FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
samo mi nije jasno sto odgovarate na ove provokacije i sta se lozite...ni prvi ni zadnji koji ce doziviti katastrofu u evropskim takmicenjima: litex,bazel,besiktas,partizan...pa gore je ono ispadanje sirokog od tamo nekog nefcija...itd.
jos jednom cu rec nije mi krivo zbog 5:0 nego mi je krivo sto nisu ostavili srce na terenu, pa ako treba 3 crvena dobiti ali pokazi barem neku zelju
jos jednom cu rec nije mi krivo zbog 5:0 nego mi je krivo sto nisu ostavili srce na terenu, pa ako treba 3 crvena dobiti ali pokazi barem neku zelju
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
svaka ti cast majstore od a do zpile87 je napisao/la:Da cujes i to:rumbalija je napisao/la:Seyo,stole i pile se još ne oglašavaju.Baš me zanima njihovo mišljenje
Kako smo igrali dobro smo i prosli nisam bio nikakav optimista cak sam i danas pisao da je hapoel za nas ekipa sto su ljudi pokazali na terenu ali nisam ocekivao da ce nas bas ovako lagano uzeti tacnije ockivao sa vise borbe sa nase strane ali nisam ni pretjerano razocaran mi bi i sa ovakom ekipom igrali znacaju ulogu u nasoj ligi,Nisam od onih koji su neralni ali danak neiskustvu ovakvih utakmica smo morali platiti i ovo je jedna stepenica prema stvaranju ekipe koja moze nesto vise.Danas sam pisao o pojacanjima i njihovom dolasku u klub stemu po kojem se to radi i rekao da u klubu ne racunaju da mozemo bilo sta napraviti i da se baziramo na nasu ligu ni slutili nisu koliko su bili u pravu.Ljudi igraju svjetski fudbal i samo balvac ili neko ko se dibidus ne razumije u fudbal moze reci da je Hapoel los, jednostavo su demostrirali silu na terenu imam utisak da su trebali zabiti jos koji da ne bi imali sa tim problema.Vec sam rekao ove godine odigrati reda radi jer se nista nemoze vise napraviti i iduce godine cemo valjda imati vise srece a trebace se opet boriti jer ove godine je borac zaista konkurent a siroki je konkurent svake godine( ujedno i najozbiljnija ekipa u drzavi ).Ni rezultat nije tako strasan kako je izgledalo u prvu ruku, ali garantujem da bi se slicno provela sve i jedna nasa ekipa.Kako cibalija nije mjerilo za ovu tekmu tako ni ova utakmica nije mjerilo za nase prvenstvo.Suma sumarum obrukali se jesmo, ni prvi ni zadnji koji su to sebi dozvolili iduce godine probati uraditi nesto vise i mirna bosna.
Trenutno su jadni od nas manijaka samo oni koji su dosli da se naslade nasom mukom a i njih razumijem cekali su godinu dana Zeljin kiks da bi mogli pisati ovo sto pisu.
Mislim cak i da su igraci podlegli pritisku i da su se fino prepali onaj ko je gledao ove igrace zna da oni mogu dosta bolje...
Ako su šta naucili iz ove utakmice, od mene je halal!
Volim te Zeljo!
AMAR AMAR OSIM OSIM!
Samo mi nije jasno sta ste vi ocekivali da Popovic uradi kada vezni red uopste nije igrao,ko da mu dobaci loptu,mozda Sehic pa da im bude mat u dva poteza.
Popovic je igrac sesnaesterca nije za okolnu kretnju i samim tim moraju mu se davati lopte,nije on Rooney,Forlan,Aguero i taj tip igraca da se vraca po loptu i pravi dar-mar.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ma druze nije sve do lazara, ni do culuma, al realno nisu se borili, niti jedan, pa ni ta dvojica, pa gube 5 0 a nemaju ni jedan zuti karton, pa borite se jbteDevil je napisao/la:Samo mi nije jasno sta ste vi ocekivali da Popovic uradi kada vezni red uopste nije igrao,ko da mu dobaci loptu,mozda Sehic pa da im bude mat u dva poteza.Popovic je igrac sesnaesterca nije za okolnu kretnju i samim tim moraju mu se davati lopte,nije on Rooney,Forlan,Aguero i taj tip igraca da se vraca po loptu i pravi dar-mar.
Za zivot cijeli!
Nema na cemu ,i drugi put...Seyo_TM je napisao/la:hvala deni na odgovoru...
ne interesuje te forum jer se u nekim drugim "krugovima" uvazava bez pogovora tvoje misljenje!? pravi sam pametnjakovic...

Bas si pametnjakovic,i imas veliku reputaciju na ovom forumu,cuvaj je...

A moje ce misljenje nastavljati da se uvazava u nekim drugim "krugovima" ,ja bih samo dodao vaznijim "krugovima" nego sto su ovi...

No dobro,ne bih vise sa tobom da se raspravljam,ipak si ti pametnjakovic,hastra me...

@themaniaks Ocigledno ja i Osim imamo razlicito misljenje..

SAMO JE JEDAN, GRIJEHA JE VRIJEDAN:

Zadnja izmjena: Isnar, dana/u 14 jul 2010, 01:27, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Ma ne opcenito govorim ovima sto govore Lazo ovo,ono,a govore kako prolaznu ocenu mogi dobiti veznjaci,zasta da dobiju nisu pasa izveli kako treba,u odbrani nepokretni nista pokrili nisu.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ma druze nije sve do lazara, ni do culuma, al realno nisu se borili, niti jedan, pa ni ta dvojica, pa gube 5 0 a nemaju ni jedan zuti karton, pa borite se jbteDevil je napisao/la:Samo mi nije jasno sta ste vi ocekivali da Popovic uradi kada vezni red uopste nije igrao,ko da mu dobaci loptu,mozda Sehic pa da im bude mat u dva poteza.Popovic je igrac sesnaesterca nije za okolnu kretnju i samim tim moraju mu se davati lopte,nije on Rooney,Forlan,Aguero i taj tip igraca da se vraca po loptu i pravi dar-mar.
Iskreno meni Lazar i Culum nikada nisu bili neki igraci,gledao sam ih dosta puta u Cuki i sasvim prosecni igraci,ali mi je cudno bilo zaista da ste ih ovde nesta dizali pa sam verovao da su se malo popravili.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
Zamalo da ih dobijete 

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ma nisu oni losi u sustini, konkretno ta dvojica, al danas citava ekipa zakazala i kako onda pojedinci kontaju da se dva covjeka isticu, a veznjaci doduse visca i beslija i mogu dobiti nekaku prolaznu ocjenu, trudili su se ako nista, beslija i pored autogolaDevil je napisao/la:Ma ne opcenito govorim ovima sto govore Lazo ovo,ono,a govore kako prolaznu ocenu mogi dobiti veznjaci,zasta da dobiju nisu pasa izveli kako treba,u odbrani nepokretni nista pokrili nisu.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ma druze nije sve do lazara, ni do culuma, al realno nisu se borili, niti jedan, pa ni ta dvojica, pa gube 5 0 a nemaju ni jedan zuti karton, pa borite se jbteDevil je napisao/la:Samo mi nije jasno sta ste vi ocekivali da Popovic uradi kada vezni red uopste nije igrao,ko da mu dobaci loptu,mozda Sehic pa da im bude mat u dva poteza.Popovic je igrac sesnaesterca nije za okolnu kretnju i samim tim moraju mu se davati lopte,nije on Rooney,Forlan,Aguero i taj tip igraca da se vraca po loptu i pravi dar-mar.
Iskreno meni Lazar i Culum nikada nisu bili neki igraci,gledao sam ih dosta puta u Cuki i sasvim prosecni igraci,ali mi je cudno bilo zaista da ste ih ovde nesta dizali pa sam verovao da su se malo popravili.
Za zivot cijeli!
- Arsenalisation
- Kontakt:
ljudi relax samo relax-----sta svi pljujete sada,ove ljubomorne dushe mogu da blate koliko god hoce jbt...gdje je taj optimizam ko' zna kad su oni uvalil 5 komada za 31 minutu sto zeljo ne bi mogao za 90+---
znam da je mozda u ovom slucaju nemoguce jer stvarno neznam sta su irgaci radili u fojnici zajebavali se igrali PS-a jer niti sa vidio kakve borbe na terenu niti zelje...a spremnosti da ne pricam pa jbt...nmg shvatit kako ljudi onako nezainteresovano ulaze u duele ko' da je kakva zajebancija pa samo eto da se odigra...al' nema se sta zeljo stidit,ni BiH,NI bilo koji navijac zelje trebaju se stidit oni koji sjede u stolicama i fino se smjeskaju...ne razumijem nikako likove koji provciraju(hz)a oni ni na mapi... sad ce sezona i opet titula aBd za zelju koji je po mom misljenju klub sa druge planete za nasu PL..ovaj poraz ne bi trebao biti negativ naprotiv..sjetite se spanije dosli su na SP kaoda su vec osvojili a svica ih spusti na zemlju i od tada ljudi pametnom igrom srusise sve i dodjose do kraja...nadam se da ce ovaj poraz djelovati tako i na zelju...i da e ovaj pora biti motiv igracima da se jos vise nametnu da jos vise truda uloze jer su nakon ove utakmice najvise duzni manijacima a i nama "samo"simpatizerima kluba...nadam se da u sarajevu zeljo moze doci do pobjede tj.vjerujem da moze...i da hoce kako bi osvjetlao obraz i irgacima digao samopuzdanje i navjacma dokazao da je ovo bila samo losa noc...ali bilo kako bilo GLAVU GORE SAMO HRABRO... 

Zadnja izmjena: Arsenalisation, dana/u 14 jul 2010, 01:35, ukupno mijenjano 1 put.
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
e dusa, nemoze mu se uvaziti u "ovim" krugovima a da se uvazi u "vaznijim"...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Arsenalisation
- Kontakt:
nezz al ovo ne moze biti nikako...je samo jedan,grijeha je vrijedan ili samo je jedan grijeha vrijedan ne moze ti 2x biti je.,Isnar je napisao/la:SAMO JE JEDAN, GRIJEHA JE VRIJEDAN:
Zadnja izmjena: Arsenalisation, dana/u 14 jul 2010, 01:43, ukupno mijenjano 1 put.
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
Hahahahha...Seyo_TM je napisao/la:e dusa, nemoze mu se uvaziti u "ovim" krugovima a da se uvazi u "vaznijim"...
Kada vidim da jos nisi naucio da se ne pise "nemoze" nego,odvojeno, dakle "ne moze" kako ja da uvazim tvoje misljenje...A i mnogo puta sam primjetio da ti je kultura dijaloga ravna nuli...

Al' dobro ne bih da smaram ljude o nebitnom liku k'o sto si ti...ha ya..

Idem da spavam,dosta za veceras na forumu,a ti samo nastavi da nabijas broj postova...vidim nista drugo i ne znas..

Pozdrav svim Manijacima...bice bolje,ako Bog da sto vise da nas bude na Kosevu da se dostojanstveno oprostimo od LP...Iduce godine vise srece...
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !!!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
dobar ti?Arsenalisation je napisao/la:nezz al ovo ne moze biti nikako...Isnar je napisao/la:SAMO JE JEDAN, GRIJEHA JE VRIJEDAN:
![]()
![]()
ili je samo jedan,grijeha je vrijedan ili samo je jedan grijeha vrijedan ne moze ti 2x biti je.,
Za zivot cijeli!
Dovodjenje stranih igraca je glupost ! Ako nema djece po Sarajevu i BiH koja ce biti pozrtvovanija na utakmicama, i sigurno isplatnija za klub onda treba da ugasite sve BH klubove. Samo nas sramote !!
Gadi mi se prica vise kako nemamo uslova ovo ono, jer postoje klubovi i zemlje u mnogo tezim uslovima pa ostvare neki rezultat. Ja bi sve sportske institucije u BIH ugasio osim skole za karate, ako vec nemate nase djece koja ce da igra fudbal ??
P.S. Svaka cast onim ljudima koji daju i jednu marku da gledaju ove (NE)SPORTISTE ! Ja bih radije igrao igrice il gledao golf nego ovakve ''sportase''.Zaista ako je to najbolje sto imamo, gasite sve klubove u BIH. Navijacima svaka cast, divim vam se zaista, posebno Manijacima.
Gadi mi se prica vise kako nemamo uslova ovo ono, jer postoje klubovi i zemlje u mnogo tezim uslovima pa ostvare neki rezultat. Ja bi sve sportske institucije u BIH ugasio osim skole za karate, ako vec nemate nase djece koja ce da igra fudbal ??
P.S. Svaka cast onim ljudima koji daju i jednu marku da gledaju ove (NE)SPORTISTE ! Ja bih radije igrao igrice il gledao golf nego ovakve ''sportase''.Zaista ako je to najbolje sto imamo, gasite sve klubove u BIH. Navijacima svaka cast, divim vam se zaista, posebno Manijacima.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Osim sto nisi sposoban citirati kako treba, vidim da ti ni gramatika nije jaca strana... kao sto se jasno vidi, iskoristen je zarez, koji u ovom slucaju odvaja dvije misaone cjeline... medjutim, vjerujem da ti ne posjedujes kapacitet da percipiras ovo sto sam ti napisao, te da ces me bespotrebno citirati sa jos dodatnih gluposti. Bolje nemojArsenalisation je napisao/la: nezz al ovo ne moze biti nikako...![]()
![]()
ili je samo jedan,grijeha je vrijedan ili samo je jedan grijeha vrijedan ne moze ti 2x biti je.,

Zadnja izmjena: Isnar, dana/u 14 jul 2010, 01:45, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Danas napisah nemojte nas samo obrukati a vi meni kontru spucaste
Meljina evroska avantura u pocetku je dozivjela krah,sve je gotovo,vidi se da nemate iskustva u evropi zato nemojte ni da je igrate kad nas samo BRUKATE !!!
da mi je sada vidjeti facu nijaza brkovica,mogao je da kupuje utakmice po bh pasnjacima,al tako se u evropu ne ide,doslo je i vasih "pet minuta" ne ponovilo se nikome NEVER FORGET HAPOEL

Meljina evroska avantura u pocetku je dozivjela krah,sve je gotovo,vidi se da nemate iskustva u evropi zato nemojte ni da je igrate kad nas samo BRUKATE !!!
da mi je sada vidjeti facu nijaza brkovica,mogao je da kupuje utakmice po bh pasnjacima,al tako se u evropu ne ide,doslo je i vasih "pet minuta" ne ponovilo se nikome NEVER FORGET HAPOEL

Koji je jedini BH stadion,na kojem se svake godine komentator moli navijace da siđu sa drveća ?
- Arsenalisation
- Kontakt:
dobro hvala Bogu heheh ...posto vidim da si raspolozen za svadju....al' da ti cika objasni...znam ba zezam se kod nas je to bila interna sala...al moraspriznat da bi na prv pogled mnogo bolje izgledalo ovako kako sam napisao...ovako original se vise cini kao 2 recenice...nije da ja nesh pamatujem...al ms moje misljenjeThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:dobar ti?Arsenalisation je napisao/la:nezz al ovo ne moze biti nikako...Isnar je napisao/la:SAMO JE JEDAN, GRIJEHA JE VRIJEDAN:
![]()
![]()

O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- Arsenalisation
- Kontakt:
odg...na kraju stranice..Isnar je napisao/la:Osim sto nisi sposoban citirati kako treba, vidim da ti ni gramatika nije jaca strana... kao sto se jasno vidi, iskoristen je zarez, koji u ovom slucaju odvaja dvije misaone cjeline... medjutim, vjerujem da ti ne posjedujes kapacitet da percipiras ovo sto sam ti napisao, te da ces me bespotrebno citirati sa jos dodatnih gluposti. Bolje nemojArsenalisation je napisao/la: nezz al ovo ne moze biti nikako...![]()
![]()

Zadnja izmjena: Arsenalisation, dana/u 14 jul 2010, 01:48, ukupno mijenjano 1 put.
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
dobro hvala Bogu heheh ...posto vidim da si raspolozen za svadju....al' da ti cika objasni...znam ba zezam se kod nas je to bila interna sala...al moraspriznat da bi na prv pogled mnogo bolje izgledalo ovako kako sam napisao...ovako original se vise cini kao 2 recenice...nije da ja nesh pamatujem...al ms moje misljenjeThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:dobar ti?Arsenalisation je napisao/la:nezz al ovo ne moze biti nikako...Isnar je napisao/la:SAMO JE JEDAN, GRIJEHA JE VRIJEDAN:
![]()
![]()

il je do mene il do tebe, ja tebe opet nista nisam skontao xD
Za zivot cijeli!