FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ponavlja se aBd SAMPIONSKA tradicija
samo HRABRO U KOST iz utakmice u utakmicu
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Rano je da mastamo o tituli ali ovo je ono sto svi zelimo - lagane pobjede protiv ovih malih ekipica... ABd sljedece godine ima da im se tresu gacice kad im budemo dolazili na gostovanje... Ovako treba da igra Sarajevo koje je realno dvije klase iznad vecine ekipa u PL. Sarajevo ima nesto sto ostale ekipe nemaju, a sto je najgore ne mogu ni kupiti, a to smo mi TO SU HORDE ZLA...
Mi nikada odustati necemo...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sad mlatnut celika i kozaru i ucvrstit se na prvo mjesto !
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Bravo nasim momcima, kako na terenu tako i na tribini, a za one fasiste: dodji te na Kosevo, djeli mo :

iduci put

iduci put
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Odlična igra, jest da je Slavija tanka, ali naša realizacija daleko bolja. Suljić me oduševio onim prolazom kod dosušenog penala. Samo ovako nastaviti !!! 
U novi boj ...
Da ponovim opet....bez EUFORIJE molim vas idemo tekmu po tekmu....kakva Kozara kakav Leotar na redu je Celik i samo treba sada misli uputiti prema tome kako istopiti Celik...slijedi nam reprezentativna pauza poslije Celika i momci moraju ovu tekmu da odrade jos 200% a onda neka odu na zasluzeni odmor.Toliko..pozzz svima koji u srcu nose BORDO BOJU
-
samosarajvo
- Kontakt:
Nikad nam ove pauze nisu donosilo dobro. DOduse tad nismo imali Pliseka na klupi, vjeruejm da ce on iskoristit pauzu i da ce igraci pucat od snage protiv Kozare.ado-hz je napisao/la:Da ponovim opet....bez EUFORIJE molim vas idemo tekmu po tekmu....kakva Kozara kakav Leotar na redu je Celik i samo treba sada misli uputiti prema tome kako istopiti Celik...slijedi nam reprezentativna pauza poslije Celika i momci moraju ovu tekmu da odrade jos 200% a onda neka odu na zasluzeni odmor.Toliko..pozzz svima koji u srcu nose BORDO BOJU
Da ponovimo
"Najgore što nam se može desiti jeste da se svakih 7 dana atmosfera i energija oko tima mijenja po sistemu toplo-hladno. Treba biti realan." - Jiri Plišek
Zadnja izmjena: samosarajvo, dana/u 25 avg 2011, 00:26, ukupno mijenjano 1 put.
Cestitke, i veoma mi se svidja zadnji gol.Kako je ono, jel Torlak bjese, zabi glavom uz stativu
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
-
samosarajvo
- Kontakt:
Torlak ali molim te da se tom covjeku obracas na sljedeci nacin. ARMIRANI TONBE TORLAKafa97 je napisao/la:Cestitke, i veoma mi se svidja zadnji gol.Kako je ono, jel Torlak bjese, zabi glavom uz stativu
Nisu al za sve postoji prvi put....nece Plisek sjediti skrstenih ruku sigurno je da ce jos vise raditi na fizickoj spremi...vratice se Limun...mozda ce se oformiti ovaj B-tim tako da ce tu moci da uigra i jos bolje vidi igrace koji nemaju priliku jos za prvi ti...tu prije svega mislim na Pantica...Smigalovica....Zrnanovica....samo sada treba skupiti pamet....ne poletiti u visine i odraditi jos tekmu sa Celikom
Cestitam na pobijedi, nek ste ih razvalili 
-
zubizareta
- Kontakt:
jel opet dosao rodjak iz BG? smijesno je svaku tekmu gledat kako ovdje neki bodre Sarajevo i glume velike navijace dok neki na gostovanjima grla deru,a ovdje ovi glume navijace,odite po nekad na tekmu internetasiHZ_ilidzaa je napisao/la:Ko kaze da nema Boga ? Bravo za Horde , kako su ih samo iskulirali... Onako kulturno.
Fina Gradska sarajevska raja
Kada je opalio Torlak glavom,i kada je udarila lopta od stativu culo se ko petarda
,pa od stative u go.
Odmah sam stajao tu iza te stative..koji osjecaj moci kada je zakuca onako glavom u go.
Torlak kralj
Najveci fazon sto raju nisi mogao zaustaviti da pjevaju tu sa razglasa,jedva pocesmo navijati ponovo
. Za.je.bancija sirih razmjera 
Odmah sam stajao tu iza te stative..koji osjecaj moci kada je zakuca onako glavom u go.
Torlak kralj
Devil je napisao/la:
p.s. Morate da poradite malo na pesmi koja je isla sa razglasa na poluvremenu.
Najveci fazon sto raju nisi mogao zaustaviti da pjevaju tu sa razglasa,jedva pocesmo navijati ponovo
Vas dvojica prekinite odmah....nije ni vrijeme ni mjesto za sranja...daj da sta pametno progovorimozubizareta je napisao/la:jel opet dosao rodjak iz BG? smijesno je svaku tekmu gledat kako ovdje neki bodre Sarajevo i glume velike navijace dok neki na gostovanjima grla deru,a ovdje ovi glume navijace,odite po nekad na tekmu internetasiHZ_ilidzaa je napisao/la:Ko kaze da nema Boga ? Bravo za Horde , kako su ih samo iskulirali... Onako kulturno.
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
samosarajvo je napisao/la: Torlak ali molim te da se tom covjeku obracas na sljedeci nacin. ARMIRANI TONBE TORLAK

Neda mi se pisat neka duboka pojedinacna analiza al ipak ja moram dvojicu ustvari trojicu izdvojit daanas Sejtan-Vucina-Bajrakterevic ovaj treci pogotovo mali tiho,neprimjetno je odradio bruku posla i ostalim svaka cast al ova trojica ipak za nijansu ispred
I jos jedna stvar ako ovako nastavi imam osjecaj da ce mali Suljevic-sejtan biti nas Djeko,zapamtite nije djaba dosao PLisek
I ovo jos, pokazali smo kulturu,patriotizam za sve grupe koje imaju osjecaje prema ovoj domovini,danas sam bio strasno ponosan
I jos jedna stvar ako ovako nastavi imam osjecaj da ce mali Suljevic-sejtan biti nas Djeko,zapamtite nije djaba dosao PLisek
I ovo jos, pokazali smo kulturu,patriotizam za sve grupe koje imaju osjecaje prema ovoj domovini,danas sam bio strasno ponosan
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
-
samosarajvo
- Kontakt:
Bravo!pacovi_tu_ima je napisao/la:samosarajvo je napisao/la: Torlak ali molim te da se tom covjeku obracas na sljedeci nacin. ARMIRANI TONBE TORLAK
-
zubizareta
- Kontakt:
sta cu ba prekidat pisete ovdje a Sarajevo u koje se kunete igra u I.Sarajevo il protiv Veleza a vi ovdje pisete dok je mec u toku i to uvijek,i onda kad vidim postove pomislio bi da ste vodje navijaca,i nemoj mi govoriti da prekinem ima ko ce mi to reciado-hz je napisao/la:Vas dvojica prekinite odmah....nije ni vrijeme ni mjesto za sranja...daj da sta pametno progovorimozubizareta je napisao/la:jel opet dosao rodjak iz BG? smijesno je svaku tekmu gledat kako ovdje neki bodre Sarajevo i glume velike navijace dok neki na gostovanjima grla deru,a ovdje ovi glume navijace,odite po nekad na tekmu internetasiHZ_ilidzaa je napisao/la:Ko kaze da nema Boga ? Bravo za Horde , kako su ih samo iskulirali... Onako kulturno.
Fina Gradska sarajevska raja
Onda se svadjaj...raspravljaj...ako nemas pametnija posla 
hehe odličnopacovi_tu_ima je napisao/la:samosarajvo je napisao/la: Torlak ali molim te da se tom covjeku obracas na sljedeci nacin. ARMIRANI TONBE TORLAK
U novi boj ...