Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Cuj ne svidja ti se.. sta ti se ima svidjati ako nije npr htio da produzi ugovor bez obzira na sve. Eto te ko oni tamo eno zapjenili hoce kaze amar da bekrica dupelizca svog dovede
Red je u ponoviti tomohikanac12 je napisao/la: ↑18 jan 2020, 22:28
https://i.ibb.co/gw2QBPS/created-image- ... 791582.png
Daj ba da neko cita reko bi 11 Asima igra.. crnjacite. Evo Sinan konkretno sta gubis njegovim ne igranjem.. frajer nije uvezao 3 tekme. od kad je dosao i njegov krajnji domet je 2. Turska liga realno. Ako ode eto njega za pola sezone.. nije konstantan igrac a to se u jacim ligama ne prasta. Ne volim ni ja nesto plaho Asima ni Dzenan mislim na igracke kvalitete ali realno koji klub nebi volio Asima ni Dzenu kao dzokere sa klupe zadnjih 10 min.. Nije ni kraj prelazong polahko ljudi
U vezi nam ne treba apsolutno niko. Meša, Dado, Štila - prvih 11. Bojo, Mujezinović, Mehić, Subašić - rotacija. Sasvim dovoljno. Jedino ako izleti baš neko ime, onda uredu, ali izuzev toga dovođenje nekog prosječnog veznjaka bi bilo bespotrebno gomilanje igrača na ovoj poziciji.Manijakdolopate je napisao/la: ↑19 jan 2020, 00:40Ako ode Sinan
Lendrić ne uhvati formu
Ermin ostane kakav je do sad bio
Jedno od krila nam bude Zaim
Siniša ne mogne dobaciti dalje od prve kao do sad
Mi smo u jednom velikom problemu, koji se u ovakvoj konkurenciji naziva borba za Europu.
Ako želimo ostati u konkurenciji za titulu pod hitno dovesti:
Stopera (Kemo i njegovo produženje je stavka o kojoj ne smijemo ovisiti)
Veznog (alternativa za Mešu, druga opcija, neko iskusan za zadnjih pola sata, ko će dobijati kartone u destrukciji, obavljajući posao za Štilu i Mešu u tim destrukcijama i faulovima)
Krilo (neko brz i prodoran, po mogućnosti dobar tehničar, deficitarna pozicija već odavno)
Napadač (kao back up opcija za Lendrića, nešto kao što je bio Stevo Nikolić kod nas)
Neko će reći da je puno, ali mi smo najveći klub u državi, koji je smije ovisiti o igri drugih, o tome hoće li nekome nešto propasti pa da dodje kod nas, hoće li nekome biti dobar ili loš dan.
Brko će to nadam se sve posložiti, naše ambicije znat ćemo već u završetku transfer roka, a one će nadam se biti ŠAMPIONSKE, jer sve osim toga je za nas kiks.