FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Para nema, morebit bidne al sada nema 
Pa red je da se i ta neugodna tradicija srusiSamozdravlje je napisao/la: To i to i to i drugog puta nema . Osvajati Titule dok ne izbrisemo ono neucestvovanje u EL . Imamo mi i sada respektabilnu ekipu , nadati se jos 1-3 pojacanja i u fulu smo . Znamo kako se osvaja i znamo postavljati izazove . NIKAD NISMO OSVOJILI 2 TITULE UZASTOPICE .
Pyro is not a crime !
-
Samozdravlje
- Kontakt:
A bio milijarder prije toga , Ibrakovicu majstore .joker90 je napisao/la:Zna li ovaj Nam da je Tan postao milioner od dolaska i ulaganja u Sarajevo?
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Braćo velike pare su u pitanju. Iz Kanade kad je moj stari dobio pare, 6 dana je trebalo da proknjiže i da puste ovdje u banku. A skontajte kako je komplikovano za milion primjer, a milion samo nije sigurno. 15.og je bila sjednica i od toga je malo prošlo. No sikiriki, krivi su samo što su danas stavili da idu na pripreme, vjerovatno su danas trebale leći pare, ali kasne dan.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Pa to je toBenkara21 je napisao/la:Braćo velike pare su u pitanju. Iz Kanade kad je moj stari dobio pare, 6 dana je trebalo da proknjiže i da puste ovdje u banku. A skontajte kako je komplikovano za milion primjer, a milion samo nije sigurno. 15.og je bila sjednica i od toga je malo prošlo. No sikiriki, krivi su samo što su danas stavili da idu na pripreme, vjerovatno su danas trebale leći pare, ali kasne dan.
tm01hzne je napisao/la:Pa to je toBenkara21 je napisao/la:Braćo velike pare su u pitanju. Iz Kanade kad je moj stari dobio pare, 6 dana je trebalo da proknjiže i da puste ovdje u banku. A skontajte kako je komplikovano za milion primjer, a milion samo nije sigurno. 15.og je bila sjednica i od toga je malo prošlo. No sikiriki, krivi su samo što su danas stavili da idu na pripreme, vjerovatno su danas trebale leći pare, ali kasne dan.![]()
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
ma ovo ce se rijesiti, pare ce dobiti, danas, sutra, za sedmicu, klub ce nastaviti normalno da funkcionise, kao sto i funkcionise zadnjih 5 godina otkako imamo investitora, nebitno sto se mnogo para i bacilo u raznorazne ublehe, talove, bitno je da nema vise dugova kao prije, ganjanja bivsih igraca da potpisuju reprograme da bi dobio licencu i slicno, no opet sve to na stranu nije nam realno ovo trebalo, da se prica o klubu na ovaj nacin, pa makar to samo danas bilo a od sutra u medijima bio med i mlijeko ipak se nadam da se nece vise ovako nesto desavati i da ce na vrijeme nalaziti rijesenja kad se opet bude desio manjak para, i cekanje na odredjene transakcije
Pyro is not a crime !
15 hiljada i preko kod nas kada se uplacuje na racun ide na nekakve provjere.Isto sam imao slucaj kada mi je prijatelj cekao 5 dana ,uvijek se trazi porijeklo para i ti folovi.Benkara21 je napisao/la:Braćo velike pare su u pitanju. Iz Kanade kad je moj stari dobio pare, 6 dana je trebalo da proknjiže i da puste ovdje u banku. A skontajte kako je komplikovano za milion primjer, a milion samo nije sigurno. 15.og je bila sjednica i od toga je malo prošlo. No sikiriki, krivi su samo što su danas stavili da idu na pripreme, vjerovatno su danas trebale leći pare, ali kasne dan.
Dok cekamo da banke puste,evo pred laku noc mediji malo racunali da mirno spavamo
Nogometaši Sarajeva će ove sezone od UEFA-e dobiti minimalno 820.000 eura za učešće u evropskim takmičenjima.
Bordo tim će tako inkasirati 1.601.706 konvertibilnih maraka čak i u slučaju da izgubi sve susrete ove sezone u Evropi, što je zaista odlična cifra za bosanskohercegovačke uslove.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Pare su kod @Vanje.
Kakav li je ovaj Vijetnamac svakako nam fali lijevi bek
https://www.transfermarkt.de/van-hau-do ... ler/484362
https://www.transfermarkt.de/van-hau-do ... ler/484362
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Lova je na racunu, od sutra ide kurcenje.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Znaci od uefe oko milion eura jer cemo proci 3. pretkolo LE..
Imamo 25.000 protiv celtica, 20.000 protiv nekog helsinkija i 28.000 u pley offu. 73.000 × 10 eura je 730.000.
Pare od tv prava od celtica 350.000 eura, helsinki 100.000 i plej off 150.000.
Mogli bi uz solidan nastup uzeti 2.330.000 eura sto je oko 4.600.000 km.
Naravno treba dobro proci sve mozda nas celtik uzme a u 3. Pretkolu nas izbaci neki kazahstanski tim koji ne da marke za tv prenos a dodje 3.000 na kosevo.
Nejse za grupnu fazu smo vjerovatno jos nedorasli ali nek se bore.
Imamo 25.000 protiv celtica, 20.000 protiv nekog helsinkija i 28.000 u pley offu. 73.000 × 10 eura je 730.000.
Pare od tv prava od celtica 350.000 eura, helsinki 100.000 i plej off 150.000.
Mogli bi uz solidan nastup uzeti 2.330.000 eura sto je oko 4.600.000 km.
Naravno treba dobro proci sve mozda nas celtik uzme a u 3. Pretkolu nas izbaci neki kazahstanski tim koji ne da marke za tv prenos a dodje 3.000 na kosevo.
Nejse za grupnu fazu smo vjerovatno jos nedorasli ali nek se bore.
Zadnja izmjena: vest, dana/u 20 jun 2019, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Sve preko 5 hiljada ide na provjeru. Pogotovo kad je iz zemalja tipa Vijetnam. I sto je veci iznos vece provjere
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- MaroonBjelave
- Kontakt:
pasica je napisao/la:Lova je na racunu, od sutra ide kurcenje.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Igraci su ispali picoke. Al one prave, qurve placenicke, ma koliko nam srece donijeli prosle sezone.
Pokvarili su imidz kluba danas jer su seronje prema klubu koji ih hrani i koji im je u proslosti sve redovno isplacivao. Znali su oni sigurno da su ove administrativne stvari problem i da ce se rijesiti te da ce dobit novac kad tad al papci moraju bit papci.
Razocarao sam se u njih fakat..
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Apsolutno. Kad je vec tako lupat ogromne kazne za bilo kakve blamaze,ili lose rezultate u prvenstvu.FrancescoTotti je napisao/la:
Igraci su ispali picoke. Al one prave, qurve placenicke, ma koliko nam srece donijeli prosle sezone.
Pokvarili su imidz kluba danas jer seronje prema klubu koji ih hrani i koji im je u proslosti sve redovno isplacivao. Znali su oni sigurno da su ove administrativne stvari problem i da ce se rijesiti te da ce dobit novac kad tad al papci moraju bit papci.
Razocarao sam se u njih fakat..
Jbg možda je Handža kupio novog BMW pa fali para 
Yugoslavia: ★★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Sutra u 9h hoću vijest da su autobusu za Sloveniju
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
@Samozdravlje Ne ide mi u glavu da jedan ozbiljan klub 4 mjeseca ne može transakciju izvršiti. Meni je to totalno nejasno. Volio bih da se javno iznese koliki nam je budžet, koliko imamo novca, koliko imamo dugova u marku i tako dalje.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
-
johntravolta123
- Kontakt:
Mislim da ovo nema veze sa igracima...
Mozda se nije imalo para da se to tamo sve plati, nije jeftino povesti toliko ljudi ne idu u apartman.
Gdje jos naknade za terene ovo ono.
Hvala Bogu zavrsilo se sve kako treba idemo u nove pobjede.
Ne znam kako se lako palite dok nesto negativno izadje svi se za to primimo.
Mozda se nije imalo para da se to tamo sve plati, nije jeftino povesti toliko ljudi ne idu u apartman.
Gdje jos naknade za terene ovo ono.
Hvala Bogu zavrsilo se sve kako treba idemo u nove pobjede.
Ne znam kako se lako palite dok nesto negativno izadje svi se za to primimo.