I onda kad kazes da iz sinisinog auta uvijek ide kontra, popljuju te facebook navijaci. Sve je bitno. 2 gola u banjaluci smo fasovali iz naseg desnog auta.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Potpis produzenja ( Kemica, Ramovic ), ili potpis prinove / pojacanja?
Čitao sam o ovom frajeru, koga zanima više ima na ovom linku. Na stranu sada i Sinišino bacanje lopte dok se ne oteli, nevjerovatno je kako fudbal napreduje pogotovo ova rečenica iz teksta:kerimatomic1921 je napisao/la: ↑27 jan 2020, 14:14
I onda kad kazes da iz sinisinog auta uvijek ide kontra, popljuju te facebook navijaci. Sve je bitno. 2 gola u banjaluci smo fasovali iz naseg desnog auta.
Da me ne napada raja odmah, znam da ne može Siniša raditi to nego jer igra plbih ali samo onako općenito komentarišem ove stvari modernog fudbala.Gronnemark says there are 25-30 technical aspects to a long throw and he uses video analysis to make improvements, which can see players improve their distance by four to eight metres on average and double the throwing area. Flexible, rather than strong players, are best at throw-ins and it is an essential skill for a full-back.
Kako saznajemo Tuzla City je vrlo odlučna da dovede Zakarića u svoje redove, te su mu spremni ponuditi finansijske uslove kakve ima malo igrača u našoj ligi, a koja je konkurentna i ponudama koje mogu dati klubovi iz regiona.
bruda pa novi ,vidis da se nismo uspjeli sa njima dogovoriti .Meni je zao za Ramovica imam osjecaj da nam je mogao valjati na proljece ali **** .
Trznu me yebote, kontam upade mi neko u account pa piše postove
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, skoJaa i 48 gostiju.