Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- pinturicchio30
- Kontakt:
- 10DelPiero
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Pa da upravo ono sto smo mi pisali a vidjet cemo kakva ce konacna presuda biti, bas me zanima kakvi ce komentari biti ukoliko dode do oslobadajude presude.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- 10DelPiero
- Kontakt:
Da se skine suspenzija Conteu. Nego zar smo ti toliko usli pod kozu da si nas cak u potpis stavio

Alessandro Del Piero !
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Fakat vidi mu potpisa.
Ovaj još uvijek smara, pa gori je od onog @adointer, ali šta ćeš, moderatori ovog podforuma su takvi, drugi nek trolaju do mile volje, juventini će na kraju dobiti ban.
Čitajući vaše postove vidim spominje se Perreira, ne znam, meni se sviđa kao igrač i nemam ništa protiv njegovog dovođenja, ali iskreno postoje samo teoretske šanse za njegov dolazak.

Ovaj još uvijek smara, pa gori je od onog @adointer, ali šta ćeš, moderatori ovog podforuma su takvi, drugi nek trolaju do mile volje, juventini će na kraju dobiti ban.
Čitajući vaše postove vidim spominje se Perreira, ne znam, meni se sviđa kao igrač i nemam ništa protiv njegovog dovođenja, ali iskreno postoje samo teoretske šanse za njegov dolazak.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma kakav Pereira on je preskup za nas u ovom trenutku jer ga Porto cijeni izmedu 15-20 miliona. A zasto kupovati Pereiru kada za manje pare mozemo dobiti Armera.
Alessandro Del Piero !
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ma ni u snu mi nećemo dati 15 miliona za beka, nema teoretske šanse.
Na interovoj temi sam spominjao da se spominje posudba s pravom otkupa na kraju sezone, što Marotta najviše voli, zbog toga bi možda mogli tu nešto pokušati. Marotta je na taj način pokušao dovesti Armera, ali je Udinese taj način poslovanja odbio.
Na interovoj temi sam spominjao da se spominje posudba s pravom otkupa na kraju sezone, što Marotta najviše voli, zbog toga bi možda mogli tu nešto pokušati. Marotta je na taj način pokušao dovesti Armera, ali je Udinese taj način poslovanja odbio.
Željezničar ale!
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Samo me zanima koliko je Juventina veceras na teraviji zazelilo da Juve dovede Armera i Top napadaca 

34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
PROUD TO BE JUVENTINO
FORZA JUVE!
FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- SoloJuve26
- Kontakt:
http://www.legaserieb.it/it/serie-bwin/ ... mento/1790" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovaj Pro Vercelli je doveo 10 igraca od nas
Nadam se neke lijepe vijesti danas...
Ovaj Pro Vercelli je doveo 10 igraca od nas

Nadam se neke lijepe vijesti danas...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Lippi dao intervju za Tuttosport, kaže da su i Džeko i Llorente odlični napadači i da bilo koji da dođe, pojačat će značajno ekipu pred LP.
Što mi je posebno drago, kaže da bi volio trenirati Giovinca, smatra ga genijem i viđenja je da će on biti možda i najveće pojačanje.
Mediji jutros prenose da smo dogovorili uslove sa Llorenteom, plata 3.5M, ali će biti teško sa Bilbaom pregovarati.
Spominje se da ćemo ponuditi 15-16M, mislim da je to malo, daj Marotta 21-22M i završi posao.
Što mi je posebno drago, kaže da bi volio trenirati Giovinca, smatra ga genijem i viđenja je da će on biti možda i najveće pojačanje.

Mediji jutros prenose da smo dogovorili uslove sa Llorenteom, plata 3.5M, ali će biti teško sa Bilbaom pregovarati.
Spominje se da ćemo ponuditi 15-16M, mislim da je to malo, daj Marotta 21-22M i završi posao.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
Upravo to je i potrebno Juventusu da ima jednu ekipu koja će biti kao Juve BSoloJuve26 je napisao/la:Ovaj Pro Vercelli je doveo 10 igraca od nas![]()

Bila je priče da je Juve zainteresovan da napravi drugu ekipu i da krenu od najnižeg ranga, ali to u Italiji nije dozvoljeno, tako da nema ništa od toga. Prednost je ta druga ekipa, jer danas to svaka jača liga osim Italijanske ima.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- 10DelPiero
- Kontakt:
Da sto je vrlo glupo u Italiji jer eto dobar primjer je Barcelona gdje je vecina njihovih igraca prvo igrala za Barcu B koja je u drugoj ligi pa onda prelaze u prvi tim sa dobrim takmicarskim iskustvom.
Alessandro Del Piero !
- senad_flamin
- Kontakt:
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ne sviđa mi se ova saradnja sa Pro Veccalijem, sjećete li se da smo ovdje raspravljali kako su nam ukrali ona Scudetta osvojena 1907. i 1908. godine, čini mi se...
Šalim se, neka, neka, ovo je odličan projekat.
Sinoć sam pročitao da se u pojedini opet kritikovali Marotta, osvojimo Scudetto bez poraza s timom kojeg je Marotta stvorio i opet se čovjek kritikuje. Svi pričaju kako je do Contea, a zaboravlja se da je Contea u klub doveo Marotta zajedno sa Agnellijem.
Ko nam je jutros došao? Vidim @Oxygen napisao LLorente.
Čitajući ove izjave raznih novinara u Italiji uglavnom se svi slažu kako nam je potrebeniji napadač od lijevog beka, a isto tako većina ih kaže da će taj napadač doći do kraja mercata, to mi uljeva nadu.

Šalim se, neka, neka, ovo je odličan projekat.
Sinoć sam pročitao da se u pojedini opet kritikovali Marotta, osvojimo Scudetto bez poraza s timom kojeg je Marotta stvorio i opet se čovjek kritikuje. Svi pričaju kako je do Contea, a zaboravlja se da je Contea u klub doveo Marotta zajedno sa Agnellijem.

Ko nam je jutros došao? Vidim @Oxygen napisao LLorente.

Čitajući ove izjave raznih novinara u Italiji uglavnom se svi slažu kako nam je potrebeniji napadač od lijevog beka, a isto tako većina ih kaže da će taj napadač doći do kraja mercata, to mi uljeva nadu.

Željezničar ale!
'ta će Marotta
Llorente ili Edin svejedno... srce kaže Džeko zato što je naš...
nego @Beže jesil' za da te ubacimo u ekipu La Vecchia signore?

Llorente ili Edin svejedno... srce kaže Džeko zato što je naš...
nego @Beže jesil' za da te ubacimo u ekipu La Vecchia signore?
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Nemojte na mene računati, koliki sam ja troll, nakon 5. kola nove sezone ću dobiti trajni ban na ovom profilu. 

Željezničar ale!
Morati ćemo vidjeti s nekim drugim... evo ovdje pozivam Juventine da se zainteresovani javi da ga možemo prijaviti... reče sekretar da mora proći tri kola pa će moći zaigrati...
U nedjelju bi trebalo drugi tim izvesti proti rossonera, zašto bezze rizikovati povrede a neka domaćinima nek' pobijede hajd' nije beg cicija

U nedjelju bi trebalo drugi tim izvesti proti rossonera, zašto bezze rizikovati povrede a neka domaćinima nek' pobijede hajd' nije beg cicija

-
- Kontakt:
Hoću ja.ramiral je napisao/la:Morati ćemo vidjeti s nekim drugim... evo ovdje pozivam Juventine da se zainteresovani javi da ga možemo prijaviti... reče sekretar da mora proći tri kola pa će moći zaigrati...
U nedjelju bi trebalo drugi tim izvesti proti rossonera, zašto bezze rizikovati povrede a neka domaćinima nek' pobijede hajd' nije beg cicija![]()
Ako fkt Marotta zeli dovest bilo kojeg beka, bio to Peluso, Armero, Kolarov, ne bitno, ne smije se taj prvi dovodit, prvo iskesirat za napadaca pa onda sta ostane na beka.
A transfer window sve manji i manji i mene sve vise i vise strah da od napadaca nema nista
Nadam se da sam u krivu..
A transfer window sve manji i manji i mene sve vise i vise strah da od napadaca nema nista

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.