FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 09 apr 2019, 11:09

bordobijeli je napisao/la:Kaze Husref na kraju presa neki su me sahranili prije 5 godina a još sam ziv. Neki su Dino Selimovic, Ibrakovic i drustvo. Drago mi je sto rece da ce vidjeti s gospodinom Uscuplicem oko utakmice s Slogom.
Jer I juniori igraju bitnu tekmu...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 apr 2019, 11:17

Venama hrabrih od te 68 pa do rata koje to FKS imalo uspjehe u europi (osim utakmica s HSV) ??
Kaljuza ne kaljuza al to je nasa realnost ovo je BIH, uzivaj u trenutku kad cekamo duplu krunu.

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 09 apr 2019, 11:19

Sve je ovo super sada , samo je činjenica da Husrefovo izbjegavanje mladih igrača nije u skladu sa politikom kluba , koja se bazira na akademiji i zato ćemo vidjeti ima li budućnosti za njega ovdje.
Za akademiju se izdvaja novac sa ciljem da se proizvode igrači za prvi tim Sarajeva, a ne za Trencin, Goricu itd.
Što se mene tiče neka Husrefa, ali mora promijeniti pristup oko akademaca. Sad da li da mu Hadzija naredi ili da ne produži ugovore npr Halilu, Bekicu, pa neće imati drugog izbora nego da stavlja djecu našu.
Prava istina je da Kovacevic ne bi branio da Pavlovic nije srednjak pokazao, Mujakic bi bio na ledu da Mihojevic nije prodan ... A sad zamislite koji je grijeh da su na klupi Pidro , Resic , Salcin, Djokanovic ...
Evo npr u Listici, vodimo 0 3 , on ubacuje Sisica zadnjih 10min kraj živog Sefkije na klupi. A na kome ćemo graditi budućnost , na Aladinu ili Sefkiji?! A za mladog je svaka minuta igranja veoma značajna. Eto to je problem, jer nema osjećaja za akademce.
I još nešto : Almir Bekic nije lijevi bek, Hebib je desno krilo , Tatar je lijevo krilo, Krste nije lijevo krilo. Problemi sa bekovima će se naročito vidjeti u Evropi , lako se zajebavati u našoj ligi.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 09 apr 2019, 11:38

@Rahma @revolt Hvala momci. :thumbup:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 09 apr 2019, 12:11

Samozdravlje je napisao/la:
nukleusmember je napisao/la:samo jedna isoravka krivog navoda revoltu,nisu postojale husrefove bebe,postojale su agimove bebe,agim je došao poslije husrefa i promovisao tu generaciju,činjenica je da husref ne voli mlade igrače i ima dosta trenerskih bubica,van terena je normala lik to mi je komšija,1000 puta sam ga kritikovao i kritikovaću ali ga gotivim kao čovu,psovanje nipošto
VVVBK
Zasto ne mozemo argumentima dokazivati svoje misljenje ? Ovaj post je u prilog tome(mislim na ovaj tvoj post).
Poslije Kukesi poraza sam bio tuzan samo radi njega , zasluzio pobjedu , nije islo .Bilo bi to cudo sa onakvim rosterom , a 100 sansi . Ebiga .
Prije desetak god. moj prijatelj(bio s njim na seminaru-od drugih imao misljenje da je prepotentan),poslije upoznavanja i druzenja s njim govorio mi da nije sa prijatnijom osobom razgovarao . Slucajno sam imao cast se slikati s njim u tunelu Koseva 2007 g.
Ne mrzim ga licno to je sigurno iz 1001 razloga(zasto bih ?ne poznajem ga niti je konkurencija nekom mom, Vahidinov brat),ali ga i ne volim sad .
Bez razlike na 100 titula.Mnogi treneri (dobri)su tersovi i ne daju da mu se iko mjesa u posao ,po tome je najbolji .
Ono sto mu moja malenkost(priznam skromno znanje) nikad nece oprostiti je zastoj Akademaca , pa taman i Evropu osvojio.Jahic je prica za sebe
Vjerovatno u trenerima oko FKS ima ljubomore prema njemu,ali isto tako i Uscuplic iz 2 pokusaja osvoji 2 trofeja .
Postujem navijace FKS koji ga podrzavaju i brane od ovakvih komentara , ali pisem onako kako mislim . Evo zasto:
Na klupi za rezerve na GRbavici:PIDRO,Bekic,Kapic,Handzic,Dupovac,Sisic i Dizdarevic . Kako to 2 klasicna lijeva beka na klupi i jedana zamjena za igrace sredine(gdje su Mustafic ,Kurdic- njima je i klupa iskustvo).
Neuspjeh protiv Krupe je njegov(moje misljenje) jer je igrala iscjedjena ekipa(sa taktikom u onoj 2:1 bi dobio) . Poraz od Laznih je poraz fudbalera (neki bi rekli qrcobolja), a onda izgidose i onako podcjenise komsije . :bow: Da li bi pobjedom protiv Laznih fudbaleri nesto izgubili sa tim da bi pobjedom otisli na nedostiznu prednost i izgubio se interes za njih ? Pobjeda protiv Listice :bow: .Ko kaze da nema zasluga laze.
Kako bi volio da odgovori ,zasto su zaustavljeni Akademci.Nisam siguran da li bi i Kovacevic poceo sezonu da je Dzafic zdrav.NIKAD MU NECU PSOVATI ILI POGRDNO ZVATI(nisam od tih). No zastoj u razvoju Akademaca mu ne mogu oprostiti. Najgore sto on zna da je to jedini ispravan put kluba . I da mogu ne bih isao na Kosevo. AKADEMIJA , AKADEMIJA , AKADEMIJA .
potpisujem,argumentovana i konstruktivna kritika je uvijek poželjna i tome treba da bude svako podložan

VVVBK
Zadnja izmjena: nukleusmember, dana/u 09 apr 2019, 12:15, ukupno mijenjano 1 put.

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 09 apr 2019, 12:14

Cijene ulaznica:

Tribina „Sjever – Vedran Puljić“ - 5 KM
Tribina „Istok“ – 8 KM
Tribina „Zapad“ – 10 KM
Djeca do 14 godina – 2 KM
Sarajevo ljubavi moja.

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 09 apr 2019, 12:16

sonpenn je napisao/la:Cijene ulaznica:

Tribina „Istok“ – 8 KM
Tribina „Zapad“ – 10 KM

To za sutra? :crazy:

Pa samo će godišnje doći onda, bit će nas 1000 na stadionu maksimum :lolno:

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 09 apr 2019, 12:16

alacious je napisao/la:

Tribina „Istok“ – 8 KM
Tribina „Zapad“ – 10 KM

Ma ja, sutra.
Sarajevo ljubavi moja.

tilo
Kontakt:

Post Postao/la tilo » 09 apr 2019, 12:18

sonpenn je napisao/la:
alacious je napisao/la:

Tribina „Istok“ – 8 KM
Tribina „Zapad“ – 10 KM

Ma ja, sutra.

Kakva glupost umjesto da sutra stave neku akciju nesto kako bi privukli narod za nedjelju i Siroki oni kontra nevjerovatno :S

Mogu tipa staviti karte od derbija da vrijede za sutra ili sl.. :(

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 09 apr 2019, 12:22

E stvarno nekada nemaju osjecaja, pa stavite neku simbolicnu cijenu ili da dio sredstava ide u neku humanitarnu svrhu, vec ovako moras dati cenera da gledas nekog drugoligasa u utakmici koja nema nikakav rezultatski znacaj.
Bas los potez uprave :thumbdown:

tilo
Kontakt:

Post Postao/la tilo » 09 apr 2019, 12:23

A pri tom utakmica na tv-u, jos lose vrijeme i eto solidni 1500 .... Al hajd

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 09 apr 2019, 12:27

Samo kukate
ISTINA ZA VEDRANA!

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 09 apr 2019, 12:31

Lecler je napisao/la:Samo kukate
Brate meni je svejedno, ja imam sezonsku, ali iskreno nisu okej cijene za drugoligasa...

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 09 apr 2019, 12:33

Ma znam da nisu ja bi najviše volio da su stavili svima dvije marke ulaz i sav novac uplatiti za pomoć ovome malcu Maku tako bi privukli dosta raje a ovako će biti najviše 2.000. Već smo konstatovali da nam je marketing slabiji dio kluba i nadamo se da će se i tu aBd nešto promjeniti.
ISTINA ZA VEDRANA!

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 09 apr 2019, 13:28

Kako ide ona pjesma posvecena moržu sto se na poluvremenu pjevala, zaboravio tekst a prvo put cuo?
JURIŠ

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 09 apr 2019, 13:40

midzuka je napisao/la:Kako ide ona pjesma posvecena moržu sto se na poluvremenu pjevala, zaboravio tekst a prvo put cuo?
Aleee Amar Osim je
Aleee prava debilčina
Aleee uši klempave
Aleee glava velika...
ISTINA ZA VEDRANA!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 09 apr 2019, 13:44

Ma neće bit ni 2 milje jbg

Radni dan, dnevni termin, lose vrijeme, prenos na TVu, skupe karte za ovakvog protivnika

Trebali su fakat stavit za malog Maka ovu tekmu ili ako ne to onda staviti neke minimalne cijene, al dobro nećemo kvarit ovakvu atmosferu, sta je tu je

Sutra izvesti akademce da ovo zavrse pa idemo dalje :bih:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 09 apr 2019, 14:09

Lecler je napisao/la:
midzuka je napisao/la:Kako ide ona pjesma posvecena moržu sto se na poluvremenu pjevala, zaboravio tekst a prvo put cuo?
Aleee Amar Osim je
Aleee prava debilčina
Aleee uši klempave
Aleee glava velika...
Aleeee, hvala brate
JURIŠ

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 09 apr 2019, 14:14

Karte opet standardno 5-8-10
JURIŠ

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 09 apr 2019, 14:17

U srijedu 10. aprila u periodu od 10 do 17 sati u saradnji sa Zavodom za transfuzijsku medicinu FBiH, FK Sarajevo organizuje akciju darivanja krvi. Akcija će se održati u press salonu Svetozar Vujović u prostorijama Fudbalskog kluba Sarajevo, ul. Maršala Tita 38/b.

Molimo sve koji su u mogućnosti da sutra daruj krv i da na taj način pomognu onima kojima je to potrebno.

Svi učesnici akcije bit će nagrađeni besplatnom ulaznicom za tribinu po izboru za predstojeću utakmicu polufinala Kupa BiH protiv ekipe Sloge.

Revanš susret polufinala finala Kupa BiH FK Sarajevo - OFK Sloga na rasporedu je sutra u 18 sati na stadionu Asim Ferhatović Hase.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.