Uz tvoju nadoplatu?Rosas7 je napisao/la:ulaznicu bih-grcka,mjenjam za hrvatska-srbija,ako neko ima nek se javi
Nogometna reprezentacija Hrvatske
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
...Život za Široki...
napokon da je jos jedan napadac poceo zabijat uz manduTritolone je napisao/la:Olic se polako vraca u formu, 2 gola danas od toga jedan je cista majstorija
[youtube][/youtube]
Ola-Mandza kad budu letili
- Jack777Pott
- Kontakt:
U zadnje dvije utakmice tri gola, nadajmo se da nije slucajno i da je to najava serije golova
I Stimac se na fejsu oglasio, velikim slovima, drago mu je
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
daleko najbolji komentar mu je bio kad je govorio o bocama i litramaJack777Pott je napisao/la:U zadnje dvije utakmice tri gola, nadajmo se da nije slucajno i da je to najava serije golova![]()

sta je da je zna uzvratit
- Jack777Pott
- Kontakt:
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Perisic vjerovatno nece moci igrati protiv Srbije a mozda i protiv Walesa.
E sada sta napraviti?Najlogicnije bi bilo gurnuti Kranjcara unutra, samo ne znam kako bi to izgledalo
E sada sta napraviti?Najlogicnije bi bilo gurnuti Kranjcara unutra, samo ne znam kako bi to izgledalo
Sporo prika, jako sporo. Bolje turit Srnu desno, a Raketu prebaciti lijevo.nate je napisao/la:Perisic vjerovatno nece moci igrati protiv Srbije a mozda i protiv Walesa.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
da to ce vjerovatno i napravit.
vida na beka.gubimo na probojnosti na tom krilu, ali nema veze.
vida na beka.gubimo na probojnosti na tom krilu, ali nema veze.
http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... nto_sp2014" onclick="window.open(this.href);return false;
UEFA zatrolala HNS.
UEFA zatrolala HNS.
Ima 15 godina kako prete vec Srbiji.SiamoNoi je napisao/la:http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... nto_sp2014
UEFA zatrolala HNS.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
yebat ih.ali cak ne bi nista rekao da je bilo nereda.ali ja se ne sjecam kad je bilo tih silnih nereda da se prijeti izbacivanjem
platini jede ****.surkis i brat mu mafijasi, ali nisu veci od platinija.
platini jede ****.surkis i brat mu mafijasi, ali nisu veci od platinija.
Nije bilo ničeg u zadnje dvije,tri godine.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Dobro su im odgovorili iz Vlade... sad mislim da bi Glava mogao nayebat, kad je se drznuo napasti Milanovića... smeće jedno narkomansko.
A UEFA je takav smijeh da to ne treba ni komentirati... lako je male balkanske saveze napadati, ajde opleti po njemačkom, francuskom, ruskom. Hajde, majstore.
I da, pored svih, oni pošalju mafijaša i mutnog bogataša Surkisa...

A UEFA je takav smijeh da to ne treba ni komentirati... lako je male balkanske saveze napadati, ajde opleti po njemačkom, francuskom, ruskom. Hajde, majstore.
I da, pored svih, oni pošalju mafijaša i mutnog bogataša Surkisa...
Hayley <3
- Jack777Pott
- Kontakt:
Pa svabe su im godinama u vrhu, privlace velik broj sponzora, francuz sjedi na celu te smijesne organizacije, a rusi sad imaj Gazprom koji slijeva milijune i milijune u blagajnu UEFA-e, pa je logicno da njih nece dirati. Pitam se sta bi bilo s englezima da Millwall udje u PL, jedva cekam taj dan da se dogodi, jer u PL ima pun k* klubova iz Londona, a ovi jedva cekaju da se se susretnu s nekim od njih i naprave guzvu. Zanimljivo da i u Njemackoj svako malo budu neki neredi, veci nego u Hrvatskoj, jer u Hrvatskoj nema tko ni da pravi te nerede. Ako se ne varam nedavno je u sukobu navijaca Rome i Lazia ubijen navijac il je izboden nozom, a nikakvih sankcija. Kao sto u sn-u napisase, UEFA trenira strogocu na malima. Kad bi bilo pameti, pa da se na utkmici sa Srbijom ne cuje nista uvredljivo s tribina, bas me zanima sta bi tad rekli, tad bi im mozda tunel kojim igraci izlaze na travnjak bio nizak il bi im VIP loza imala previse mjesta, samo da mogu s*at.badblueboylivno je napisao/la:Dobro su im odgovorili iz Vlade... sad mislim da bi Glava mogao nayebat, kad je se drznuo napasti Milanovića... smeće jedno narkomansko.
I da, pored svih, oni pošalju mafijaša i mutnog bogataša Surkisa...![]()
pa dobro, sta i ako se ponekad ubije pokoji navijac, policajac i tako to. Ipak je to civilizacija, zapad, pa im se moze.
I da, slazem se s platinijem, sve nas treba suspendovati ako nastavimo bacati baklje, jer baklje su izvor svog zla na ovom svijetu. smrt bakljama, sloboda nozevima na sicilijanskim stadionima. Mislim realno, i bi bilo poprilicno neozbiljno i glupo da traze od navijaca da na meceve serie-a dolaze bez nozeva - cak sta vise, ja mislim da bi to bilo krsenje osnovnih ljudskih prava.
platini nedaj se, brdoviti balkan je uz tebe.
I da, slazem se s platinijem, sve nas treba suspendovati ako nastavimo bacati baklje, jer baklje su izvor svog zla na ovom svijetu. smrt bakljama, sloboda nozevima na sicilijanskim stadionima. Mislim realno, i bi bilo poprilicno neozbiljno i glupo da traze od navijaca da na meceve serie-a dolaze bez nozeva - cak sta vise, ja mislim da bi to bilo krsenje osnovnih ljudskih prava.
platini nedaj se, brdoviti balkan je uz tebe.
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
- badblueboylivno
- Kontakt:
- Jack777Pott
- Kontakt:
http://sportske.jutarnji.hr/molotovljev ... -/1090443/
Pogledas ovo, vidis da nitko nije dobio sankcije od UEFA-e i onda se zapitas sta su to hrvatski navijaci morali uraditi da bi se Hrvatskoj prijetilo sankcijama. Dolazili s tenkovima na stadion, rusili tribine, klali ljude okolo il sta vec
Pogledas ovo, vidis da nitko nije dobio sankcije od UEFA-e i onda se zapitas sta su to hrvatski navijaci morali uraditi da bi se Hrvatskoj prijetilo sankcijama. Dolazili s tenkovima na stadion, rusili tribine, klali ljude okolo il sta vec
Citam u Novostima da im se Skansi "nagovorio" na tom sastanku sa UEFOM sto se njima nije svidelo,ali naravno znali su da je 100% u pravu. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Turcin znaci sudi 
Pošto smo si mi supač sa Turcima, a poznata je i "ljubav" između Srba i Turaka, meni se sviđa.nate je napisao/la:Turcin znaci sudi
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.