i mene je iznenadilo kad sam ga vidio na toj poziciji protiv cibalije ali nije lose odigraoAdmiral_TM87 je napisao/la:Suhva mi ovo sa stanicem pravo, pogotovo sto cemo defanzivnije igrati
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- nikad_izvini
- Kontakt:
Ako Stanić bude igrao beka, Željo neće odigrati defanzivno. Nema logike postavljati krilo/napadača na beka i igrati defanzivno. Da igramo defanzivno, igrao bi Gančev na beku, kao što je to nekad radio Bajić u gostima
Nije Amar budala, jasno mu je da moramo zabiti gol taman primili tri. Bolje je izgubiti 3:1 nego 2:0
Jesam pametan
Ta "defanziva/ofanziva" će zavisiti i od Hapoela i njihove igre. Nadam se da će oprezno pristupiti utakmici na početku
Nije Amar budala, jasno mu je da moramo zabiti gol taman primili tri. Bolje je izgubiti 3:1 nego 2:0
Ta "defanziva/ofanziva" će zavisiti i od Hapoela i njihove igre. Nadam se da će oprezno pristupiti utakmici na početku
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Treba biti hrabar i reci da danas svi igraju fudbal, treba reci i to, da se revans igra u Sarajevu, i zato Zeljo ima realne sanse da prodje dalje.
Kakav Hapoel, kakvi bakraci?! Zeljo moze i mora proci njih, a i sledece kolo uz mali komadcic srece!
Prizeljkujem 1:1
Kakav Hapoel, kakvi bakraci?! Zeljo moze i mora proci njih, a i sledece kolo uz mali komadcic srece!
Prizeljkujem 1:1
- nikad_izvini
- Kontakt:
Nešto kontam, najbolji rezultat, nije da se nadam,
bi bio 2:1 za Hapoel
Onda bi došli u Sarajevo da čuvaju rezultat i tu je naša šansa
Naša pobjeda od 0:1
bi ih natjerala da jurišaju od prvog minuta, Koševo
ovo-ono, ispali bi
0:0 mi se isto tako ne sviđa, primimo prvi gol u Sarajevu i voda u ušima, na Koševu
1:1 bi natjerao Hapoel da krene od prve minute u revanšu, na Koševu
Znači, moj tip utakmice iz Tel Aviva, 2:1
Naša pobjeda od 0:1
Znači, moj tip utakmice iz Tel Aviva, 2:1
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Jesu li ovo slike sa danasnjeg treninga, i ko je ovaj momcina, da ne kazem CULUM 2 hahah sa brojem 14 
Vise ce nam ovdje srece trebati nego u 3. pretkolu ... jer ako prodjemo postajemo nosioci i ne mozemo dobiti ove jace ekipe.cole-ch je napisao/la: i sledece kolo uz mali komadcic srece!
mah ja i dalje kontam da ce gancev poceti na desnom beku i da je ovo igra osima ali opet ko znanikad_izvini je napisao/la:Ako Stanić bude igrao beka, Željo neće odigrati defanzivno. Nema logike postavljati krilo/napadača na beka i igrati defanzivno. Da igramo defanzivno, igrao bi Gančev na beku, kao što je to nekad radio Bajić u gostima![]()
Nije Amar budala, jasno mu je da moramo zabiti gol taman primili tri. Bolje je izgubiti 3:1 nego 2:0Jesam pametan
![]()
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Jel neko fkt zna nesto o ovoj stvari oko Milana? I na Hayatu je bila informacija da ide... Pa ako ima neko ko je blizak njemu, ukoliko je razgovarao s njim o tome, da nam da info... moje misljenje je da bi nam mogao faliti u slucaju da ode, jer on i Savic (visoki igraci sa dobrom kontrolom lopte i pasovima) u tandemu bi mogli ciniti veliki bedem ispred odbrambene linije... Svraka je dobar, sve to stoji, ali misim da je kombinacija Culum-Savic prejaka i puno bolja od recimo Savic-Svraka...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Radujeme sto smo jaki u odbrani, pogotovo taj red ispred stopera, Culum i Savic, stvarno perfktno igraju.
Samo da neprimimo gol pa a u napadu sta ucinimo

Ko ce biti komentator ?
Samo da neprimimo gol pa a u napadu sta ucinimo
Ko ce biti komentator ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Ma moramo dat gol u IzraeluBosnier je napisao/la:Radujeme sto smo jaki u odbrani, pogotovo taj red ispred stopera, Culum i Savic, stvarno perfktno igraju.
Samo da neprimimo gol pa a u napadu sta ucinimo![]()
Ko ce biti komentator ?
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
A sigurno onaj mrtvi Kristic... Navijace frajer otvoerno za Hapoel...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
valjda nece on , uspava me pred ekranom lolBlueIsTheColor je napisao/la:A sigurno onaj mrtvi Kristic... Navijace frajer otvoerno za Hapoel...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
-
Samo Željo
- Kontakt:
prenos ce biti jel???Bosnier je napisao/la:valjda nece on , uspava me pred ekranom lolBlueIsTheColor je napisao/la:A sigurno onaj mrtvi Kristic... Navijace frajer otvoerno za Hapoel...
To Kristofere, kolika je Amerika ?Samo Željo je napisao/la:prenos ce biti jel???Bosnier je napisao/la:valjda nece on , uspava me pred ekranom lolBlueIsTheColor je napisao/la:A sigurno onaj mrtvi Kristic... Navijace frajer otvoerno za Hapoel...
Pa bolan, u pretragu ukucaj prenos Hapoel - Zeljo, i izace nesto.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Hoce... to je definitivno...
-
Samo Željo
- Kontakt:
Amerika velicine tvoje glave
,pa znas li ti sta znaci ironicno nesto receno ili da pojasnim...
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
da vas malo obradujem cini mi se da je sa Dzaficem sve dogovoreno
Baho pitar treba da prenosiBosnier je napisao/la:valjda nece on , uspava me pred ekranom lolBlueIsTheColor je napisao/la:A sigurno onaj mrtvi Kristic... Navijace frajer otvoerno za Hapoel...
Samo Željo je napisao/la:Amerika velicine tvoje glave,pa znas li ti sta znaci ironicno nesto receno ili da pojasnim...
Ta da su malo ranije dogovorili ne bi sad Popovic igro LPZELJO MOJA je napisao/la:da vas malo obradujem cini mi se da je sa Dzaficem sve dogovoreno
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
znam drug al samo nek on dodje ovog popovica mi je vec pun k....
Trenutno korisnika/ca: MrkiMedo, Paromlinac i 34 gosta.