FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Lose pripremljena utakmica, prenervozna sa nase strane, bezveze se islo na bod a mogli smo ih natamburat, al hajd, valjda se nesto nauci iz ovog meca. Idemo dalje.
Samo mi ne znamo nikad pogurat ekipu naprijed kad treba, vazda se postavimo kontra. Budemo im uteg jos veci.
Samo mi ne znamo nikad pogurat ekipu naprijed kad treba, vazda se postavimo kontra. Budemo im uteg jos veci.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma oni kako god da odigraju danas ući će 110% u meč sa nama, znači bukvalno mi je svejedno a i trebaju da igraju tako, i ja bi. Možda je ipak bolje da kiksaju danas sa nekim remijem tako da bi morali zapeti u Mostaru protiv Zrinjskog još više, šteta pa i ovaj Široki prosipa bodove gdje stigne.Denchi je napisao/la:već imaš imperativ pobjede a gledaj ekipe i formeMortemHz je napisao/la: Tad bi baš panika zavladala, to se ne smije desiti. Poslije derbija idemo na kraj Bosne da igramo kup onda nam dolazi Široki Brijeg.
U derbi moramo ući hladne glave, i dalje smo lideri i imamo ok zalihu bodova.
na nož ideš, samo treba od sinoć snimak pogledati i snimljeni smo, recept je tu....
šta god da odigraju kone danas čak i poraz ne ide nama na ruku jer će biti još više motivisani za derbi...
lose-lose, 2 poraza 2 sljedeće tekme idu ko iz **** u ligi...
alibi spreman...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
i nema igračke krize
jedini koji je u krizi ovde je Husref
Bekić i Hebibović ne znaju godinama, Halilović ne zna, Rahman ne zna ko što nije znao godinu i po, Ahmet ne može na proljeće godinama(to što je zabio 2 više ovo proljeće je sreća puka)
samo jedan čovjek je u krizi
jedini koji je u krizi ovde je Husref
Bekić i Hebibović ne znaju godinama, Halilović ne zna, Rahman ne zna ko što nije znao godinu i po, Ahmet ne može na proljeće godinama(to što je zabio 2 više ovo proljeće je sreća puka)
samo jedan čovjek je u krizi
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Koliko god glupo zvucalo , mozda nam je ovo trebalo . Djelovali dominantno i pokazali slabosti . Igraci i SS podbacili , samo oni mogu popraviti uz Vasu podrsku . Samo vratiti htjenje , zelju i srcanost . Zaboraviti na +6 , vratiti igru i srce na teren .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
A i Krupa , ako se ne varam poslije kornera(onu 2:1) ?Osttribine je napisao/la:Jeste li smjenili Upravu, trenera i igrace![]()
Al fkt pojedinci ne treba vruce glave da se uloguju ovde, i sam sam naravno razocaran i psovao i ludio na utakmici ali nisam uletio ovde vruce glave da istresem frustracije. Evidentno je da smo u krizi i da se strah uvukao, ali nadam se da cemo ipak uzeti titulu na kraju. Medjutim ima stvari koje mi strasno smetaju u nasoj igri, kao korneri npr., nevjerovatno je da smo u tekmama protiv Krupe i Zrinjskog izveli pa vjerujem sigurno 30 tak kornera, a niti jednu sansu nismo stvorili nakon istih, dok sinoc Zrinjski poentira cini mi se nakon prvog. To mi ovako prvo pada na pamet, da sad ne ulazim u neke takticke zamisli ili zasto igra ovaj, a ne igra onaj. Kako god naredne tri tekme ce pokazati od cega smo skovani. Vidimo se na Grbavici.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
- robertkosar
- Kontakt:
Imali i jedan clan na forumu da zna da mi objasni sta znaci ova floskula ON GINE za ovaj klub kod pojedinih forumasa ljubitelja lika i djela naseg "trenera". Ima covjek naj vecu placu u premijer lizi ima sve uslove za rad doveo je koga je htio sem propalog jahica. Nisam za smjenu nikako neka covjek zavrsi do kraja zapoceto. A ako nedaj boze zijani i titulu i kup moj mu je savjet da u buducnosti zaobilazi kosevo i kao gledalac
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Ja mislim da je poslije ovolikog yebavanja u mozak i Hare ispuh'o, da odigra svaku minutu do kraja ne bi dva gola zabio. Momak imao nevjerovatnu statistiku na jesen, je l' to bio problem počet ga 2-3 utakmice u ovoj polusezoni? Il ga uvodit od 60. minute a ne 80+?
Sve je pogrešno, sve. Strah me da nam se ne ponovi sezona 16/17, da ganjamo oba trofeja a ne uzmemo nijedan. Husref je tvrdoglav k'o mazga, bio je i lani tvrdoglav kad mu je svaku igrao invalid Sarić, koji je čak i krila igrao. Bio je tvrdoglav i u sezoni 13/14 kad su Radulović i Karić igrali svaku. On se neće promijenit i neće do kraja sezone dat priliku ni Resiću, ni Šišiću, Handžiću...
Za derbi jedini ključ vidim u dobroj motivaciji. Zovite na neko okupljanje Čalu, Ziju, Tošu, nek im bolesni Zeka pošalje neku poruku... Bilo šta, motivacija je ključ.
Sve je pogrešno, sve. Strah me da nam se ne ponovi sezona 16/17, da ganjamo oba trofeja a ne uzmemo nijedan. Husref je tvrdoglav k'o mazga, bio je i lani tvrdoglav kad mu je svaku igrao invalid Sarić, koji je čak i krila igrao. Bio je tvrdoglav i u sezoni 13/14 kad su Radulović i Karić igrali svaku. On se neće promijenit i neće do kraja sezone dat priliku ni Resiću, ni Šišiću, Handžiću...
Za derbi jedini ključ vidim u dobroj motivaciji. Zovite na neko okupljanje Čalu, Ziju, Tošu, nek im bolesni Zeka pošalje neku poruku... Bilo šta, motivacija je ključ.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Kad njemu ističe ugovor?
ljetoStroj1946 je napisao/la:Kad njemu ističe ugovor?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Normalno da sad treba da ostane. Jbg, kad se ispočetka sve guralo pod tepih, sad treba da izguramo ovako. Još mi imamo fine šanse, neće ni Zrinjski do kraja igrat protiv drugoligaša, al oni ako uđu u zalet a mi kiksamo narednu...robertkosar je napisao/la:Imali i jedan clan na forumu da zna da mi objasni sta znaci ova floskula ON GINE za ovaj klub kod pojedinih forumasa ljubitelja lika i djela naseg "trenera". Ima covjek naj vecu placu u premijer lizi ima sve uslove za rad doveo je koga je htio sem propalog jahica. Nisam za smjenu nikako neka covjek zavrsi do kraja zapoceto. A ako nedaj boze zijani i titulu i kup moj mu je savjet da u buducnosti zaobilazi kosevo i kao gledalac
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Da sve do kraja dobije, i da se ja nesta pitam Husref bi dobio otkaz, veliku zahvalnicu, sliku, cvijece, dres, do krsja zivota besplatnu ulaznicu.. al sto dalje od pozicije trenera.
Nama treba da bude primarni posao proizvodnja mladih igraca, i shodno tome trrba naci trenera koji IMA MUDA da djecu gura...
Husref je picka... Uvijek bio uvijek ostao...
Sa njim nista novo necemo dobiti(ove pobjede nisu plod njegove taktike)...
Baka ga je jucer takticki pojeo, gdje ovsj nas ne zna promjeniti nista osim igraca za igraca... (Taktika i pozicija se ne mjenja)....
Jadno da jadnije ne moze biti su one njegove izjave ...
Kakav pritisak sunce ti yebem glupooo... Imas 9 bodova prednosti,. 9utakmica do kraja.....
Jedino sto zna je mahati rukama, galamiti, psovati i govoriti STA JE TU JE......
Pichkooooooo......
Nama treba da bude primarni posao proizvodnja mladih igraca, i shodno tome trrba naci trenera koji IMA MUDA da djecu gura...
Husref je picka... Uvijek bio uvijek ostao...
Sa njim nista novo necemo dobiti(ove pobjede nisu plod njegove taktike)...
Baka ga je jucer takticki pojeo, gdje ovsj nas ne zna promjeniti nista osim igraca za igraca... (Taktika i pozicija se ne mjenja)....
Jadno da jadnije ne moze biti su one njegove izjave ...
Kakav pritisak sunce ti yebem glupooo... Imas 9 bodova prednosti,. 9utakmica do kraja.....
Jedino sto zna je mahati rukama, galamiti, psovati i govoriti STA JE TU JE......
Pichkooooooo......
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 31 mar 2019, 10:19, ukupno mijenjano 1 put.
Ma ja. Jasnije su odma stvari neke.Denchi je napisao/la:ljetoStroj1946 je napisao/la:Kad njemu ističe ugovor?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Uvede ga u 82-oj minuti, sjebao sam se znači..skoroalen je napisao/la:Ja mislim da je poslije ovolikog yebavanja u mozak i Hare ispuh'o, da odigra svaku minutu do kraja ne bi dva gola zabio. Momak imao nevjerovatnu statistiku na jesen, je l' to bio problem počet ga 2-3 utakmice u ovoj polusezoni? Il ga uvodit od 60. minute a ne 80+?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Moramo se konsolidovati sada pred derbi, igramo najveću utakmicu gdje će biti 1.370 naših a 12.000 njihovih, ne smijemo ući u ovaj meč glupo.
- LegendKiller
- Kontakt:
O Husrefu treba suditi na kraju sezone. Ako izgubi titulu a imao je 10 kola do kraja 12 bodova prednosti znači da je 0 od trenera, i treba mu se zahvaliti. Ako ipak uzme titulu znaći da ima nekog šlifa i da je u stanju vratiti ekipu posle ova dva šoka. Međutim za nas sve bi prva opcija bila pogubna kako za klub tako i za navijače. Uz ovu prvu opciju ide i prstanak prakse dovođenja vojnika kluba i povratnika na klupu, koji ginu za klub, ginem i ja za klub pa nisam trener.
Sa druge strane ne trebamo čekati kraj sezone da sudimo o kvalitetu Hebiba i Bekića, odron igrači.
Sa druge strane ne trebamo čekati kraj sezone da sudimo o kvalitetu Hebiba i Bekića, odron igrači.
https://twitter.com/PSV/status/1112250423417536513
evo protiv ajaxa
motivacija

evo protiv ajaxa
motivacija
pojma ovi naši nemaju što igrajuNedelja poslijepodne.
16:45
Početni zvižduk sudije.
Ovo je momenat.
Ovo je više od 90 minuta.
Ovo je žar.
Borba.
Ovo.
Ovo je čast i slava.
Ovo je za predsjednika.(Frits-doživotni predsjednik)
Za Eindhoven.
Za istoriju prošlosti.
i Budućnosti.
Za nas sviju.
Stojimo Zajedno.(moto)
Za emociju na tribinama.
Za neprestanu podršku.
Ovo je za naše boje.
Za naš klub.
i za naš Grad.
Ovo.
Ovo je za tebe.
Sinoc sam se probudio i onako u polu snu,bukvalno govorim sam sebi dobro je sanjao si ti,nije se igrala utakmica ,kako samo 6 bodova prednosti,sve je to san bio, i nako na prvu sam povjerovao da sam sanjao
Zbog glupana ce sada morati boga potrositii na premiranje drugih ekipa,bacati pare u bunar nako eto jel su za 2 kola od gotovog napravili veresiju. .Sve bi ja to njima od djepa odbio.
Iduce kolo nama derbi,njima Krupa kuci.Ode u pm sve
Zbog glupana ce sada morati boga potrositii na premiranje drugih ekipa,bacati pare u bunar nako eto jel su za 2 kola od gotovog napravili veresiju. .Sve bi ja to njima od djepa odbio.
Iduce kolo nama derbi,njima Krupa kuci.Ode u pm sve
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Problem je taj da se napravila kriza. Meni ovo ne izgleda kao pad forme kod igrača. Nego meni ovo više liči na zasićenje igrača. Jednostavno se vidi da loše izgledaju na terenu i manjak komunikacije. Šta je problem!? To je već interna stvar. Meni se čini da igrači jedva čekaju da on ode. Užasno glup čovjek.
ama nema krize u igrača baStroj1946 je napisao/la:Problem je taj da se napravila kriza. Meni ovo ne izgleda kao pad forme kod igrača. Nego meni ovo više liči na zasićenje igrača. Jednostavno se vidi da loše izgledaju na terenu i manjak komunikacije. Šta je problem!? To je već interna stvar. Meni se čini da igrači jedva čekaju da on ode. Užasno glup čovjek.
isto igraju ljudi ko uvijek što su igrali
jbg neko ufatio formu u jesen sad izgubio, neko je sad bio u formi on ih ostavio na klupi da ih prođe....
gotovo ba
Krizu je stvorio strucnjak Sta je Tu je....Stroj1946 je napisao/la:Problem je taj da se napravila kriza. Meni ovo ne izgleda kao pad forme kod igrača. Nego meni ovo više liči na zasićenje igrača. Jednostavno se vidi da loše izgledaju na terenu i manjak komunikacije. Šta je problem!? To je već interna stvar. Meni se čini da igrači jedva čekaju da on ode. Užasno glup čovjek.
Ovaj poraz nebi bolio toliko da se nesta hoce promjeniti, ali nece....
Da Pavlovic nije qurcinu pokazao, on bi dan danas branio... Nikad nebi znali kakav je potencijal Kovacevic...