To za licnu je mup inzistiro a bivsa uprava klimala glavom,sad nece bit tako mozete uzet normalno kartu + imate vise mijesta jer ste sad prema zapadu.MortemHz je napisao/la:Šuti, sad sam hype kad gledam klipove![]()
Nije još obavljen sastanak sa predstavnicima klubova pa ti ne mogu sa sigurnošću reći ali će se ići na to bude četvrtak, karta cenera, prodaja samo u Fan Shopu uz ličnu kartu itd.
Vidjet ćemo sve pošto je nova uprava sada.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
23
Nisu na Koševu dobili bruku godina. Samo da nam se ne vrati za Širokimiky_hz je napisao/la:Dobro je sto mi ovaj Celik koji je bas u zaletu kuci cekamo,a ovi im idu na noge u Zenicu.Trebali bi sa nama saradjivati ipak zbog ovoga sto smo ih pogurali sa igracima.
I hoće li naši moći nastupiti ili smo se osigurali (ako budu igrali, znamo šta slijedi
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ako mi dobijemo derbi i oni radnika sljedece kolko idu ispred komsinica za to mjesto u europi. #justsayin'miky_hz je napisao/la:Dobro je sto mi ovaj Celik koji je bas u zaletu kuci cekamo,a ovi im idu na noge u Zenicu.Trebali bi sa nama saradjivati ipak zbog ovoga sto smo ih pogurali sa igracima.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
To ćemo bit u onom zadnjem sektoru tamo? Ništa zdenka?GOAT je napisao/la:To za licnu je mup inzistiro a bivsa uprava klimala glavom,sad nece bit tako mozete uzet normalno kartu + imate vise mijesta jer ste sad prema zapadu.MortemHz je napisao/la:Šuti, sad sam hype kad gledam klipove![]()
Nije još obavljen sastanak sa predstavnicima klubova pa ti ne mogu sa sigurnošću reći ali će se ići na to bude četvrtak, karta cenera, prodaja samo u Fan Shopu uz ličnu kartu itd.
Pa jbt, iz onog ugla se pola stadiona ne vidi, jedno 300 stolica ni vaši navijači nikad ne popune, dio konstrukcije zaklanja pogled.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Taman.Pidro i Saban odmorni putuju u Bijeljinuemir79 je napisao/la:Kup ipak u srijedu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Fudbaleri Sloge iz Gornjeg Crnjelova i Sarajeva sastat će se u polufinalu Kupa BiH, a postojalo je mnogo polemika o tome kada će biti odigrana prva utakmica.
Naime, u srijedu, 3. aprila, kada su po kalendaru takmičenja Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH bile planirane prve utakmice polufinala Kupa BiH, Fudbalski savez Republike Srpske planirao je odigravanje redovnog 21. kola Prve lige Republike Srpske, čiji je član i Sloga.
S obzirom na to da je prema pravilniku ovog takmičenja obavezno da se sve utakmice posljednja dva kola regularnog dijela sezone odigraju u istom terminu kako bi se mogućnost za malverzacije smanjila, došlo je do pomjeranja cijelog 21. kola za vikend pred nama.
Sloga će tako ugostiti Sarajevo u srijedu, 3. aprila 2019. godine, a meč će biti odigran sa početkom u 16 sati u Bijeljini.
Naime, u srijedu, 3. aprila, kada su po kalendaru takmičenja Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH bile planirane prve utakmice polufinala Kupa BiH, Fudbalski savez Republike Srpske planirao je odigravanje redovnog 21. kola Prve lige Republike Srpske, čiji je član i Sloga.
S obzirom na to da je prema pravilniku ovog takmičenja obavezno da se sve utakmice posljednja dva kola regularnog dijela sezone odigraju u istom terminu kako bi se mogućnost za malverzacije smanjila, došlo je do pomjeranja cijelog 21. kola za vikend pred nama.
Sloga će tako ugostiti Sarajevo u srijedu, 3. aprila 2019. godine, a meč će biti odigran sa početkom u 16 sati u Bijeljini.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kakav li će sastav izvesti Husref u kupu.Valjda ubaci akademce i rezerve.Gledao sam slogu, protiv Klisa pa od njih je Krupa jača za klasu.Pa taman da tamo i zijanimo, na Koševu im možemo utrpati petaka.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Nek se kale momcimiky_hz je napisao/la:Taman.Pidro i Saban odmorni putuju u Bijeljinuemir79 je napisao/la:Kup ipak u srijedu.
ZZ
S ovakom igrom ne mozemo nikome utrpat petaka..amypitar je napisao/la:Kakav li će sastav izvesti Husref u kupu.Valjda ubaci akademce i rezerve.Gledao sam slogu, protiv Klisa pa od njih je Krupa jača za klasu.Pa taman da tamo i zijanimo, na Koševu im možemo utrpati petaka.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Gazi male plave strumfove!
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Dobro bi bilo da u kupu zaigraju Cruz, Crnički, Salčin, Resić, Đokanović... Komplet ekipu promijenit. U Bijeljinu poslat Hebiba i Bekića, da Pidro i Šaban budu 100% spremni za derbi.
Uz duzno postovanje i bez neke ljutnje, ko je izvor ovih informacija, jesu li provjerene i tacne?GOAT je napisao/la:To za licnu je mup inzistiro a bivsa uprava klimala glavom,sad nece bit tako mozete uzet normalno kartu + imate vise mijesta jer ste sad prema zapadu.
JURIŠ
GOAT je napisao/la:To za licnu je mup inzistiro a bivsa uprava klimala glavom,sad nece bit tako mozete uzet normalno kartu + imate vise mijesta jer ste sad prema zapadu.MortemHz je napisao/la:Šuti, sad sam hype kad gledam klipove![]()
Koliko je to sigurno za taj drugi sektor?
Kako ce nas sprovest tamo? Moraju sve ulaze zatvoriti da bi mi usli. Ja sam vise da se trazi i grize za sjever i dio istoka g slovo. Ili da daju pola sjevera prema zapadu. Ne znam jako tesko organizovati bezbjedan prolaz.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Cruz od ponedeljka stice pravo nastupa, mogo bi biti u bjeljini il gdje ce se vec igrati. Ma iskombinovat, samo da osvjezimo.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Ma jesu tacne ne bi piso bezveze.Neko je doso na ovu ideju zato sto kad ste u zdenci onda se moraju pravit 2 tampon zone i gubi se 1000,1500 mjesta bezveze a ovako bi i vi mogli dobit vise karti sto bi se nama isplatilo.Eh sad sve je do mupa ako ne budu s.rali zbog"sigurnosti" pa da ova ideja propadne.midzuka je napisao/la:Uz duzno postovanje i bez neke ljutnje, ko je izvor ovih informacija, jesu li provjerene i tacne?GOAT je napisao/la:To za licnu je mup inzistiro a bivsa uprava klimala glavom,sad nece bit tako mozete uzet normalno kartu + imate vise mijesta jer ste sad prema zapadu.
23
Vjerovatno će onda nas uvest ranije, lupam, sat prije tekme i tako osigurat ulaze. Nisu ni vaši budale, više će zaradit a četvrtina naših neće vidjet teren. :/
Mada je blago apsurdno to što se toliko mora obezbjeđivat jedna utakmica gradskih rivala. Pola nas će na suprotnoj strani imat jarane, rođake, porodicu. I treba da se koljemo i bijemo, i treba brigada policije, 'bem ti i beogradski derbi i huliganstvo. Meni neprirodno skroz al et.
Mada je blago apsurdno to što se toliko mora obezbjeđivat jedna utakmica gradskih rivala. Pola nas će na suprotnoj strani imat jarane, rođake, porodicu. I treba da se koljemo i bijemo, i treba brigada policije, 'bem ti i beogradski derbi i huliganstvo. Meni neprirodno skroz al et.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Akademci te doveli pred duplu krunu, ti ih u nastavku klupiras i izgubis 5 od 6 bodova

1946~
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kovacevic - Sabanovic, Dupovac, Lazic, Pidro - Mustafic, Rahmanovic - Sisic, Kapic, Resic - Handzic.
Ako ne mogu "sa pola snage" pobijediti sad onda i ne trebamo da prodjemo u Kupu. A u nastavku svakako ubaciti Ahmeta jos uz Handzica, Rahmana na klupu. Crepulju umjesto Kapica i Krstu umjesto Resica. I udri.
Ako ne mogu "sa pola snage" pobijediti sad onda i ne trebamo da prodjemo u Kupu. A u nastavku svakako ubaciti Ahmeta jos uz Handzica, Rahmana na klupu. Crepulju umjesto Kapica i Krstu umjesto Resica. I udri.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Haj ti pijanom balavcu to objasni. Da ce pogoditi rodjaka od covjeka pored njega. Ugl dobra ideja i 1000 karata vise sigurno. Samo je ovo sprovodjenje problem. Pocinje derbi, a pola raje vani.skoroalen je napisao/la:Vjerovatno će onda nas uvest ranije, lupam, sat prije tekme i tako osigurat ulaze. Nisu ni vaši budale, više će zaradit a četvrtina naših neće vidjet teren. :/
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
-
Samozdravlje
- Kontakt:
- Iskreno malo mi cudno izdanje nasih igraca,znamo da znaju i znamo da mogu.Odmorni i uigrani .Odigrali mnogo utakmica zajedno.
- Kontam da nisu premije u pitanju .Nedostatak motivacije ili poljuljana atmosvera u svlacionici. Neophodnan je razgovor ala GOSK .
- Ne podcjenjujem nikog,ali fudbalere i ne krasi neka inteligencija u odnosu na druge sportiste. Akademci su cisti i odani.
- Za klub je ova titula bitna i kao zamajac za buducnost .Bitna je i za ove profesionalce , ali nekako su grupisani igraci znali donjeti probleme.
- Kontam da nisu premije u pitanju .Nedostatak motivacije ili poljuljana atmosvera u svlacionici. Neophodnan je razgovor ala GOSK .
- Ne podcjenjujem nikog,ali fudbalere i ne krasi neka inteligencija u odnosu na druge sportiste. Akademci su cisti i odani.
- Za klub je ova titula bitna i kao zamajac za buducnost .Bitna je i za ove profesionalce , ali nekako su grupisani igraci znali donjeti probleme.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 16 gostiju.