Pantelija je napisao/la:
Pa ako cemo sta je izbacio hajmo i sta smo popusili
Zeta, 8 od atalante, 6 basela, 5 besiktasa i jos mnogo toga.... eto, kad ides na taj fazon onda i prosle sezone, izgubio kup izgubio titulu. Eto, idemo na tvoj nacin gledati. Uspio je u 30 min 10 000 ljudi izadje sa stadiona.
Ja lijepo pisem da ima strasan rezultat, REZULTAT. Mi igru nekad imamo nekada ne, zapoatavljamo mlade igrace. Kakvo ba iskustvo, sta je to uradio halilovic ili bekic? Gdje je to taj halilovic skupljao iskustvo kad dodje do bosne ? Smijesna prica.
Drugo, ja da iducih 10 god ne odem na tekmu, ne mozes me stici kad god da si rodjen. Pozz
Kukesi je njegov, Zeta je Dragan Jović.
Ja nikad nisam bio za psovanje i nadimke tipa Usref, al realna kritika da. Volim Musemića, doduše manje nego Čalu, al mi je jedan od dražih likova u klubu, al smatram da i pored odličnih rezultata ne ispunjava skroz potencijal ovog rostera. Sinoć je Sarajevo odigralo savršenu utakmicu, sa odličnim izmjenama i pristupom igri. Zar onako nije moglo i protiv Krupe? Hajd Zrinjski, lisice su ono, al protiv Krupe se mogao igrat žestok fudbal kao sinoć. Husref je sinoć pokazao jednu veliku promjenu u odnosu na ono što je radio cijelu drugu polusezonu, a to su izmjene na vrijeme i konstantan napad. Samo nekih 10 min drugog poluvremena smo se malo povukli, prepustili im loptu, sve osim toga je bilo silovanje nejači. Da je onako vodio utakmicu i sa Krupom, danas bi prednost bila za dva boda veća. Al nema veze, idemo dalje, u narednom kolu već možemo to poništit sve, maleni idu u Mostar a nama ubice, koje na Koševu nisu uzele od onog finala kupa, a u ligaškim tekmama već 6 godina. Tradicija je na našoj strani.
A možda kritike šaljemo na pogrešnu adresu, možda igrači pokažu bol u penisu s vremena na vrijeme pa igraju kao da im je sve pomrlo. A po defaultu je akcenat na treneru.