FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Haloo,sta je sa kartama, ima li neko informacije koliko je otislo. Daj malo informacija
Volimo te Saraj'vo, vec godinama!
Šta je s istokom 
Jos 19h !!!!!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Samozdravlje je napisao/la:Brate mladji znas gdje trebas donijeti ili sam opet nesto pogrijesio ?Benkara21 je napisao/la:Mogu ti ja to srediti bežeSamozdravlje je napisao/la:Vala Akademci koliko Vas gotivim , mogli biste mi darovati dres Velkoskog .
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Kupio sam stan blizu tebe, pa sam sad u komšiluku, pitat ću Krleta ili Lazića poslije slavljaBenkara21 je napisao/la:Samozdravlje je napisao/la:Brate mladji znas gdje trebas donijeti ili sam opet nesto pogrijesio ?Benkara21 je napisao/la: Mogu ti ja to srediti beže
Yugoslavia: ★★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Istorijski trenutak.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Gore negdje na Kosevskom rodio se i zivio jedan djecak.Slatka i sretna vremena.U kuci je naucen normalnim ljudskim manirima.Van kuce je prvo naucio dva puta.Onaj do skole i onaj najdrazi do stadiona.To je neupucenim i slucajnim tesko objasniti.Licno ne znam nikog ko se ne sjeca prve ljubavi.Mene je sreca posluzila da mi ona bude i prva i zauvijek.Nikad zadnja.Tolike godine su me blijedo gledali.Vani minus deset,ode djecak jer za Boga miloga.Igra Saraj'vo!Sad je djecak covjek,i nije zaboravio da je dom samo jedan!!Ponesi osmijeh svoj.Dodji da vidis kako slave tvoja djeca Grade moj!!
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Tu sam ja prijatelju piso sam da je jos malo ostalo da 19 okaciSamozdravlje je napisao/la:Hajde konacno buraz da se javis , ja Te prozivah , a ti se usutio .Pitar6785 je napisao/la:Nesto sad kontam, abd ako osvoimo titulu, kovacevic ce bit jedini golman od 1945 do danas da je sa 20 godina osvoio duplu krunu u prvoj sezoni.
Ja sam smatrao da se kovi trebala dat sansa u kupu a dzaficu u prvenstvu... al sam se zajebo
Svaka cast kova![]()
![]()
Ko prizna pola mu se halali , hajmo jos onih koji nisu imali povjerenja u Akademce . Znas @Pitar678519 da te gotivim .
ZABORAVIH DODATI DA NI JEDAN IGRAC TO NIJE URADIO U ISTORIJI FKS , A KAMO LI GOLMAN SAM . DUPLA KRUNA .![]()
![]()
![]()
![]()
Sad neznam dali se moze nadogradnja na nik dodat a da se nepravi novi posto ovih 2000 postova nije lahko za bacit.
Ja mislim da je kova jedini golman u cjeloj jugi od 45 pa do sad da je u prvoj sezoni u prvoj ligi osvoio duplu krunu
benko21 je napisao/la:Gore negdje na Kosevskom rodio se i zivio jedan djecak.Slatka i sretna vremena.U kuci je naucen normalnim ljudskim manirima.Van kuce je prvo naucio dva puta.Onaj do skole i onaj najdrazi do stadiona.To je neupucenim i slucajnim tesko objasniti.Licno ne znam nikog ko se ne sjeca prve ljubavi.Mene je sreca posluzila da mi ona bude i prva i zauvijek.Nikad zadnja.Tolike godine su me blijedo gledali.Vani minus deset,ode djecak jer za Boga miloga.Igra Saraj'vo!Sad je djecak covjek,i nije zaboravio da je dom samo jedan!!Ponesi osmijeh svoj.Dodji da vidis kako slave tvoja djeca Grade moj!!
1000 baklji puklo. Plus raja uzima sa strane.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Sutra bi bilo lijepo podić neku parolu za Kelija. Mada vjerujem da su Horde već to spremile. Al bila je i lani jedna, čini mi se. Danas je godišnjica od pogibije, pa ono...
Želimir Vidović, heroj u kopačkama!
Želimir Vidović, heroj u kopačkama!
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ne mogu da postoje dva prvaka, kao što ne mogu dva postoje dva Sunca. Nema pobjednika bez patnje i bola, ni uspjeha bez snova. Ne razlikujemo se po želji da uživamo, već po želji da se žrtvujemo, jer svi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont. Bit će jedan vladar, bit će jedan prvak, bit će jedan koji će uspije u jednoj utakmici koja je jedna ili jedina prilika da se ostavi trag. TITULA?! Jer, sutra se stvaraju uspomene, ali ne uspomene koje nećeš zaboraviti ti, nego one uspomene da ne zaborave tebe, nikada. Sretno voljeni Klube
Original: Aleksandar (Aca Informacija) Stojanović
Preuredio: Ja
Original: Aleksandar (Aca Informacija) Stojanović
Preuredio: Ja
Koliko je to pouzdana infoLaznjak je napisao/la:1000 baklji puklo. Plus raja uzima sa strane.
Volimo te Saraj'vo, vec godinama!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Kupio sam stan blizu tebe, pa sam sad u komšiluku, pitat ću Krleta ili Lazića poslije slavlja[/quote]Benkara21 je napisao/la:Benkara21 je napisao/la:Brate mladji znas gdje trebas donijeti ili sam opet nesto pogrijesio ?Benkara21 je napisao/la: Mogu ti ja to srediti beže
Dobro dosao u kakvoj sam ja manjini , ni da svi sutra sa Koseva presele mislim na Zapadnu-tribinu bili bi u manjini . Lahko je na suncanoj strani navijati za rajvoSa , haj na memli .
I tako 50 god . , od 10-te pa evo do 60-te . Nije nas bilo 10 do agresije , sad ne znam . Znam da je @Sekac , moj brat i jedan momcina koji mi donese kartu za jugozapad . Malo sale , poslije odmora .
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 17 maj 2019, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Od 1997 do dolazaka Tana 2014 u tih 17 god osvojili smo
2 prvenstva i 4 kupa
Od 2014 do 2019 u 5 godina
2 prvenstva i 2 kupa.
Pametnom dosta +kamp i akademija
Sam sam znao kritikovati ali ovo su cinjenice i treba cestitati svima koji vole FK Sarajevo. Samo naprijed
2 prvenstva i 4 kupa
Od 2014 do 2019 u 5 godina
2 prvenstva i 2 kupa.
Pametnom dosta +kamp i akademija
Sam sam znao kritikovati ali ovo su cinjenice i treba cestitati svima koji vole FK Sarajevo. Samo naprijed
Istina je ovo.Kiks1 je napisao/la:Koliko je to pouzdana infoLaznjak je napisao/la:1000 baklji puklo. Plus raja uzima sa strane.
Cesto smo bili blizu titule, imali smo fantasticnih individualaca i majstora sa loptom, igraca koji su ginuli za grb ali uvijek je falilo ono nesto da prelomi kad je najteze. Po meni su to ove godine bili akademci, skolovani igraci sa manirima profesionalaca koji imaju izgledne sanse da postanu igraci za najjace lige. Nisu postizali odlucujuce golove niti su bili prvi izbor trenera ali su svojim radom i predanoscu pokazali da je upravo to najteze tj ne odustajati nikad i posteno radit svoj posao. Vjerovatno je njihovo zalaganje bilo motiv i za ove starije da se malo probude i vide da nisu nezamjenjivi. Sretno nam sutra aBd.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.