soka pa onda 5 min mi usta rade gore-dole zvakajuci...pa me onda ona prozove, a meni puna usta :lol: :mrgreen: "neziricu, jel to ti jedes na casu" :D , reko, izvinite, al nisam nista objedovao do sad, manta mi se, moram malo :lol: :mrgreen: reko, ako mi se nesto desi, vas cu tuzit :lol: :mrgreen: jos koliko je vazda zaebajem na casu, provaljujem, dobacujem, izbacuje me :mrgreen: neki dan radio pismenu kod nje i koliko su bile teske 3 teme koje je zadala (bile 3 teme iz lektira, a ja nijednu :oops: lektiru nisam procitao u 4 god. srednje) i sta cu, neznam nijednu temu, nista nisam pisao, i na kraju casa samo napisem naziv prve teme....donijela ispravljene pismene, donese meni, kad ono 1 :lol: :mrgreen: ja sam to ocekivao, naravno, i kad je unosila u dnevnik, dodje do mene, reko 1, al profesorice, kako sam ja dobio 1, a nisam imao nijednu gresku :D :mrgreen: ona se cudi, kaze kako to, neziricu :D :mrgreen: ja joj donesem pismenu, potpuno prazna stranica (samo naslov) i reko, vidite nema greske nijedne :lol: :mrgreen: eee kad me tad nije upucala u celo, nece nikad :mrgreen: :mrgreen: ovo je ona meni dosad oprastala ove mislim 2 il 3 god. koliko mi predaje, i sad mi sve naplatila sa popravnim :mrgreen: :D
ma jucer prolaazi ona, a mi lopte igramo. reko de mi dodaj da se pokazem pred profesoricom, sva sreca pa me nije cula. a i ja je zaebajem, nisam lektire procit'o od kad sam u srednju dos'o. najmrze mi je kad mi iz zadace dadne keca. al mi je odvratna. ima ovih par ucenika koji joj se ulizivaju i njih voli normala. ma mrska mi je vala, al et valjda 2 zakljuci.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 08 maj 2011, 16:21

znal neko ko je ova kod Gljive u emisiji :D

kakva je u pm :shock:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 08 maj 2011, 16:22

Niste normalni :D

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 08 maj 2011, 16:30

Puma je napisao/la:znal neko ko je ova kod Gljive u emisiji :D

To ova kovrdjava crnokosa ? garant je neka pjevaljka. :lol:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 08 maj 2011, 16:31

Joj samo da je još aBd izgurati ovih pet sedmica do raspusta.....

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 08 maj 2011, 16:33

Elegant je napisao/la:
Puma je napisao/la:znal neko ko je ova kod Gljive u emisiji :D

To ova kovrdjava crnokosa ? garant je neka pjevaljka. :lol:
ne bih reko da je pevaljka, valjda bi nesto otpjevala da je pevaljka :D
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 maj 2011, 16:34

Unica_Liverpool_ je napisao/la:Joj samo da je još aBd izgurati ovih pet sedmica do raspusta.....
Valja meni izdržaz do exkurzije moram bit učenik generacije ne smijem ni na ex previše njesra pravit :roll: :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

jasmin256
Kontakt:

Post Postao/la jasmin256 » 08 maj 2011, 16:35

LBJ MVP je napisao/la:
Unica_Liverpool_ je napisao/la:Joj samo da je još aBd izgurati ovih pet sedmica do raspusta.....
Valja meni izdržaz do exkurzije moram bit učenik generacije ne smijem ni na ex previše njesra pravit :roll: :mrgreen:
vidi malog. ucenik generacije. daj ba ak' na exkurziji ne budes ludov'o, neces nikad. mani se ucenika generacije. nije valjda da to nesto zavisi od exkurzije. neg' gdje idete na ex i sta si kont'o upisat ?

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 maj 2011, 16:41

jasmin256 je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
vidi malog. ucenik generacije. daj ba ak' na exkurziji ne budes ludov'o, neces nikad. mani se ucenika generacije. nije valjda da to nesto zavisi od exkurzije. neg' gdje idete na ex i sta si kont'o upisat ?
Konto upisat najtežu školu u državi sarajevsku drugu gimnaziju jbt još ne znam što :mrgreen:
Normalno da ću ludovat na exkurziji,a možeš mislit ovo imali smo 3 opcije za exkurziju da izaberemo Italija,Makarska i Budva i haj meni nekako svejedno samo da ne idemo u Makarsku,a ista je cijena bila i najviše glupana bilo za Makarsku kad se tada nisam ubio neću nikad :twisted: :lol: :roll: :oops:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 08 maj 2011, 16:43

Jesul vam rekli u koji cete hotel?
I ja sam bio na ekskurziji u Makarskoj.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 08 maj 2011, 16:43

Nemoj drugu gimnaziju, hajde u Gimnaziju Obalu sa mnom, da vidis kake belaje pravim :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 maj 2011, 16:46

neutralan__ je napisao/la:Jesul vam rekli u koji cete hotel?
I ja sam bio na ekskurziji u Makarskoj.
A jesu nisam pratio bio previše iznerviran kad sam čuo da ne idem u Italiju :mrgreen:
Kako je bilo?
Edin TM87 je napisao/la:Nemoj drugu gimnaziju, hajde u Gimnaziju Obalu sa mnom, da vidis kake belaje pravim :mrgreen:
A jbg daleko mi Obala,a vjerujem za te belaje :mrgreen:

amEl_rooB
Kontakt:

Post Postao/la amEl_rooB » 08 maj 2011, 16:48

Jooj ludnice sinoc na maturi :D
Proveo sam se ko nikad u zivotu :mrgreen:
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45

Chelsea FC

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.