EP 2016 u Francuskoj - kvalifikacije
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: EP 2016 u Francuskoj - kvalifikacije
Kakva Slovenija, iz najslabije grupe nisu uspjeli otići dalje. Mi smo njima ono što je nama Iran.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Za bilo koju grupu,mi smo mediteran,jest da nas samo jedna tu opstina kaci ali tako je.FliX je napisao/la:Bosna i Hercegovina
Svedska
Norveska
Finsla
Island
Farski otoci..
P.S Za ovu grupu mi smo mediteran
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- legenda reala
- Kontakt:
gledaj ni hare ne pamti ovako topao februarharishp je napisao/la: Za bilo koju grupu,mi smo mediteran,jest da nas samo jedna tu opstina kaci ali tako je.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Svi trljaju da nas dobiju za nosioce 

Prvi amidza bubi ga Tino Sven
Ma koja god grupa bude mi idemo na EP.
Nisu ni lose ove Papetove zelje
.Ja samo ne bi volio Srbiju i Hrvatsku da dobijemo,ostalo sve moze 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Imam zelju da s dvije repke budemo u grupi, ali sasvim je sigurno da ni ove kvalfe to se nece ispunit. To su Engleska i Holandija.
-
- Kontakt:
U nedjelju.Cautinho je napisao/la:A kad je izvlačenje grupa?
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Ma daj 'vamo i Hrvate i Srbe, da pokazemo ko je gazda na Balkanu.
-
- Kontakt:
Jezik pregriz'o.mandraX je napisao/la:Ma daj 'vamo i Hrvate i Srbe, da pokazemo ko je gazda na Balkanu.

Ronaldo - Isco - Bale
Ma ya ba, kad ćemo ih razmontirati ako nećemo sad.mandraX je napisao/la:Ma daj 'vamo i Hrvate i Srbe, da pokazemo ko je gazda na Balkanu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Miske je pokazao kako razmisljaju pobjednici i kakav stav treba imati.Kaze volio bih exYU grupu,svaka utakmica bi bila spektakl i mi i Hrvati bi bili favoriti.Ha ja brate a ne ko neke pi.kice 

Srbi bi nas bez problema dobili na domaćem terenu, ali pod uslovom da imaju pravog trenera koji će koristiti najbolje što imaju. S Hrvatima smo tu negdje, rekao bih da smo nešto bolji jer igramo brže, dopadljivije i ljepše za oko, a bili smo do sada u mnogo boljoj formi od njih. Ipak, teško bi bilo obećati bod(ove) na Maksimiru ili Poljudu. Na BP smo favoriti protiv bilo koga ko ne podrazumijeva 1. šešir, tako da tu razlika u kvaliteti može biti donekle zanemariva.
Uglavnom, opet kažem kako ne bih volio komšije u grupi s nama. Eventualno bih poželio Crnogorce, ali ni oni nisu lak zalogaj. Slovenija može u svako doba dana i noći.
Uglavnom, opet kažem kako ne bih volio komšije u grupi s nama. Eventualno bih poželio Crnogorce, ali ni oni nisu lak zalogaj. Slovenija može u svako doba dana i noći.
Niko na ovome svijetu ne moze reci da bi nas dobio bez problema a kamo li rastimana i skandalima uzdrmana Srbija.
Zadnja izmjena: drummer, dana/u 20 feb 2014, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.
- Goalgetter
- Kontakt:
Cuj, bez problema. Pa nismo mi care San Marino, da nas se bez problema dobije.Claus je napisao/la:Srbi bi nas bez problema dobili na domaćem terenu, ali pod uslovom da imaju pravog trenera koji će koristiti najbolje što imaju.

Ne mogu oni preko noći riješiti probleme. Favoriti smo protiv bilo koje ex. Yu reprezentacije.Goalgetter je napisao/la:Cuj, bez problema. Pa nismo mi care San Marino, da nas se bez problema dobije.. Teska utakmica bi bila, ali daleko od tog da bi nas oderali Srbi.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
SvastaGoalgetter je napisao/la:Cuj, bez problema. Pa nismo mi care San Marino, da nas se bez problema dobije.Claus je napisao/la:Srbi bi nas bez problema dobili na domaćem terenu, ali pod uslovom da imaju pravog trenera koji će koristiti najbolje što imaju.. Teska utakmica bi bila, ali daleko od tog da bi nas oderali Srbi.

- Goalgetter
- Kontakt:
Ma favoriti nismo, ali smo ravnopravni, sto bi dokazali na terenu. Srbija sa punim potencijalom je odlicna reprezentaicja.
Brace yourself, @MaGiCa i @marconato are comming.
Brace yourself, @MaGiCa i @marconato are comming.

Jesi sigurandrummer je napisao/la:Niko na ovome svijetu ne moze reci da bi nas dobio bez problema a kamo li rastimana i skandalima uzdrmana Srbija.

Sigurno da imaju bolje individualce od nas. Ako dobiju selektora koji će to znati ukomponovati u skladnu cjelinu, mogli bi postati dominatori umjesto luzera.Claus je napisao/la:ali pod uslovom da imaju pravog trenera koji će koristiti najbolje što imaju.
@Goalgetter, moje mišljenje. Za koje sam, usput, naveo određene stvari koje bi se morale poklopiti.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.