FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

kerimatomic1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la kerimatomic1921 » 18 jan 2020, 23:43

Kakva je njemu plata? Hocel se budzet olaksati onako poofino? :-) :-)
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 18 jan 2020, 23:44

Preglupo da ide sada. Ako nije htio produziti mogao makar uletiti nekad kad zatreba. Ovako ostade bogalj Asim na krilu. Nemas jedno krilo da valja u pm.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 18 jan 2020, 23:48

Ja znam samo da cu oboliti do kraja prelaznog roka. Ubice me ovo slaganje kockica, da mi je kako prespavati do prve tekme.

Imamo losijih u ekipi od Ramovica a jos nisu dobili nogu. Sad nam fale 2 krila i rezervni spic.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 18 jan 2020, 23:51

Ne svidja mi se ovaj potez nikako iskreno. Mi se ne rijesavamo bogalja vec igraca koji igraju solidno. Sve obrnuto.

didnot
Kontakt:

Post Postao/la didnot » 19 jan 2020, 00:00

LjoZee je napisao/la:
18 jan 2020, 23:51
Ne svidja mi se ovaj potez nikako iskreno. Mi se ne rijesavamo bogalja vec igraca koji igraju solidno. Sve obrnuto.
Cuj ne svidja ti se.. sta ti se ima svidjati ako nije npr htio da produzi ugovor bez obzira na sve. Eto te ko oni tamo eno zapjenili hoce kaze amar da bekrica dupelizca svog dovede :lolno: covjece koji su tamo mozgovi.

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 19 jan 2020, 00:03

Vala ne mogu razumjeti Sinana, ako je uopste istina sto se pise. Zeljovac, zeljan titule, imao milion pehova sa ozljedama, nikako da se smiri sa kartonima i onda napokon kad proigras, uvezes par utakmica, ti hoces da ides.
Al dobro, koga nema bez njega se mora pa tako i bez Sinana ako ode. Kako pojedini hajcaju i svrsavaju bez razloga, tako bemojte ni sad ocajavati.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 jan 2020, 00:04

Ma boli me k i za Bekrica i za nekog ko nesto kaze.
Taman zakrpis odnosno zamijenis nekog koga si prodao i hajd opet se krpi.
Odose ovi koji su okej ostadose bogalji i sta ces s njima. Samo su za nervnih slomova.

united1337
Kontakt:

Post Postao/la united1337 » 19 jan 2020, 00:07

Red je u ponoviti to :clap:

didnot
Kontakt:

Post Postao/la didnot » 19 jan 2020, 00:08

LjoZee je napisao/la:
19 jan 2020, 00:04
Odose ovi koji su okej ostadose bogalji i sta ces s njima. Samo su za nervnih slomova.
Kakvi bogalji?

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 jan 2020, 00:10

didnot je napisao/la:
19 jan 2020, 00:08
LjoZee je napisao/la:
Kakvi bogalji?
Asim, Zajmovic prvi predvode listu

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 19 jan 2020, 00:10

Ramović neće da produži ugovor i ne ide sa ekipom u Međugorje. Po svemu sudeći tribine do kraja ugovora , a šteta
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

didnot
Kontakt:

Post Postao/la didnot » 19 jan 2020, 00:17

LjoZee je napisao/la:
19 jan 2020, 00:10
didnot je napisao/la:
19 jan 2020, 00:08
LjoZee je napisao/la:
Kakvi bogalji?
Asim, Zajmovic prvi predvode listu
Daj ba da neko cita reko bi 11 Asima igra.. crnjacite. Evo Sinan konkretno sta gubis njegovim ne igranjem.. frajer nije uvezao 3 tekme. od kad je dosao i njegov krajnji domet je 2. Turska liga realno. Ako ode eto njega za pola sezone.. nije konstantan igrac a to se u jacim ligama ne prasta. Ne volim ni ja nesto plaho Asima ni Dzenan mislim na igracke kvalitete ali realno koji klub nebi volio Asima ni Dzenu kao dzokere sa klupe zadnjih 10 min.. Nije ni kraj prelazong polahko ljudi

didnot
Kontakt:

Post Postao/la didnot » 19 jan 2020, 00:20

Bice sigurno neko krilo do kraja mozda i vise.. Imas i Sedada Subasica kao projekat tu je Veseli Zec.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 19 jan 2020, 00:21

Vala sa njim vazda neke sapunice stare mi
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 jan 2020, 00:22

Niko od klubova iz vrha ne bi volio Asima ni Dzenana ni dvije minute, a ne zadnjih 10. Oni svojim kvalitetom mogu samo u klubove od 8-9 mjesta pa dolje.
Gubis na sirini odlaskom ili sta vec Sinana. Konkretno je koristen kao krilo. Znaci ova dvojica ti ostanu, Veselinovic koji ako ne produzi ce isto ispasti iz kombinacija i Subasic koji je vise potreban juniorima. Tu je i Ermin, ali hajd znaj hoce li krivo stati na nogu ili nece tokom sezone.
Da mi imamo bolje igrace i veci izbor ok bi bilo da ti krizas olako nekog ko nece produziti, ali nemamo nazalost.

united1337
Kontakt:

Post Postao/la united1337 » 19 jan 2020, 00:26

didnot je napisao/la:
19 jan 2020, 00:20
Bice sigurno neko krilo do kraja mozda i vise.. Imas i Sedada Subasica kao projekat tu je Veseli Zec.
Dobro je sto je Zec ostao :thumbup:

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 19 jan 2020, 00:40

Ako ode Sinan
Lendrić ne uhvati formu
Ermin ostane kakav je do sad bio
Jedno od krila nam bude Zaim
Siniša ne mogne dobaciti dalje od prve kao do sad

Mi smo u jednom velikom problemu, koji se u ovakvoj konkurenciji naziva borba za Europu.

Ako želimo ostati u konkurenciji za titulu pod hitno dovesti:

Stopera (Kemo i njegovo produženje je stavka o kojoj ne smijemo ovisiti)

Veznog (alternativa za Mešu, druga opcija, neko iskusan za zadnjih pola sata, ko će dobijati kartone u destrukciji, obavljajući posao za Štilu i Mešu u tim destrukcijama i faulovima)

Krilo (neko brz i prodoran, po mogućnosti dobar tehničar, deficitarna pozicija već odavno)

Napadač (kao back up opcija za Lendrića, nešto kao što je bio Stevo Nikolić kod nas)

Neko će reći da je puno, ali mi smo najveći klub u državi, koji je smije ovisiti o igri drugih, o tome hoće li nekome nešto propasti pa da dodje kod nas, hoće li nekome biti dobar ili loš dan.

Brko će to nadam se sve posložiti, naše ambicije znat ćemo već u završetku transfer roka, a one će nadam se biti ŠAMPIONSKE, jer sve osim toga je za nas kiks.

kontrasviju
Kontakt:

Post Postao/la kontrasviju » 19 jan 2020, 00:55

Manijakdolopate je napisao/la:
19 jan 2020, 00:40
Ako ode Sinan
Lendrić ne uhvati formu
Ermin ostane kakav je do sad bio
Jedno od krila nam bude Zaim
Siniša ne mogne dobaciti dalje od prve kao do sad

Mi smo u jednom velikom problemu, koji se u ovakvoj konkurenciji naziva borba za Europu.

Ako želimo ostati u konkurenciji za titulu pod hitno dovesti:

Stopera (Kemo i njegovo produženje je stavka o kojoj ne smijemo ovisiti)

Veznog (alternativa za Mešu, druga opcija, neko iskusan za zadnjih pola sata, ko će dobijati kartone u destrukciji, obavljajući posao za Štilu i Mešu u tim destrukcijama i faulovima)

Krilo (neko brz i prodoran, po mogućnosti dobar tehničar, deficitarna pozicija već odavno)

Napadač (kao back up opcija za Lendrića, nešto kao što je bio Stevo Nikolić kod nas)

Neko će reći da je puno, ali mi smo najveći klub u državi, koji je smije ovisiti o igri drugih, o tome hoće li nekome nešto propasti pa da dodje kod nas, hoće li nekome biti dobar ili loš dan.

Brko će to nadam se sve posložiti, naše ambicije znat ćemo već u završetku transfer roka, a one će nadam se biti ŠAMPIONSKE, jer sve osim toga je za nas kiks.
U vezi nam ne treba apsolutno niko. Meša, Dado, Štila - prvih 11. Bojo, Mujezinović, Mehić, Subašić - rotacija. Sasvim dovoljno. Jedino ako izleti baš neko ime, onda uredu, ali izuzev toga dovođenje nekog prosječnog veznjaka bi bilo bespotrebno gomilanje igrača na ovoj poziciji.

Krilo (ako Ramović ide) i napadač - obavezno.
1921

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 jan 2020, 00:57

Ako je istina za Osmankovica sto pisu portali treba nam onda i jos jedan stoper minimalno. Opet kazem ako je istina to i ako je Sinan prekrizen zbog ugovora, a ne nekog transfera onda treba pravedno biti. Kad si vec krenuo krizati krizaj sve.

HapicaRadePaprica
Kontakt:

Post Postao/la HapicaRadePaprica » 19 jan 2020, 00:58

Ma nama svima koji smo cjeli zivot uz Zelju je zao kad neko ko je dio kolektiva i ko je pa i najmanje doprinjeo našem Zelji ode iz kluba.Na zalost to je neminovnost i toga je bilo i bit ce.Rastali smo se sa mnogima,sa nekima u ljubavi a sa nekima i na ruzan nacin i na zalost i toga je bilo i bit ce.Mnogi koji su otišli iz Zelje su i danas legende našeg kluba,navijaci ih cjene i poštuju i poslije mnogo mnogo godina i poštovat ce ih dok i jedan Manijak hoda ulicama našeg grada i drzave.Mnogi su vrlo brzo zaboravljeni,niko ih se ne sjeca niti ih iko spomene kao i da nisu bili tu.Zašto je to tako? Zato što su jedni bili Zeljo,zivili Zelju a oni drugi nisu nikada,samo se pretvarali da su dio onoga što je nama svetinja i za njima ne treba zaliti.Uprava nek se hvata posla i dovede pojacanja nek nam ne mazu oci glupostima jer ce oni prvi ceh platiti u slucaju lošeg rezultata u nastavku prvenstva.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.