Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

nedim1993
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la nedim1993 » 08 okt 2012, 16:13

i ja sam student ekonomije pa znam kako je. internet mi je u sklopu tva i telefona koji košta otprilike koliko i original fife :). .
nema potrebe za raspitanjem para. mi smo jedna od najlošije stojećih država na svijetu. Kad pitate amere za Bosnu to je njima ko Kongo , Zimbabve il tako te države. .
malo off topica, šta ću ja kad nema Arsenal 2 hevte :D
Vođa zna.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 08 okt 2012, 17:47

nedim1993 je napisao/la:i ja sam student ekonomije pa znam kako je. internet mi je u sklopu tva i telefona koji košta otprilike koliko i original fife :). .
nema potrebe za raspitanjem para. mi smo jedna od najlošije stojećih država na svijetu. Kad pitate amere za Bosnu to je njima ko Kongo , Zimbabve il tako te države. .
malo off topica, šta ću ja kad nema Arsenal 2 hevte :D
We love 50 cent as we call him here in Zimbabwe four hundred million dollars. :lol:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 08 okt 2012, 19:02

e ako je tebi znanje amerikanaca relevantno onda tesko se tebi u zivotu :D pa covjece 90% njih misli da je europa ustvari drzava... a ne da zalazimo u neke dublje teme vezano za iste...

nesto na ovom nivou " onclick="window.open(this.href);return false;
:lol: :lol: :lol: :lol:

normalno bolje ako moze bez trosenja novca ali jbg, nudi i original neke stvari tipa update, online igranje itd.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 08 okt 2012, 19:17

Desole je napisao/la: nesto na ovom nivou " onclick="window.open(this.href);return false;
E sto se ismija jebote metar sa metar...HAHHHA...
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 08 okt 2012, 19:47

sastav rezervi protiv Readinga
Shea, Sagna, Hajrovic, Miquel, Santos, Eisfeld, Coquelin, Wilshere, Frimpong, Gnabry, Akpom

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 08 okt 2012, 21:05

AFCAMDEN ‏@AFCAMDEN
1-0 Arsenal at H/T, Gnabry with the goal. Great reverse ball from Wilshere in the build up. Sagna looks like he's never been away. #afc

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 08 okt 2012, 21:19

e al donosite zaključke na nivou djece od 10 godina :mrgreen: .
Vođa zna.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 08 okt 2012, 21:24

Ex-Barca man Rafa Marquez "Guardiola will soon return. I think he'll go to England. He'd be perfect for Arsenal"
Al samo kad babo ode. Ni slučajno da se Wenger tjera, otjerao bih ja njih u u ku.rac :mrgreen:

Jack ubacio iz kornera, Akpom pogodio. Woo :mrgreen:

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 08 okt 2012, 23:36

emir18 je napisao/la:
Desole je napisao/la: nesto na ovom nivou " onclick="window.open(this.href);return false;
E sto se ismija jebote metar sa metar...HAHHHA...
kad' vidim ovakve stvari odmah mi padne na pamet ona ajnštajnova :D

ako neko naleti na Jackov sazetak sa ove tekme neka okaci :D

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 09 okt 2012, 00:01

Evo nešto gledam maloprije...Otac ,kako ste ga ne tako davno zvali iz ljubavi, dosad zabio 7 golova u ovih dosadašnjih 7 kola lige i u dva kola LP (5 u EPL, dva u LP)...kako je krenuo, do kraja sezone ce 'ladno doci do 35 komada u dresu Jedinstva....pod uslovom da se ne povrijedi.
A zamjena Oca, taj strašni Giroud, dosad zabio jedan. Nije valjda da cete cekati i narednih 7 kola da opet zabije jedan gol i tako redom. Mora proigrati i poceti davati golove ili ce ga Wenger nogirati expresno nazad za maticu francusku.
Zadnja izmjena: ripper, dana/u 09 okt 2012, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 09 okt 2012, 00:04

Ne brini ti za Arsenalove goalgettere, 18 golova u zadnjih 6 mečeva je sasvim zadovoljavajuća statistika.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 09 okt 2012, 00:32

ripper je napisao/la:Evo nešto gledam maloprije...Otac ,kako ste ga ne tako davno zvali iz ljubavi, dosad zabio 7 golova u ovih dosadašnjih 7 kola lige i u dva kola LP (5 u EPL, dva u LP)...kako je krenuo, do kraja sezone ce 'ladno doci do 35 komada u dresu Jedinstva....pod uslovom da se ne povrijedi.
A zamjena Oca, taj strašni Giroud, dosad zabio jedan. Nije valjda da cete cekati i narednih 7 kola da opet zabije jedan gol i tako redom. Mora proigrati i poceti davati golove ili ce ga Wenger nogirati expresno nazad za maticu francusku.
Giroud ce imati sigurno vise golova nego sto ih je imao Van Persie u svojoj prvoj sezoni u Premiershipu. a hebo oca, Veliki Vodja nadje uvijek zamjenu pa tako vec sad imamo situaciju dje su Walnut i Gervinho zajedno dali 9 golova sto je vise nego sto je taj otac zabio pa nam golovi Girouda koji je vecinu tekmi usao sa klupe dodju samo ko bonus.

Fools!
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 09 okt 2012, 10:55

Arsenal will try to bring in another forward in January, as Gervinho heads to ACON again. Leaves just Giroud in CF + not many wingers.
**** afrički kup nacija, vazda sve sjebe :twisted:

Rodrigo
Kontakt:

Post Postao/la Rodrigo » 09 okt 2012, 20:13

Pozdrav braćo da se i vama javim uz Hannover naravno oduvijek najdraži klub 8-)
Od tamo 2004. pa sve do danas :)
Samo Hajduk zivi vjecno!

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 10 okt 2012, 10:07

slika

Happy birthday, Mr. ARSENAL 8-)
⚽ Michael Gooner ‏@MickTheGooner
Arsenal are to arrange an extra game next week, to help fast-track Jack Wilshere & Bacary Sagna back into the first team. ( Various)
http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... -Zaha.html" onclick="window.open(this.href);return false;

I ako Walcott ode imamo savršenu zamjenu za njega. Momak već odlično igra za Palace, a svi znamo ko nam je došao iz Palacea i postao legenda kluba, zar ne :mrgreen:

Ian Wright naravno :mrgreen:

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 10 okt 2012, 15:53

Sve najbolje Tonyu želim!

E sad malo da se smijemo neznalicama: tema "Precijenjeni igrači"
MrHc je napisao/la: Arsenal : SVI ... Golman prosjecan ... stoperi katastrofa ... Gibs smijesan ... Diaby taraba ... Jack rahitican ... itd itd mozda jedini izuzetak i nesto da valja je Santi Cazorla ( al' on ce svakako za 2 sezone u City )
:lol:

Nego donedavno smo važili za klub koji nema Engleza u timu a već za 2 god Arsenal će činiti okosnicu eng. reprezentacije.

- Jenkinson
- Gibbs
- Wilshere
- Chamberlain
- Walcott

Odlično. ;) Samo me zabrinjava što u mlađim kategorijama nemamo previše perspektivnih Engleza, mislim većina su Englezi ali nijedan ne pokazuje da bi mogao biti buduca velika nada...

Ali ipak izdvojio bih dvojicu koji bi mogli nešto i postići, ali trenutno sumnjam.
- Chuks Aneke ( http://www.arsenal.com/reserves-youth/p ... huks-aneke" onclick="window.open(this.href);return false; )
- Nico Yennaris ( http://www.arsenal.com/reserves-youth/p ... s-yennaris" onclick="window.open(this.href);return false; )

Trenutno dva igrača od kojih se najviše očekuje su:
- Serge Gnabry ( http://www.arsenal.com/reserves-youth/p ... rge-gnabry" onclick="window.open(this.href);return false; )
- Ignasi Miquel ( http://www.arsenal.com/reserves-youth/p ... asi-miquel" onclick="window.open(this.href);return false; )
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 10 okt 2012, 16:02

Za mene je upravo suprotno @Marsal. Ja najviše očekujem od Nicce i Anekea. A Gnabry zatvara trojac, za ostale ne želim da mislim. :mrgreen:

Bilo bi lijepo kad bi Wenger doveo Zahu. Veliki talenat. Po meni najveći u Championshipu. Ja sam ga doveo na FM-u, onom istom što mi ga je Verminator pomog'o skinuti i kod mene je bio uz Chamakha jedini napadač (obično igram bez napadača ili sa Zahom ili Theom u napadu). :mrgreen: Al' pazi čuda, na pola sezone sam i nisam uš'o na igricu ima polijepo. :lol:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 10 okt 2012, 16:26

Arnelinho je napisao/la:Za mene je upravo suprotno @Marsal. Ja najviše očekujem od Nicce i Anekea. A Gnabry zatvara trojac, za ostale ne želim da mislim. :mrgreen:

Bilo bi lijepo kad bi Wenger doveo Zahu. Veliki talenat. Po meni najveći u Championshipu. Ja sam ga doveo na FM-u, onom istom što mi ga je Verminator pomog'o skinuti i kod mene je bio uz Chamakha jedini napadač (obično igram bez napadača ili sa Zahom ili Theom u napadu). :mrgreen:Al' pazi čuda, na pola sezone sam i nisam uš'o na igricu ima polijepo. :lol:
Zaha je i meni poznat sa FM-a, momak razvaljuje. Al' **** na FM-u, Zec bude najbolji strijelac Lige BBVA. :lol:

Eh sad, u real lajfu, izuzetno dobar dribler, vrlo dobar što se brzine tiče. S obzirom da mu je 19 godina, bilo bi lijepo da dođe u Arsenal, jer bi nastavio sa razvojem kod najboljih stručnjaka. 8-)

Uh kakve bi brzince imali, bili bismo obezbjeđeni za narednih 10 godina. Gnabry, Ox i Zaha :mrgreen:
Po meni najveći u Championshipu
Poslije Afobe-a 8-)
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 10 okt 2012, 18:13

Halo ba, Akpoom je odlican talenat, ne mozete njeg zaboraviti. On sa 16 godina je fakat odlican igrac, i daje golove i u Arsnealu i u Engleskoj reprezentaciji. Cak je i ovu zadnju dao gol. Pored toga od Anekea bi trealo biti nesto, ali mora dobivati priliku inace ce biti kao i Jay i Lansbury.
Celik!3,2,2.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 10 okt 2012, 18:19

Samo nek se ne ponovi JET. Nikad nisam uspio shvatit zasto su ga prodali.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.