FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
hmm ulazi Adin Dzafic,izlazi Emir Obuca...ovo mi je nesta sumljivo??? il je Obuca se povrijedio...
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Vidim nasao se neko pokoden mojom porukom!
Nisi informisan! Jadu sa zeljeznice! Ja nebudem za tvoju informaciju trenutno u Sarajevu!
Jer mi je porodica vani a ja tamo vamo! Znaci od nas koji ne odu na tekmu,imaju razlog sto nisu otisli!
Mi smo srcem vezani,i kada nismo u mogucnosti biti na tekmi! A vi se cuvaj te Amara i vasih 11ovaca!
Nisi informisan! Jadu sa zeljeznice! Ja nebudem za tvoju informaciju trenutno u Sarajevu!
Jer mi je porodica vani a ja tamo vamo! Znaci od nas koji ne odu na tekmu,imaju razlog sto nisu otisli!
Mi smo srcem vezani,i kada nismo u mogucnosti biti na tekmi! A vi se cuvaj te Amara i vasih 11ovaca!
- Giallorossi
- Kontakt:
Jesil mozda pomislio da coek kao i par nas ovde nije u mogucnosti da ide na utakmice nasheg kluba glupko zato sto zive van BiH..posmatrac sa juga 87 je napisao/la:ti da si neki navijac sad bi bio na kosevu a ne pored monitorabordo je napisao/la:Ovi simpatizeri zeljeznica! Nek idu svoju brigu brinut! Jer negine im sutra poraz od olimpika!
Kada se Vladavic nalozi!
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
-
posmatrac sa juga 87
- Kontakt:
ooo patriota nisam te prepoznao, jos reci da volis sarajevo a ispalio se... ccc budaloGiallorossi je napisao/la:Jesil mozda pomislio da coek kao i par nas ovde nije u mogucnosti da ide na utakmice nasheg kluba glupko zato sto zive van BiH..posmatrac sa juga 87 je napisao/la:ti da si neki navijac sad bi bio na kosevu a ne pored monitorabordo je napisao/la:Ovi simpatizeri zeljeznica! Nek idu svoju brigu brinut! Jer negine im sutra poraz od olimpika!
Kada se Vladavic nalozi!
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...
-
samosarajvo
- Kontakt:
SAmo nek ovako zavrsi, vraca nam se onaj go Dupovca
Plisek mora popricat sa njima vezano za ovu igru na Kosevu. Ne moze me niko ubjedit da su kvalitetniji ili nesto slicno. Neka vrsta pritiska je u pitanju. Ima vremena do Kozare, malo se presabrati a onda krenut dalje sa pobjedama.
SAMO SARAJVO!!!
Plisek mora popricat sa njima vezano za ovu igru na Kosevu. Ne moze me niko ubjedit da su kvalitetniji ili nesto slicno. Neka vrsta pritiska je u pitanju. Ima vremena do Kozare, malo se presabrati a onda krenut dalje sa pobjedama.
SAMO SARAJVO!!!
Nazalost nisam mogao biti na tekmi, ali cini mi se da je ovo opet bila neka patnja.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ma ja ba, 4-2, moglo je biti punooo bolje
bilo 2-2, zatim autogol i onda cetrvti gol u 90 minuti....QUARESMA 18<<< je napisao/la:ma ja ba, 4-2, moglo je biti punooo bolje
ne znam, ne zvuci bas glat.
Uglavnom, ne zovem vise na iftar kad je tekma
Opet Kojasevic dobio debilni zuti karton
ovaj put jel je faul izveo prije zvizduka
Ugl tekma drama dobra,prilika ko na igrici
bekovi nam opet pusu...sad je bilo propuha u medju stoperima,njihov prvi gol,klasicna lopta kroz sredinu izmedju dva stopera,igrac izlazi 1 na 1 i tu primamo gol,nas penal kolko sam ja vidio je cist,jel je Obuca odigrao glavom lopta,Isakovic igra rukom,lopta je isla prema Haskicu pa je samim tim prekinuo akciju rukom,i kako rekoh penal po meni ispravno dosudjen,mada su se bunili ovi njihovi...
Suljic je u 2-3 minute napravio dva prodora po lijevoj strani usi otpadaju,daje dvije mrtve sanse,znaci klasicno prolazenje po strani dolazak skoro do stative i vracanje lopte oko peterca,nakon prve lopte Bajraktarevic pogadja stativu,ali drugi prodor pogadja Obucu u glavu na tri metra od gola,rutinska zavrsnica
Igrali smo drugacije neko protiv Veleza,bez ikakvog taktiziranja,zato je bilo prilika na izvoz,Dzafic je usao na poluvremenu,zna momak igrati,mada i njega voli ponjeti lopta kolko vidim,veceras ga je na silu pokuso uvaliti,dal sto igra protiv Celika il sto hoce da se pokaze u strartu,ali je suto iz nekih sansi gdje je mozda mogao odigrati nesto
kod penala Kojasevic uzeo loptu da puca,mada je trebao Scepanovic ali je pustio Kojasevica,i to mi se nije svidjelo,mislim da trebamo imati igraca koji ce biti zaduzen za to,a ne kome se cefne...ugl sad je pauza,mislim da ce se igrati ovaj Kelijev turnir pa ekipa nece odmarati od utakmica,a do Kozare ispraviti sto se moze ispraviti,mada Kozara mislim nije na nivou Celika i da ce utakmica ici u drugom smjeru,al eto...ugl tri boda su tu,dobra utakmica je bila,prvi smo i to je najbitnije u ovom trenutku
Ugl tekma drama dobra,prilika ko na igrici
Suljic je u 2-3 minute napravio dva prodora po lijevoj strani usi otpadaju,daje dvije mrtve sanse,znaci klasicno prolazenje po strani dolazak skoro do stative i vracanje lopte oko peterca,nakon prve lopte Bajraktarevic pogadja stativu,ali drugi prodor pogadja Obucu u glavu na tri metra od gola,rutinska zavrsnica
Igrali smo drugacije neko protiv Veleza,bez ikakvog taktiziranja,zato je bilo prilika na izvoz,Dzafic je usao na poluvremenu,zna momak igrati,mada i njega voli ponjeti lopta kolko vidim,veceras ga je na silu pokuso uvaliti,dal sto igra protiv Celika il sto hoce da se pokaze u strartu,ali je suto iz nekih sansi gdje je mozda mogao odigrati nesto
kod penala Kojasevic uzeo loptu da puca,mada je trebao Scepanovic ali je pustio Kojasevica,i to mi se nije svidjelo,mislim da trebamo imati igraca koji ce biti zaduzen za to,a ne kome se cefne...ugl sad je pauza,mislim da ce se igrati ovaj Kelijev turnir pa ekipa nece odmarati od utakmica,a do Kozare ispraviti sto se moze ispraviti,mada Kozara mislim nije na nivou Celika i da ce utakmica ici u drugom smjeru,al eto...ugl tri boda su tu,dobra utakmica je bila,prvi smo i to je najbitnije u ovom trenutku
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pobjeda je pobjeda! Hvala Bogu! 3pojena! Pa do kozare nek malo jos porade na tremi! Sto se tice igre na domacem terenu! Ali radi se punom parom i to je bitno! Nemam namjeru ovim jadovima od navijaca zeljeznica polagat racune!
Idi te i lizite pakas amaru! da konacno sastavi te dvije dobre tekme!
3 poenabordo je napisao/la:Pobjeda je pobjeda! Hvala Bogu! 3pojena! Pa do kozare nek malo jos porade na tremi! Sto se tice igre na domacem terenu! Ali radi se punom parom i to je bitno! Nemam namjeru ovim jadovima od navijaca zeljeznica polagat racune!
Cestitke momcima na 3 boda, idemo sad na Kozaru pa sta Bog da
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Istripovao sam se , opet Dupovac i njegovo ne iskustvo
... Svaki korner za njih je haman penal. Znaci iz svakog su stvorili neku priliku , uz precka i gol su bili iz prekida...Mora ovo bolje...Kad smo poveli 3-2 ulazi Maxa i donosi stabilnost u odbrani ...Dzafic koliko sam vidio zna sa loptom , dosta je agilan i ovo uopste nije promasena invensticija kako su neki govorili... Nova pjesma je haos ! Nek me nema nek neee buuuude , nek me bez tebe ne probuuudee...
Ne idete jos na Kozaru vec Kozara sljece na Kosevoafa97 je napisao/la:3 poenabordo je napisao/la:Pobjeda je pobjeda! Hvala Bogu! 3pojena! Pa do kozare nek malo jos porade na tremi! Sto se tice igre na domacem terenu! Ali radi se punom parom i to je bitno! Nemam namjeru ovim jadovima od navijaca zeljeznica polagat racune!
Cestitke momcima na 3 boda, idemo sad na Kozaru pa sta Bog da
Huh, odlična utakmica - za neutralnog posmatrača
Sav sam mokar, odoh pod tuš, pa ću kasnije ako mi ne bude mrsko napisati šta detaljnjije.
Čestitke Plišeku, momcima i publici danas an stadionu. Nove tri bobe su tu, sad ide pauza, aBd iskoristit istu za popravljanje nedostatakla.
Također, čestitke i Čeliku na hrabroj igri, dobro ste nas namučili. Možete biti ponosni na momke večeras. Ne pamtim kad ste ovake otvoreno odigrali na Koševu.
Sav sam mokar, odoh pod tuš, pa ću kasnije ako mi ne bude mrsko napisati šta detaljnjije.
Čestitke Plišeku, momcima i publici danas an stadionu. Nove tri bobe su tu, sad ide pauza, aBd iskoristit istu za popravljanje nedostatakla.
Također, čestitke i Čeliku na hrabroj igri, dobro ste nas namučili. Možete biti ponosni na momke večeras. Ne pamtim kad ste ovake otvoreno odigrali na Koševu.
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 28 avg 2011, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Čestitke Sarajevu na pobjedi protiv budućeg člana 1.lige Federacije Čelika. 
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
-
-SiviSoko-
- Kontakt:
Siromasna igra po meni, ali je zato nova pjesma HAOS !
Samo ti u mome srcu siiiiiiiiiii

Cestitke i jednoj i drugoj ekipi na odlicnoj utakmici! Znao sam da nece biti lako i da ce se Celik pokazati u pravom svjetlu. Mislim da su svi mogli uzivati u ambijentu i posjeti, igri... Sto se nas tice, mislim da cemo se, bez pojacanja u sredini terena KUCI dobro napatiti protiv ekipa koje pretenduju na vrh te da smo mnogo uigraniji u gostima. Adilovic je veceras skinuo Celiku 2 zicera a Haskic i Torlak su promasili nemoguce! Sve kad se sabere, mi smo bili bolji barem za jedan gol i to je to
P.S. Asime ostani!
- sala mala
P.P.S. nova pjesma je beton - samo urbano!
P.P.P.S. Posjeta na stadionu, masalah iznenadio sam se
P.S. Asime ostani!
P.P.S. nova pjesma je beton - samo urbano!
P.P.P.S. Posjeta na stadionu, masalah iznenadio sam se
Zadnja izmjena: UPS, dana/u 28 avg 2011, 00:06, ukupno mijenjano 1 put.
-
-SiviSoko-
- Kontakt:
Neka mi ne svane
Nek me nema
Nek me ne bude
Nek me bez tebe ne probude
Sarajvo
na na na na na
na na na na na
Samo ti u mome srcu si
Sarajevooo

Nek me nema
Nek me ne bude
Nek me bez tebe ne probude
Sarajvo
na na na na na
na na na na na
Samo ti u mome srcu si
Sarajevooo
ovo je na melodiju jedne meni jako poznate pjesme ali se ne mogu sjetiti koje 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 171 gost.