AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Esii TM87
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Esii TM87 » 28 dec 2010, 15:22

Jedna iz Dubaia
slika
1921-2011

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 28 dec 2010, 15:35

Esii TM87 je napisao/la:Jedna iz Dubaia
slika
ev i ja sad gledao te slike i mora bošnjo se nekako razlikovati od ostalih makar tange napraviti od šorca al da se ističe :lol:
šta kažu dinjo napustio trening, pa nemože i jare i pare nikako, sad bi da ga isplate i plus brat-menadžer da dobije milion :?:
a za ovog malog lamelu ako su potpisali svaka čast, valjda će ga ostaviti u riveru do kraja sezone a onda na ljeto dolazi u milan, malo gledao po netu za njega, ogroman potencijal dečko ima vrhunska tehnika, igra nekog ofanzivnog veznjaka, tek mu je 18 a već sad je dobar, sve predispozicije da postane vrhunski igrač ima, vidjećemo hoće li tako i biti, svaka čast za ovaj transfer.
al beka nikako da dočekamo :cry:
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 28 dec 2010, 15:41

Ronaldniho je prejadan cccc steta toliki talenat propada, aako mu je do Gremia pa zaradio je tolike pare ja bi sam platio ako treba Milanu da me pusti, sam sto njemu nije vise ni do Gremia ni do igre stalo.....zalosno
Zadnja izmjena: meskalin, dana/u 28 dec 2010, 17:30, ukupno mijenjano 1 put.

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 28 dec 2010, 15:56

Ma Ibra je to-samo nek je drugciji od ostalih i babo ruco :mrgreen:
A sto se tice tog malenog iz Rivera ne sumjnam ni malo da je odlican,jer Milan je oduvjek imao najbolji skauting sto se tice brazilaca i argentinaca.Nesto se ne sjecam da su povukli los potez sa juznoamerickim igracima..

Meni sve ovo mirise na dobro ne znam ljudi za vas 8-)
1921-2011

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 28 dec 2010, 18:54

Esii TM87 je napisao/la:Ma Ibra je to-samo nek je drugciji od ostalih i babo ruco :mrgreen:
A sto se tice tog malenog iz Rivera ne sumjnam ni malo da je odlican,jer Milan je oduvjek imao najbolji skauting sto se tice brazilaca i argentinaca.Nesto se ne sjecam da su povukli los potez sa juznoamerickim igracima..

Lamela kako mu i ime kaže je talijanskog porijekla i izgleda da mu sređuju talijanski pasoš tako da ako dođe u milan neće zauzeti ono jednon non-eu mjesto u timu, fino :)
gledao sam malo totenhema danas i igraju stvarno dobro, prebrza je to igra, lenon i bejl masakriraju sve redom, bejl isti gol zabio kao i one protiv intera
čak su i s igračem manje bili puno bolji od njukastla, biće teško njih proći u LP, al naravno ne i nemoguće

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 28 dec 2010, 19:10

tony-mortale je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la:Ma Ibra je to-samo nek je drugciji od ostalih i babo ruco :mrgreen:

Lamela kako mu i ime kaže je talijanskog porijekla i izgleda da mu sređuju talijanski pasoš tako da ako dođe u milan neće zauzeti ono jednon non-eu mjesto u timu, fino :)
gledao sam malo totenhema danas i igraju stvarno dobro, prebrza je to igra, lenon i bejl masakriraju sve redom, bejl isti gol zabio kao i one protiv intera
čak su i s igračem manje bili puno bolji od njukastla, biće teško njih proći u LP, al naravno ne i nemoguće

Ma protiv njih ja bih igrao 4-4-1-1 i to vise da lici na 4-51 ta koda ih mozemo duplirati na sredini terena, a prvu spicu staviti Ibru iza njega Cassana, koji moze dati gol i jos bolje asistirati....ev vec je dan na treningu postigao Cassano gol na asiss Ibre, mogli bi biti paklen tandem :)))) samo im duplirati krila uz pomoc bekova i Falminija i Gatta s obe strane.....ne ostaviti Balea na beka samog ko sto je uradio Benitez ostavio Maicona, pa ga Bale silovao :P

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 28 dec 2010, 20:00

Cassano ne moze igrat u LP...a bolji je Milan od Spursa,proci cete vi njih.inace Cassano je danas zabio i prvi go za Milan na asist Ibre...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 28 dec 2010, 20:18

Interista di cuore je napisao/la:Cassano ne moze igrat u LP...a bolji je Milan od Spursa,proci cete vi njih.inace Cassano je danas zabio i prvi go za Milan na asist Ibre...
jel ovo 100% sigurno da nemože casano igrati, negdje sam čitao da može jer se sampa nije kvalifikovala u grupnu fazu??
al sad nije ni to sigurno, probaću na uefi negdje naći nešto o tome

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 28 dec 2010, 20:22

UEFA has relaxed its rules on players appearing for two teams in one season in the Champions and Europa Leagues.

The executive committee has agreed that a player who appears for a club in any of the preliminary rounds of the Champions League or Europa League can play for another team in the competition proper, so long as his original team is eliminated in the preliminary competition.

"The rules have been relaxed regarding what the English call 'cup-tied' players, that is players who have already played for one team in a competition in a season," said UEFA general secretary Gianni Infantino.

"From next season, if a player's club is eliminated and he signs for a new club by the end of the summer transfer window on September 1 he can play for his new club in either competition.

"If he is not signed by the end of the summer window, he can move in the January window."

The one stipulation that remains is that clubs can add up to three new players in January, only one of whom will be eligible if they have previously played in the qualifying rounds.
evo naso sam nesto,izgleda da si ipak ti u pravu i da ce moci igrat :roll:
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 dec 2010, 20:33

To jedino da je pravilo od ove godine,ja kolko znam do sada slucajeve da nije moglo,zadnji koji mi pada na pamet Chygrinsky kad je dosao iz Shakhtara koji je ispao takodjer u kvalifikacijama pa ovaj dosao u Barcu i nije imao pravo...sad kazem jedino da od ove godine ide novo pravilo :?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 28 dec 2010, 20:43

uh jedva
evo od ove godine pravilnik šta kaže:
18.07 As a rule, a player may not play in a UEFA club competition (i.e. UEFA
Champions League and UEFA Europa League, but not UEFA Super Cup) for
more than one club in the course of the same season. Exceptionally,
however, a player who has been fielded in the first, second or third qualifying
round of the UEFA Champions League or UEFA Europa League is entitled to
play in the UEFA Champions League or UEFA Europa League for another
club as from the group stage, provided that his former club did not qualify for
the group phase of either the UEFA Champions League or the UEFA Europa
League; moreover, as from the start of the round of 16 (round of 32 for UEFA
Europa League), a player can be registered in accordance with paragraphs
18.17 to 18.20 below
. For the avoidance of doubt, a substitute player who
has not been fielded is entitled to play for another club competing in the
UEFA Champions League or UEFA Europa League in the course of the
same season, provided that he is registered with the UEFA administration in
accordance with the present regulations

a evo i ova dva člana koja spomi nju

18.17 For all matches from the start of the round of 16, a club may register a
maximum of three new eligible players for the remaining matches in the
current competition. Such registration must be completed by
1 February 2011 (24.00 CET) at the latest. This deadline cannot be
extended.
18.18 One player from the above quota of three who has played UEFA club
competition matches for another competing club in the current season may
exceptionally be registered, provided that the player has not been fielded:
− in the same competition for another club; or
− for another club that is currently in the same competition.
Furthermore, if the player’s new club is playing in the UEFA Europa League,
his former club must not have played in the UEFA Europa League at any
point in the current season.

e sad ja sam skonto da po ovome može casano sad za milan jer je sampdorija ispala u kvalifikacijama i nisu igrali grupnu fazu, al opet hajd ga znaj, tek u februaru ću biti siguran kad ga vidim na uefi u sastavu :D

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 28 dec 2010, 21:25

Mislim da Milan s obzirom na budzet ima odlicnu "politiku" po meni bolju od Arsenalove ili Barsine ...
Mi mozda po sezoni imamo po 25-30m za transfere.Jest istina da su dosli Ibra,Robinho,Papa,Amelia,Boateng ... ali oni su bili "bagatela" a sad su IGRAČINE (barem Ibra,Binho' i Boateng :oops: ), Boateng dosao na posudbu "dzaba" a sigurno da ga na ljeto otkupljuju i mislim za neku siću.

Lamela je Odličan, podsjeca na Riquelmea.Navodno ce ostati u Riveru do ljeta na posudbi da dobije iskustva.River ga cijeni 25m, a on nama dolazi za 12m :? :? :? sad ko je ovdje LUD ???
ADRIANO GALLIANI !!! Ovom čovjeku treba dati ORDEN, pa nije dzaba proglasen za najboljeg Direktora kluba pored Abramovicha,Rosella itd ...
Znaći mi eto nek imamo 35m za transfere opet kad pogledas Ibra,Robinho,Amelia,Boateng,Papa,Yepes kada bi rekao da su ovi igrači dovedeni sa ovolikim budzetom s obzirom na njihova Prezimena neko bi rekao "Ma ti si lud ! za te pare ove igrace ?? hahahha" sad hocu da kazem da je Adriano Galliani najzasluzniji sto Milan ostaje na najvisem nivou gdje i pripada.Vise bi volio da on i DIKTATOR 8-) ostanu nego da nas neki " Naftaši " uzmu.
Sad će neki reći "Šta ti je ba Boateng,Papa,Amelia su došli na posdubu" ali ja se smijem kladiti da će oni ostati i to dzaba ! Zašto ??? Zato što je Adriano Galliani najsposobniji čovjek na svijetu ! 8-)
2007 - Gilardino 8-)
2008 - Ronaldo 8-)
2009 - Borriello 8-)
2010 - IBRAHIMOVIC CCCCCOMBO BREAKER ! 8-)
2011 - Cassano 8-)
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 29 dec 2010, 09:51

tony-mortale je napisao/la:

Nisam gledao malenog pa tako da ne mogu davati nekakve komentare,ali samo cu reci da ne sumnjam u skauting najboljeg europskog kluba :mrgreen:
Sto se tice spursa ako njih ne mozemo proci nismo ni zasluzili vise u ligi prvaka ;) samo mislim da ce mo ih uzeti na iskustvo...mi znamo igrati ovakve tekme a za njih,pa nebi se to moglo reci sa sigurnoscu.

Ja bih sad potpis'o ispadanje u ligi prvaka za sccudeto 8-)
1921-2011

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 29 dec 2010, 13:03

Esii TM87 je napisao/la: Nisam gledao malenog pa tako da ne mogu davati nekakve komentare,ali samo cu reci da ne sumnjam u skauting najboljeg europskog kluba :mrgreen:
Sto se tice spursa ako njih ne mozemo proci nismo ni zasluzili vise u ligi prvaka ;) samo mislim da ce mo ih uzeti na iskustvo...mi znamo igrati ovakve tekme a za njih,pa nebi se to moglo reci sa sigurnoscu.

[youtube][/youtube]

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 29 dec 2010, 15:21

mi se mrznemo na minusima a oni po plažama trčkaraju :D
slika
pato je blizu potpunog oporavka, a silva još uvijek ne trenira punim intenzitetom, ali i on se oporavlja po planu ;)
opet se šuška da bi mogao doći i mexes, mada meni on i nije neko rješenje čisto solidan stoper

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 29 dec 2010, 15:24

Mexes ono sto je odigrao protiv nas je bilo kriticno. 2x je ispadao na mjestima gdje nije smio ali bas ispadao ko budaletina. Da nije bilo reklama letio bi van. Al eto znamo kakva nam je odbrana pa bi i on bio dobar.

Lamele sto se tice ja sam za transfer ovog igraca koji moze biti fantastican u buducnosti mada bih prije njega volio vidjeti Gansa.

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 29 dec 2010, 18:04

MaGiCa je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la: Nisam gledao malenog pa tako da ne mogu davati nekakve komentare,ali samo cu reci da ne sumnjam u skauting najboljeg europskog kluba :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Hvala pasha ;)

Mali je klasa,mene podsjeca izgledom na Kaku i ako nemaju nista zajednicko.
Nesto me zanima,jeli on doveden definitivno ili se spekulise :?:
1921-2011

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 29 dec 2010, 23:37

Angel Gil Marin najbolji nogometni generalni direktor
Generalni direktor Atletico Madrida, Miguel Angel Gil Marin, u Dubaiju je dobio nagradu za najboljeg generalnog menadžera jednog nogometnog kluba na svijetu za 2010. godinu.
Na priredbi pod nazivom Globe Soccer Awards Gil, inače sin preminuloga dugogodišnjeg kontroverznog predsjednika kluba Jesusa Gila, pobijedio je u konkurenciji daleko poznatijih prvih operativaca popu Adriana Gallianija (Milan), Sandra Rosella (Barcelona),Ulija Hoeneßa (Bayern) i Romana Abramoviča (Chelsea).

Istom je prilikom nagrađen i najbolji nogometni menadžer u godini na izmaku. Priznanje je dobio čovjek koji savjetuje Josea Mourinha i Cristiana Ronalda, Portugalac Jorge Mendes.

nije mi jasno zbog cega, ujak Fester je makar doveo Ibru Princa i Robinha za kikiriki!!!!

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 30 dec 2010, 17:15

ovog ronaldinja sad novinari sele kao ovi naši džeku, sad se javili neki meksikanci i PSG.
čim se desi nešto dobro odmah slijedi i nešto loše, taman se pato oporavio a izgleda da se u dubaiju ozlijedio boateng :( , nezna se još tačno koliko ga neće biti i o koliko se ozbiljnoj povredi radi ali u ovoj prijateljskoj ga sigurno nema a vjerovatno ni u cagliariju

inače novak đoković je navijač milana i u dubaiju se družio s igračima milana
slika

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 30 dec 2010, 19:17

Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.