FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
TAMO JE SVE ŠTO JE MOJE!!!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
- ManijakSaGrbavica
- Kontakt:
Moram reci da mi je drago zbog jucerasnje lakrdije na utakmici guznih havera. Ko je bio na njihovoj tribini kad smo mi igrali sa njima, zna kako smo docekani i kako se psovala mater Amaru, Ivici, otac Sinanu, a onda na kraju utakmice neki papak napade covjeka sa djetetom jer je ovaj htio da se pozdravi sa smrdanom. Ako Bog da ispast ce pa ce se sjetiti zalaganja u utakmici protiv pitara.
Mi danas moramo odigrati pametno jer imamo puno kartoniranih. Oni su se tu jucer dobro spasili, jos im bokser dobi crveni pa ih dodatno pojaca za derbi.
Mi danas moramo odigrati pametno jer imamo puno kartoniranih. Oni su se tu jucer dobro spasili, jos im bokser dobi crveni pa ih dodatno pojaca za derbi.
Dugogodišnje tavorenje po nižim rangovima pretvorilo ih je u Tuzlu.MrkiMedo je napisao/la: ↑24 nov 2019, 12:03Moram reci da mi je drago zbog jucerasnje lakrdije na utakmici guznih havera. Ko je bio na njihovoj tribini kad smo mi igrali sa njima, zna kako smo docekani i kako se psovala mater Amaru, Ivici, otac Sinanu, a onda na kraju utakmice neki papak napade covjeka sa djetetom jer je ovaj htio da se pozdravi sa smrdanom. Ako Bog da ispast ce pa ce se sjetiti zalaganja u utakmici protiv pitara.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
Ko im **** mater nisu bitni uopste. Sreca pa se Amar vratio, a on zna kako otresiti seljacine i spustiti ih tamo gdje im i jeste mjesto. Bitno je da danas igra Zeljo, s pobjedom ostajemo na prvom mjestu i s vrha tabele idemo da se jos jednom popisamo u lavor.
Pobjedu nam danas daj s Juga ces nasu pjesmu cuti uvijek znaj
Pobjedu nam danas daj s Juga ces nasu pjesmu cuti uvijek znaj

Cuva Bog Zelju svog!
Kako protiv sudija i pitara. Samo ostro i na prvu. Ono juce je samo jedan od dokaza koliko im se steli. Ako nas danas osakate za derbi onda ko bude igro nek pozdravi Gavrica i pomaze mu sta je Sarajevski duh.
Smetljari znali su ako ne pobijede da bi bili pod velikim pritiskom i sve su ucinili da pobjede ,pisaj ih idemo danas jako moramo ovo dobiti

Gosti iz Doboja i nasi omladinci
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- mohikanac12
- Kontakt:
Trener Plavih, Amar Osim, odlučio se za 11 startera, a evo i ko su oni: Erić, Stevanović, Pavić, Krpić, Ramović, Štilić, Bogičević, Alispahić, Sadiković, Veselinović, Osmanković.
Na klupi su ostali: Kjosevski, Mujezinović, Stanić, Zajmović, Subašić, Bojo, Hajdarević.
Na klupi su ostali: Kjosevski, Mujezinović, Stanić, Zajmović, Subašić, Bojo, Hajdarević.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ima li igdje stream?
Zahvaljujem
Zahvaljujem
rano je za streamove
ima li stream