nema potrebe za raspitanjem para. mi smo jedna od najlošije stojećih država na svijetu. Kad pitate amere za Bosnu to je njima ko Kongo , Zimbabve il tako te države. .
malo off topica, šta ću ja kad nema Arsenal 2 hevte
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
We love 50 cent as we call him here in Zimbabwe four hundred million dollars.nedim1993 je napisao/la:i ja sam student ekonomije pa znam kako je. internet mi je u sklopu tva i telefona koji košta otprilike koliko i original fife. .
nema potrebe za raspitanjem para. mi smo jedna od najlošije stojećih država na svijetu. Kad pitate amere za Bosnu to je njima ko Kongo , Zimbabve il tako te države. .
malo off topica, šta ću ja kad nema Arsenal 2 hevte
E sto se ismija jebote metar sa metar...HAHHHA...Desole je napisao/la: nesto na ovom nivou " onclick="window.open(this.href);return false;
![]()
![]()
![]()
![]()
AFCAMDEN @AFCAMDEN
1-0 Arsenal at H/T, Gnabry with the goal. Great reverse ball from Wilshere in the build up. Sagna looks like he's never been away. #afc
Al samo kad babo ode. Ni slučajno da se Wenger tjera, otjerao bih ja njih u u ku.racEx-Barca man Rafa Marquez "Guardiola will soon return. I think he'll go to England. He'd be perfect for Arsenal"
kad' vidim ovakve stvari odmah mi padne na pamet ona ajnštajnovaemir18 je napisao/la:E sto se ismija jebote metar sa metar...HAHHHA...Desole je napisao/la: nesto na ovom nivou " onclick="window.open(this.href);return false;
![]()
![]()
![]()
![]()
Giroud ce imati sigurno vise golova nego sto ih je imao Van Persie u svojoj prvoj sezoni u Premiershipu. a hebo oca, Veliki Vodja nadje uvijek zamjenu pa tako vec sad imamo situaciju dje su Walnut i Gervinho zajedno dali 9 golova sto je vise nego sto je taj otac zabio pa nam golovi Girouda koji je vecinu tekmi usao sa klupe dodju samo ko bonus.ripper je napisao/la:Evo nešto gledam maloprije...Otac ,kako ste ga ne tako davno zvali iz ljubavi, dosad zabio 7 golova u ovih dosadašnjih 7 kola lige i u dva kola LP (5 u EPL, dva u LP)...kako je krenuo, do kraja sezone ce 'ladno doci do 35 komada u dresu Jedinstva....pod uslovom da se ne povrijedi.
A zamjena Oca, taj strašni Giroud, dosad zabio jedan. Nije valjda da cete cekati i narednih 7 kola da opet zabije jedan gol i tako redom. Mora proigrati i poceti davati golove ili ce ga Wenger nogirati expresno nazad za maticu francusku.
**** afrički kup nacija, vazda sve sjebeArsenal will try to bring in another forward in January, as Gervinho heads to ACON again. Leaves just Giroud in CF + not many wingers.

http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... -Zaha.html" onclick="window.open(this.href);return false;Michael Gooner @MickTheGooner
Arsenal are to arrange an extra game next week, to help fast-track Jack Wilshere & Bacary Sagna back into the first team. ( Various)
MrHc je napisao/la: Arsenal : SVI ... Golman prosjecan ... stoperi katastrofa ... Gibs smijesan ... Diaby taraba ... Jack rahitican ... itd itd mozda jedini izuzetak i nesto da valja je Santi Cazorla ( al' on ce svakako za 2 sezone u City )
Zaha je i meni poznat sa FM-a, momak razvaljuje. Al' **** na FM-u, Zec bude najbolji strijelac Lige BBVA.Arnelinho je napisao/la:Za mene je upravo suprotno @Marsal. Ja najviše očekujem od Nicce i Anekea. A Gnabry zatvara trojac, za ostale ne želim da mislim.
Bilo bi lijepo kad bi Wenger doveo Zahu. Veliki talenat. Po meni najveći u Championshipu. Ja sam ga doveo na FM-u, onom istom što mi ga je Verminator pomog'o skinuti i kod mene je bio uz Chamakha jedini napadač (obično igram bez napadača ili sa Zahom ili Theom u napadu). :mrgreen:Al' pazi čuda, na pola sezone sam i nisam uš'o na igricu ima polijepo.
Poslije Afobe-aPo meni najveći u Championshipu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.