FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 20 jun 2019, 14:20

BordoSarajevo je napisao/la:
ShofaII je napisao/la:15. Juna bila Skupstina gdje je promjenjeno ko ce moci raspolagati novcem i kako. Znaci logicno je da covjek nije uplatio novac dok nije definitivno ovlastio onoga ko sa kojom kolicinom novac moze raspolagati.
I sad par dan poslije toga se pravi medijska hajka da smo propali.

Pa jbt jos statut mozda nije sudski ni verifikovan a ocekuje se da ce novac ici tek tako iz ruke u ruku.
Pa nije k

Upalite logiku a ne lutviku.
Ako je do sad bilo sve redovno, od plata do naknada kao što piše na zvaničnoj, zar nisu mogli nakon objašnjenja ovog problema od rukovodećih u klubu sjesti u autobus i otići na pripreme? Smrdi mi da je tu drugačija pozadina. I prije su se spominjale plate, da kasne i da su neki nezadovoljni, ja u to nisam vjerovo jer su pisali to najveći dušmani kluba.

Ima i to smisla sto pises,ako cemo realno gledati. Na kraju sta god da je istina ruzno je ispalo,i ruzna slika se daje .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 20 jun 2019, 14:20

Kad pare idu iz kluba u klub sa istinim vlasnikom, pare mogu da lijezu na osnovu pozajmice, da se izbjegne papirologija i bespotrebni porezi, doktore :)
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jun 2019, 14:20

Stroj1946 je napisao/la:Mortu samo treba nafurat' da su ovi padobranci garavi, da vidiš kako bi ih počistio :mrgreen: :urnebes:
:urnebes: :cool:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 20 jun 2019, 14:20

Kako god ovo ode daleko, loša poruka se šalje. Konstantno se to provlacilo po forumima, al hajd reko šupljira se. Bogami sad kad bojkot ispade stani-pani.

Bas me sad interesuje koliko se to sati, dana, mjeseci kasni sa platom? Da znam jesu li ovi naši pici.ci, il fakat duzi period kasni..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 20 jun 2019, 14:21

Braco trazili ste pare od Nama,pare smo dobili,do kontrole je nista vise zivi bili pa vidjeli,a sa igracima ce se popricat zbog ovog razmazeni nikad nista nije kasnilo

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 20 jun 2019, 14:22

A odkud se zna da su odbili, mozda su oni pred polazak svi dobili informaciju da moraju da sacekaju pa ce kad sve bude ok krenuti? Ko je to bio i vidio da je neko od igraca rekao husrefu : E necemo mi da idemo u sloveniju nemamo para
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 20 jun 2019, 14:23

Kad pare idu iz kluba u klub sa istinim vlasnikom, pare mogu da lijezu na osnovu pozajmice, da se izbjegne papirologija i bespotrebni porezi, doktore :)[/quote]

Eh naso i ti (ne)radnickoj klasi objasnjavat vezano za finansije i administracijske poslove. Kod njih jos uvijek nije tocak izmisljen.

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 20 jun 2019, 14:24

Teska situacija. Da mi je znati ko su kolovodje u svemu ovome.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 20 jun 2019, 14:27

Mediji su zlo, sad ispade nemaju igraci sta jesti, a sigurno ne idu zbog nekih razloga, to jest krenut ce u ovih par dana. Procedura je takva, velik je novac u pitanju, zato je za mene ovo radosna vijest, da je neka sica to bi islo lako, neka ogromna cifra ulazi u klub cim se ovako ceka, drugi put kad budu ulazile pare lakse ce bit.

A mediji jedva cekaju nesto da izmisle i oblate klub FK Sarajevo, od afere sa puncem, pa ovo, sve laz do lazi, dok drugi istinu kriju. Ne pricajte lazi o nama da mi ne bismo istinu o drugima.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 20 jun 2019, 14:28

Stroj1946 je napisao/la:Kad pare idu iz kluba u klub sa istinim vlasnikom, pare mogu da lijezu na osnovu pozajmice, da se izbjegne papirologija i bespotrebni porezi, doktore :)
Eh naso i ti (ne)radnickoj klasi objasnjavat vezano za finansije i administracijske poslove. Kod njih jos uvijek nije tocak izmisljen.[/quote]
Bas vala, ja nasao gluhom na telefon pricati :rol: :rol: :rol: :rol:

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 20 jun 2019, 14:28

Sa ovim otkazom odlazaka na pripreme se vidi kako ciganija crkava od ljubomore, sad nepise 1.1 m € na transfer marketu i idma znaci da nismo dobili nikakvu nadoknadu, oko mozda je otisao za dz al dupla kruna se uzela, niko od glavnih igraca nije otisao, a vidjecemo hocemol sutra otic na pripreme.

Al bez obzira na sve ovo se nije smjelo desit, i ovo podjebavanje treba danas ojaca da radimo jos bolje i vise.

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 20 jun 2019, 14:28

Gdje prestaje logika tu pocinje lutvika
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jun 2019, 14:29

ledesma je napisao/la:Kako god ovo ode daleko, loša poruka se šalje. Konstantno se to provlacilo po forumima, al hajd reko šupljira se. Bogami sad kad bojkot ispade stani-pani.

Bas me sad interesuje koliko se to sati, dana, mjeseci kasni sa platom? Da znam jesu li ovi naši pici.ci, il fakat duzi period kasni..
Pa znaš i sam da smo pisali to ovdje a i u privatnim porukama sam isto pisao sa par momaka ovo isto. Sad su tek prenijeli to a sve je sporo išlo jer je skupština bila tek prije par dana i isto govorim k'o što sam i tad, znači sve je spremno i nije do nas ali ruku na srce trebali smo malo prije reagovati. Tan je slao malo po malo i uvijek je prolazilo a Nam je poslao milionski iznos i to je sve.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 20 jun 2019, 14:30

Ja ne znam kako cemo se oporaviti od ovoga. Kako potrositi te silne milione. Ako komsije budu fine dobit ce komadic kao lutvo.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 20 jun 2019, 14:43

Meni je samo bitno da legne lova do kraja polusezone, kad bude trebalo koju utamicu u nastavku "Potkovat" :kafa:

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 20 jun 2019, 14:44

Sve što se planiralo, izgleda pada u vodu. Nigdje nisu napisali kad bi se to trebalo riješit, do tada će da trpe pripreme. Hoćel makar trenirat do tad u kampu? Ili ništa dok se sve ne riješi, pa nek se snalaze i ubrzaju procea?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 jun 2019, 14:48

BordoSarajevo je napisao/la:Sve što se planiralo, izgleda pada u vodu. Nigdje nisu napisali kad bi se to trebalo riješit, do tada će da trpe pripreme. Hoćel makar trenirat do tad u kampu? Ili ništa dok se sve ne riješi, pa nek se snalaze i ubrzaju procea?
Napisali su
Finalno rješenje ove situacije se očekuje tokom dana, najkasnije do sutra
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 20 jun 2019, 14:48

Kako god ocekujem da se ovo hitno rijesi, pa nek zovne Nam banku, ima rijesenja, pa koji je to iznos da su se banke prepale, milione smo i prije primali, sad je sigurno ogroman iznos, al moraju rijesit to brzo....

A ovi lesinari su najjaci, sta ces, godinama se smijemo drugima, i onda mediji cim prenesu nesto "lose" o DIVU, iako budala svaka zna da klub ima novca, al trenutno ih ne moze dic, odma kao oni nesto "zajebavaju".

Rijesit se brzo mora, mozda je cak i dobro sto su mediji prenjeli, iako su sigurno napuhali pricu, al uprava je sad pod vecim pritiskom da rijesi pitanje dizanja novca.

Da multimilionerska organizacija dopusti da im u jednom klubu kasne plate to logike nema, logike ima da imamo problem sa povjerenjem banke, i da je veci iznos u pitanju sigurno osmocifreni.

Kako nisu nigdje napisali kad ce se rijesit ? Rekli su danas, sutra u ovih par dana najkasnije, tako da u Sloveniju idemo u par dana, a sigurno ce danas imat trening i imat ce treninge u Butmiru dok u Sloveniju ne odemo.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 20 jun 2019, 14:50

Ma neka se dusmani nasladjuju. Ko je procitao saopstenje uprave ave se moglo shvatiti.
Para ima,, KRAVA IH NEMORE POJES, , toliko da se drzava i banke sjebale pa provjeravaju da nije prljavi kladionicaraki azijski novac. Plata ce biti ,igraca ce biti, dupla ce biti, a ovi sa pouzdanim info kako para nema i kako se stedi na platama i slicne idiotarije, kad drugi put budete pisali, imate ovo da ponovo pregledate post, pa onda razmislite dal da saaljete.

Klub nikad nije bio jaci, sa sjajnim ljudima, koji si ga doveli na nivo da svaki igrac saceka ponudu fks pa onda ide dalje. Nastavite se nasladjivati, imali ste 5 min.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 20 jun 2019, 14:51

Do mene je onda, izvinjavam se, ovo me dole ispod tog teksta zbunilo
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.