GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
Retardiranog trenera... Doduse, sta hoces da rade sa 10 igraca protiv Lyona...
Jao sramote, 6...
Jao sramote, 6...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I ja sam pomislia na isto, kako su im parirali u prvom poluvremenu jednostavno nema teoretske sanse da ovako padnu, ovih ih pretrce kako hoce.Grdan je napisao/la:Kakva prodaja utakmice.
Mislim da je Dinamo sa ovih 7 u mrezi sad najgora momcad LP-a.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
mogao bi ovo biti novi rekord do kraja. nego čitam danas na net.hr kažu nije lyon dao 3 gola ili više ima 8 mjeseci 
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- pintol_TM87
- Kontakt:
ja mislim da je ovdje dinamo uzeo mnogo para...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- skyisthelimit
moji postovi pisani sad vec davnog 23 avgusta...Tada sam prozvan provokatorom i kompleksasom prema Dinamu..Gdje su sad oni sto su me napadali
gol razlika vam -19, 3:22
HALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
edit: sad su javili na eurosportu da neće prikazivati sve golove sa utakmice dinama već samo najzanimljivije. nemaju toliko vremena.
BRUKA I SRAMOTA

skyisthelimit je napisao/la:s ovom danasnjom igrom sta ocekujete u grupnoj fazi
gol razliku 0:15 mozda
skyisthelimit je napisao/la:eno sadovdje ne smijes nista reci osim pohvale, jer u suprotnom bivas dusmanin i kompleksas..Da, imam razloga za kompleks prema Dinamu
![]()
vama kad se uputi kritika na vecerasnju igru vaseg tima, onda se krene sa klasicnim tipa kompleksas i sl...Evo ja vas ponovo pitam sta ocekujete u grupnoj fazi lige prvaka, cisto informativno pitanjes ovakvom igrom i bez nekoliko pojacanja u narednim danima, Manchester i co nece imati milosti..Nema vise Malmea tamo, pa da se mozete nadati nekom povoljnom rezultatu
a to za Mamica, nema veceg mamlaza od predsjednika
gol razlika vam -19, 3:22
edit: sad su javili na eurosportu da neće prikazivati sve golove sa utakmice dinama već samo najzanimljivije. nemaju toliko vremena.
BRUKA I SRAMOTA
15.10 - 15.06 ...
Realno obe ekipe su smece a onda idu sve ostale ekipe iz regiona, zar to negovori dovoljno o ostalima ??DANTES je napisao/la:Da, definitino ste ''bolji'' od Partizana!
Lako je bit general poslije bitke al eto ovo je bilo jedno lose iskustvo, radije nek mi igramo EL svake godine bar necemo gledat ovakve predstave.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- NeverRetreat
- Kontakt:
Kilava samo sedam golova ... dobar 
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
buduci da sam iz BiH, mogu samo rec da je vazno ucestovat, a ne pobijedit 
Naravno, i treba da bude istraga u vezi ovog susreta. Ovo je sramota....pintol_TM87 je napisao/la:ja mislim da je ovdje dinamo uzeo mnogo para...
- pintol_TM87
- Kontakt:
zao mi ajaxa...Akhenaten je napisao/la:Naravno, i treba da bude istraga u vezi ovog susreta. Ovo je sramota....pintol_TM87 je napisao/la:ja mislim da je ovdje dinamo uzeo mnogo para...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Interesantno,uvijek teorije zavjere,možda su ljudi jednostavno mnogo bolji,a pri tome i brojčano superiorni.Akhenaten je napisao/la:Naravno, i treba da bude istraga u vezi ovog susreta. Ovo je sramota....pintol_TM87 je napisao/la:ja mislim da je ovdje dinamo uzeo mnogo para...
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
Tako je care,da je nekim nasima da doguraju ko Dinamo pa nek pukne i destka u pola sa lukom.gospodin Seljakovic je napisao/la:buduci da sam iz BiH, mogu samo rec da je vazno ucestovat, a ne pobijedit
Realnost potop balkanski ,karton zadnjeg igrača Leke coma kiks .Loše ali lova pokupljena.
idemo dalje.Povijest loše piše.....
idemo dalje.Povijest loše piše.....
I sada se definitivno moze reci da se Dinamo obrukao u LP.
Iako sam pobornik teorije da regionalni klubovi bez obzira na rezultata moraju igrati LP,ovako biti nabijen u par utakmica je stvarno za
.
Iako sam pobornik teorije da regionalni klubovi bez obzira na rezultata moraju igrati LP,ovako biti nabijen u par utakmica je stvarno za
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Gled'o sam golove i igrači Dinama su mi bili potpuno nezainteresovani da se brane... Ma ni da se pokrenu u odbrani, smiješno su izgledali...Oxygen je napisao/la: Interesantno,uvijek teorije zavjere,možda su ljudi jednostavno mnogo bolji,a pri tome i brojčano superiorni.
Čelik Zenica 1945
Salu na stranu,ali sad je na holandskom kanalu bila analiza utakmice u Zagrebu,i ovi njihovi strucnjaci su nekoliko golova okarektisali kao sumnjive,i ne iskljucuju ni neke prljave radnje,a Holandjani nisu tipovi koji samo tako u nesto sumnjaju...nekoliko golova su ponovili i spominjali su i golmana najvise..ko zna sta je tamo u pitanju...Devil je napisao/la:I sada se definitivno moze reci da se Dinamo obrukao u LP.![]()
Iako sam pobornik teorije da regionalni klubovi bez obzira na rezultata moraju igrati LP,ovako biti nabijen u par utakmica je stvarno za.
Njihov Ajax se uzdao u Dinamo zbog gol razlike sa Lionom,zbog toga u sve sumnjaju...
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
hahaha...ma sjecam se prije par godina neko kosarkasko prvenstvo bilo i BiH imala sve poraze pa su izjavili ovo, a onda je izasao clanak u nekim novinama i ispisano koliko je sportskih reprezentacija tako otislo na natjecanja i vratila se bez boda...od tad je za mene moto Bosne i Hercegovine vazno je ucestovat, a ne pobijeditsedra je napisao/la:Tako je care,da je nekim nasima da doguraju ko Dinamo pa nek pukne i destka u pola sa lukom.gospodin Seljakovic je napisao/la:buduci da sam iz BiH, mogu samo rec da je vazno ucestovat, a ne pobijedit![]()
![]()
a kad bi neka BiH ekipa usla u LP to bi bio nacionalni praznik...s ovim sistemom natjecanja ima neka sansa da nema Izraelaca i petardi u predkolima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.