Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Nogometni savez BiH
JASNA PORUKA:
Predstavnici Uefe predvodjeni Platinijem jasno ucjenjuju celnike NS BIH.No na njihove ucjene navijaci Ljiljana su jasno odgovorili su na reprezentativnom srazu s Rumunima..
BIH SAYS:FU.CK YOU UEFA
To pise u sportskim novostima...
A u poruci na Bilinom polju je pisalo NSBIH SAYS:Fuck you Uefa
Pa ne mogu da vjerujem koja su go.vna ovi hrvatski mediji,fujjj
Predstavnici Uefe predvodjeni Platinijem jasno ucjenjuju celnike NS BIH.No na njihove ucjene navijaci Ljiljana su jasno odgovorili su na reprezentativnom srazu s Rumunima..
Rotor Volgograd...
- spielführer_21
- Kontakt:
demir44 je napisao/la:JASNA PORUKA:
Ja sam predlagao transparent "Uefa save us..." ali moje se ne pika...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- Los_Blanos2
- Kontakt:

Molila je i citava Palma de Mallorca ali dzaba UEFA FAIR PLAY
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Pa i jeste malo puno pretjerano ono. Bolje bi bilo nesto: HELP UEFA, SAVE BOSNIAN FOOTBALL.
- Los_Blanos2
- Kontakt:

Evo Platini salje svoje ljude
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Pa dobro,evo mozda ti je SamoZeljo odgovorio al ako nije jasno da ponovim:"Donirali" su nam razumjevanje.KONGO je napisao/la:modrica je napisao/la:Mojne ba o uroti UEFE protiv male BiH-a,pa nisu nam oni krivi sto djubrad imamo u savezu,nemoze NIKO reci da nisu upozoravali na kraju krajeva da su **** izglasala sta su trazili nebi bilo nikakvih problema(gledajuci iz njihovog ugla).
Milan Jelic predsjednik RS tada, bas kao danas Milorad Dodik je bio ISTOVREMENO i predsjednik NSBIH.
Gdje su tada FIFA i UEFA bile ?
Tad smo trebali biti suspendovani 1000000000000000000000% ali nismo, zbog ceka ajde mi objasni molim te.
E sad toga nema viiissseeee.Ko sto Hadzibeg rece,savez je vec davno potpisao da ce se prilagodit uslovima UEFE i ljudi su cekali,cekali,cekali...e kad su vidjeli da nema hajra napomenuli opet sta treba a one seronje opet razvukli a oni cekali,cekali,cekali...(samo da napomenem da je sve ovo opet s uefine strane zapoceto prije par mjeseci) e sad nema vise cekanja.Sto meni pada u oci je ovo trazenje "urote" UEFE protiv nas,pa halo ba,ne treba gledat preko ograde ko nas to mrzi u Evropi,zna se ko je i zbog cega doveo do svega ovoga,danas savez,sutra tuzilastvo,prekosutra sudstvo a mi kobajagi ko kaki detektivi trazimo dokaze o zavjerama mracnih evropskih sila.
Ko sto neko rece,sad bi nam trebo Savo Milosevic biti ko neki heroj jer se on pobogu svadjo sa njima i ocito im bukvicu.Smijesno,i jadno od nas,trazimo da drugi ne primjete da nasa **** smrde a udavise nas same.
Sve dok ovako razmisljamo nigdje mi necemo...
- skyisthelimit
Los_Blanos2 je napisao/la:
Molila je i citava Palma de Mallorca ali dzaba UEFA FAIR PLAY
15.10 - 15.06 ...
- 4ever alone?
- Lokacija: In the butterfinger solar system (instead of the milky way)
- Kontakt:
To sto su napravilispielführer_21 je napisao/la:demir44 je napisao/la:JASNA PORUKA:
Pa ne mogu da vjerujem koja su go.vna ovi hrvatski mediji,fujjjZnao sam da će to neko krivo protumačiti, ali nisam mislio da će baš komšije...
![]()
Ja sam predlagao transparent "Uefa save us..." ali moje se ne pika...
NSBIH SAYS: Fuck you Eufa
je definitivno odlican transparent. Pokazuju da zapravo nas savez tako razmislja, sto je u jednu, mozda i u obje ruke tacno. Mogli su dodati i to, SAVE US, misleci na nas navijace i igrace.
Pa dobro,
radi cega, koju korist fifa ima od ove sirotinje? nismo proizveli tri pristojna igraca u 20 godina i opet su na pruzili nebrojene sanse ali bosnjama to nije dposta, da nas direktno posalju na sp, mi bi trazili pio 2000 eura kesa i tvrdili da su supci
nasoj raji je tesko objasniti. primili nas u fifu kad nismo imali ni struje ni vode,da ne spominjem stadione, donirali nam novac , opremu, svake sezone salju milione da nas odrze u zivotu, tolerisali 7 godina savez koji ne posatoji nigdje u svijetu, sa tri predsjednika, tolerisali finansijske nepravilnosti,lose stadione,bakljade,nudili kompromise i sta bsve ne.........evo mozda ti je SamoZeljo odgovorio al ako nije jasno da ponovim:"Donirali" su nam razumjevanje.
E sad toga nema viiissseeee.Ko sto Hadzibeg rece,savez je vec davno potpisao da ce se prilagodit uslovima UEFE i ljudi su cekali,cekali,cekali...e kad su vidjeli da nema hajra napomenuli opet sta treba a one seronje opet razvukli a oni cekali,cekali,cekali...(samo da napomenem da je sve ovo opet s uefine strane zapoceto prije par mjeseci) e sad nema vise cekanja.Sto meni pada u oci je ovo trazenje "urote" UEFE protiv nas,pa halo ba,ne treba gledat preko ograde ko nas to mrzi u Evropi,zna se ko je i zbog cega doveo do svega ovoga,danas savez,sutra tuzilastvo,prekosutra sudstvo a mi kobajagi ko kaki detektivi trazimo dokaze o zavjerama mracnih evropskih sila.
Ko sto neko rece,sad bi nam trebo Savo Milosevic biti ko neki heroj jer se on pobogu svadjo sa njima i ocito im bukvicu.Smijesno,i jadno od nas,trazimo da drugi ne primjete da nasa **** smrde a udavise nas same.
Sve dok ovako razmisljamo nigdje mi necemo...
radi cega, koju korist fifa ima od ove sirotinje? nismo proizveli tri pristojna igraca u 20 godina i opet su na pruzili nebrojene sanse ali bosnjama to nije dposta, da nas direktno posalju na sp, mi bi trazili pio 2000 eura kesa i tvrdili da su supci
Sent from my Commodore 64
Slusajuci ovog Hadzibegica pa i Osima ubili su mi svu nadu.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Uefa se ba salila, sutra ce reci aprilili i SulejmEn i svi ostali, i sve ce se nastaviti normala, a i Papac ce reci da se samo salio da ce se vratiti.. 
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- L' Imperator
- Kontakt:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Uefa se ba salila, sutra ce reci aprilili i SulejmEn i svi ostali, i sve ce se nastaviti normala, a i Papac ce reci da se samo salio da ce se vratiti..
#samoRudar #zauvijek
Svaka cast brate, bas me nasmijaBaja_Zvjerka je napisao/la:Uefa se ba salila, sutra ce reci aprilili i SulejmEn i svi ostali, i sve ce se nastaviti normala, a i Papac ce reci da se samo salio da ce se vratiti..
Ali sutra ne treba citati štampu, pa to će biti dezinformacija hrpa, a svi će se vaditi na 1. april
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
ma nista aprilili...
meni ovaj danac ne izgleda da je neki saljivdzija, iako se smjeska na slici.
ovo je onaj drotovski osmjeh "sad cu da te karam hahaha"

Suljo i Iljo, pazite se
Ceko je vec dobio u luksemburgu

Suljo i Iljo, pazite se
Ceko je vec dobio u luksemburgu
ja mislim da ce colakovic i gadaffi dobiti nagrade za naj borbenije foteljase u 21 vijeku pogotovo colakovic on se bori cak mu i ja zavidim i glasno kazem NEDAJMO COLAKOVICA 
calcio je napisao/la:ma nista aprilili...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- velez_mostar
- Kontakt:
Nisam toliko razocaran pokusajem rusenja svetinje, reprezentacije za koju ginemo, za koju bi otisli na kraj svijeta, i potrosili zadnju marku, koliko sam razocaran stanjem u drzavi, u kojoj svi idu protiv zemlje u kojoj zive, pa zar je moguce da je beskicmenjacima vaznije da ruse, nego da prave..bez obzira sta, i kako.
Da li ovaj Predsjednik manjeg entiteta misli da ce dobiti poene kod svog naroda ako kaze delegatima iz FSRS-a da sruse NSBiH, da li neki primitivci iz skutorije misle da ce ih u njihovom selu tapsati po ramenu jer je srusio Reprezentaciju BiH??
Da li delegati koji se nazivaju bosnjackim predstavnicima u NSBiH misle da ce dobiti pokoji poen u svojoj desnicarskoj stranci ako napravi izolaciju u bilo kojem smislu??
NECE!!!
Mene samo cudi jedno, kako to da FIFA, i UEFA po Deytonu nisu automatski kreirali supervisora, kao sto je VIsoki predstavnik, jer je logicno da to drugacije ne moze funkcionirati, i da nam je u svemu potreban nadzor, nego su prepustili ovim mongoloidima da nam unistavaju nogomet, a time i drzavu, jer najbolja prezentacija drzave je jaka, i mocna REPREZENTACIJA, koju ima mogucnost upoznati citav svijet, a samim tim i dzavi BiH.
Neki ljudi u zivotu ne znaju sta zele, ponekad sam i ja takav, ali..u ovom trenutku imam par zelja, a to je da odu primitivci iz fudbala nase zemlje, da nastavimo sa kvalifikacijama, da se plasiramo na Euro jer imamo premocnu ekipu, i da odem sa novim pasosom DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE na to veliko takmicenje i da bodrim svoju repku, da tamo pijem pivu, da kar.am Ukrajinke,I poneku Poljakinju, i da pokazemo svijetu da smo u svemu PREJAKI!!!!
Da li ovaj Predsjednik manjeg entiteta misli da ce dobiti poene kod svog naroda ako kaze delegatima iz FSRS-a da sruse NSBiH, da li neki primitivci iz skutorije misle da ce ih u njihovom selu tapsati po ramenu jer je srusio Reprezentaciju BiH??
Da li delegati koji se nazivaju bosnjackim predstavnicima u NSBiH misle da ce dobiti pokoji poen u svojoj desnicarskoj stranci ako napravi izolaciju u bilo kojem smislu??
NECE!!!
Mene samo cudi jedno, kako to da FIFA, i UEFA po Deytonu nisu automatski kreirali supervisora, kao sto je VIsoki predstavnik, jer je logicno da to drugacije ne moze funkcionirati, i da nam je u svemu potreban nadzor, nego su prepustili ovim mongoloidima da nam unistavaju nogomet, a time i drzavu, jer najbolja prezentacija drzave je jaka, i mocna REPREZENTACIJA, koju ima mogucnost upoznati citav svijet, a samim tim i dzavi BiH.
Neki ljudi u zivotu ne znaju sta zele, ponekad sam i ja takav, ali..u ovom trenutku imam par zelja, a to je da odu primitivci iz fudbala nase zemlje, da nastavimo sa kvalifikacijama, da se plasiramo na Euro jer imamo premocnu ekipu, i da odem sa novim pasosom DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE na to veliko takmicenje i da bodrim svoju repku, da tamo pijem pivu, da kar.am Ukrajinke,I poneku Poljakinju, i da pokazemo svijetu da smo u svemu PREJAKI!!!!
E pa hoće dobit i to ne jedan poen nego brdo poena, a to se već milion puta pokazalo i to je najveći problemvelez_mostar je napisao/la:Nisam toliko razocaran pokusajem rusenja svetinje, reprezentacije za koju ginemo, za koju bi otisli na kraj svijeta, i potrosili zadnju marku, koliko sam razocaran stanjem u drzavi, u kojoj svi idu protiv zemlje u kojoj zive, pa zar je moguce da je beskicmenjacima vaznije da ruse, nego da prave..bez obzira sta, i kako.
NECE!!!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
-
Nije Bitno
- Kontakt:
Postingut dogovor sa Fifa i Uefa na celo stavljaju svoje ljude a sve ostalo ide normalnim tokom i klubovi i repka dalje nastavljaju Evropska takmicenja.
Melburnski Lesinar
Suspenzije neće biti Blažević nametnuto rješenje
Dan uoči stupanja na snagu automatske suspenzije Nogometnog saveza od UEFA-e i FIFA-e, desio se dramatičan obrat koji će, prema svemu sudeći, spriječiti sankcije našoj kući fudbala. Kako ekskluzivno saznaje “Dnevni avaz” iz dobro obaviještenih izvora, delegacija Fudbalskog saveza Republike Srpske odmah nakon završetka sjednice Skupštine Nogometnog saveza BiH u utorak otputovala je u Švicarskuna prijem kod čelnika FIFA-e i UEFA-e Sepa Blatera (Sepp Blatter) i Mišela Platinija (Michel).
Dok su bošnjački delegati, po svom običaju, bili zaokupljeni zakupom popularne sarajevske birtije “Jagoda”, a hrvatski požuri li da izgaze ovogodišnji urod grožđa za novu seriju vina pod imenom “Don Bevandon”, Slobodan Tešić, Bogdan Čeko i kompanija u Švicarskoj su, zavrnutih ruku ijaučući, pristali na kompromis pa suspenzije neće biti, jer tročlanog Predsjedništva više neće biti, baš kao što su tražili Platini i Blater.
Kompromis je pronađen u tome što će UEFA i FIFA nametnuti Miroslava Ćiru Blaževića za predsjednika Saveza, a Bogdan Čeko, Iljo Dominkovići Sulejman Čolaković kompenzaciju za gubitak funkcija pronaći će u besplatnom trodnevnomboravku u luksuznom moldavskom lječilištu za reumu.
S obzirom na to da su dogovori FSRS s UEFA-om i FIFA-om bili plodonosni za sve strane, danas će u kafani Šabana Šaulića, popularnom ciriškom mondenskom okupljalištu omladine s Balkana, biti organiziran koktel, kojem će se pridružiti i ostatak delegata Skupštine NSBiH.
Bošnjački predstavnici obećali su UEFA-i i FIFA-i da će na koktel donijeti cjelokupan inventar“Jagode”i kamion zaporaka iz “Zdrave vode”, a hrvatski će morati pridonijeti svježe izgazanim vinom, inače će Široki Brijeg i Zrinjski biti izbačeni iz Premijer lige BiH.
I mirna Bosna, a još mirnija Hercegovina! Aprilili!
Reprezentacija ostaje bez bodova
S obzirom na strah UEFA-e i FIFA-e da će popuštanjem FSRS vjerovatno izgubiti legitimitet u očima javnosti, kazni će ipak biti.
Naime, reprezentaciji će, zbog svih nevolja s usvajanjem statuta, biti oduzeti svi osvojeni bodovi u kvalifikacijama za Euro 2012. pa ćemo naredni duel s Rumunijom dočekati bez bodova.
Platini i Blater izražavaju uvjeravanja da će naš nacionalni tim ipak odgovoriti na iskušenja i izboriti plasman na jedno od prva dva mjesta u grupi.
Zadnja izmjena: subzero81, dana/u 01 apr 2011, 08:27, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.