Grohotom se smijemajvardedo je napisao/la:ovo ti je danas drugi put da se provaljujes na ovoj temi.....sta mislis da malo odmoris od ss foruma,bar dok ti se malo misli razbistre.Bianconeri1988 je napisao/la:Za pobjedu se dobije 300 000
GNK Dinamo Zagreb
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: Dinamo Zagreb
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
sasagmp je napisao/la:Pitao bih navijace Dinama kakav je igrac ovaj Vrsaljko....ja ga gledah 10ak puta i nijednom me nije odusevio,a opet stalno citam na SN-a neke basnoslovne cene koje se nude za njega.Jel to Maminjova standardna prica,dizanje cene itd ili je stvarno tako dobar(tj. da sam ja baksuz-decko uvek lose-prosecno igra kad ga ja gledam)?
Vrsaljko je potencijal, prosle sezone je bio jako dobar dok nije pred kraj imao ozljedu.
Ove sezone je poceo jako dobro međutim onda je napravio gresku protiv Malmoa i zaradio crveni i 3 utakmice kazne u LP, zbog toga nije ni igrao u HNL-u (Kruno je uigravao ekipu sa Lekom na desnom beku), ako mene pitas momak ima jako puno prostora za napredak ako se potrudi i malo sredi u glavi bit ce od njega odlican igrac ne pretjerujem ako kazem u rangu Srne vjeruj mi.
Ako Bog da i dođe nam Kuze za trenera vec vidim da ce desna strana biti ubojita, Vrsaljko u obrani i Tomecak u vezi. Kuze voli brzu igru a ova 2 to mogu donijeti, a i Dinamovi navijaci jos uvijek imaju lijepa sjecanja na tu desnu stranu u doba zadnjeg Kuzeovog mandata kada su to igrali Etto-Buljat i cinili jedan ubojiti tandem.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
pa,sad da vrijedi 15 mil funti,ne vrijedi,ali nije sigurno losiji od npr.Lovrena,a Lovrena je Mamic uvalio Lyonu za 7 miliona funti,tako da ce i Vrsaljka sigurno prodati za tu cijenu...nije loš,brz,prodoran,moze biti nesto od njega,a i ne mora...jbg,da mogu vidjeti budućnost,uložio bih sinoć 100 eura da će Dinamo primiti više od 6 golovasasagmp je napisao/la:Pitao bih navijace Dinama kakav je igrac ovaj Vrsaljko....ja ga gledah 10ak puta i nijednom me nije odusevio,a opet stalno citam na SN-a neke basnoslovne cene koje se nude za njega.Jel to Maminjova standardna prica,dizanje cene itd ili je stvarno tako dobar(tj. da sam ja baksuz-decko uvek lose-prosecno igra kad ga ja gledam)?
ja tipujem na njega i na Kovačića da će napraviti najbolje karijere od svih ovih u Dinamu(dobro,i Vida,ali samo ako se ostavi kladionice i tuča po kafanama
imaš grešku u potpisu,nije 29 nego 27....i ti sebe nazivaš navijačem Juventusa??Bianconeri1988 je napisao/la:
Grohotom se smijem![]()
![]()
ajvardedo je napisao/la:imaš grešku u potpisu,nije 29 nego 27....i ti sebe nazivaš navijačem Juventusa??Bianconeri1988 je napisao/la:
Grohotom se smijem![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Koliko god bila velika razlika u klasi ono drugo poluvreme sinoc je definitivno prodato.
Nekoliko zanimljivosti:
Temisvar - Dinamo (2009.) 0-3
Dinamo - Temisvar (2009.) 1-2
Epilog: obe utakmice pod istragom Uefe.
Trener: Krunoslav Jurcic
Finale kupa Hrvatske 2009.
Dinamo-Hajduk 3-0
Hajduk-Dinamo 3-0
Epilog: Dinamo osvojio na penale, obe utakmice pod istragom UEFE, uskoka i HNL-a.
Dinamo-Lyon (2011.) 1-7
Epilog: Istraga pokrenuta.
Gomis se uopste ne raduje kod gola, cak se smorio, a saigrac kao uzurbano nosi loptu na centar.
Ni kod ostalih golova nema nekog radovanja, plus su 2 gola iz ociglednih ofsajda, a sudija u liniji cuti... Dinamo naravno prestajao u odbrani...
I na kraju, epic moment:

Nekoliko zanimljivosti:
Temisvar - Dinamo (2009.) 0-3
Dinamo - Temisvar (2009.) 1-2
Epilog: obe utakmice pod istragom Uefe.
Finale kupa Hrvatske 2009.
Dinamo-Hajduk 3-0
Hajduk-Dinamo 3-0
Epilog: Dinamo osvojio na penale, obe utakmice pod istragom UEFE, uskoka i HNL-a.
Dinamo-Lyon (2011.) 1-7
Epilog: Istraga pokrenuta.
Gomis se uopste ne raduje kod gola, cak se smorio, a saigrac kao uzurbano nosi loptu na centar.
Ni kod ostalih golova nema nekog radovanja, plus su 2 gola iz ociglednih ofsajda, a sudija u liniji cuti... Dinamo naravno prestajao u odbrani...
I na kraju, epic moment:

Navodno da se Del Neri nudi za mjesto trenera (barem tako tvrdi Naletilic) i spominje se jedan bivsi trener Barcelone, to bi moga biti ili Rijkard ili Antic
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
-
Kalasnjikov
- Kontakt:
Još jedan u nizu naših debelo precjenjenih talenata.Doduše u Dinamu su svi genijalci,a titula najgore momčadi Lige Prvaka je slučajna.sasagmp je napisao/la:Pitao bih navijace Dinama kakav je igrac ovaj Vrsaljko....ja ga gledah 10ak puta i nijednom me nije odusevio,a opet stalno citam na SN-a neke basnoslovne cene koje se nude za njega.Jel to Maminjova standardna prica,dizanje cene itd ili je stvarno tako dobar(tj. da sam ja baksuz-decko uvek lose-prosecno igra kad ga ja gledam)?
Ne uopće ne pretjeruješ.Tritolone je napisao/la: ako se potrudi i malo sredi u glavi bit ce od njega odlican igrac ne pretjerujem ako kazem u rangu Srne vjeruj mi.
To ti iscitavas iz graha ili iz salice kave pa znas sta ce i kako ce bit???Kalasnjikov je napisao/la:Ne uopće ne pretjeruješ.Tritolone je napisao/la: ako se potrudi i malo sredi u glavi bit ce od njega odlican igrac ne pretjerujem ako kazem u rangu Srne vjeruj mi.
Tko bi reka prije godinu ili 2 dana da ce u ovom trenutku Mandža bit najbolji napadac repke?? Ako momak zaigra kao prosle sezone uopce nesumnjam da ce postic veliku karijeru.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
Antic odlican i dostupan trener, al nebi ga iz glupih razlog...ne smeta meni ni najmanje, kao sto ni Vaha nije, al nekim drugim ljudima bi jako smetao, nazalost ti drugi ljudi su velika vecina, a ne zelim prazne tribine...treba nam trener koji pod jedan zna svoj posao i koji bi pod dva bio miljenik publike...s tim bi dobili na igri i privukli gledatelje...Tritolone je napisao/la:Navodno da se Del Neri nudi za mjesto trenera (barem tako tvrdi Naletilic) i spominje se jedan bivsi trener Barcelone, to bi moga biti ili Rijkard ili Antic
ne znam koliko bi navijaci prihvatili i Rijkaarda, al nadam se da nebi bilo ruznih povika kao sa Sammirom...
nazalost, previse je polickih, nacionalni, rasisticki motiva kojim se mora ugodit svakom tako da ce Mamic tesko nac nekog stranog trenera da bude u dobrim odnosima s navijacima...mene je samo strah da ce dovest Antica kako bi jos vise digao bijes ionako do neba pobjesnjelog sjevera
ovaj Delneri tesko da ce napravit nesto da ga publika zavoli, kao prvo ja nebi iz jednostavnog razloga sto 90% Talijana forsira obrambeni nogomet i utakmice s max. 2 gola...nama treba netko orijentiran prema naprijed, netko onako 'lud', netko kao sto je Tot, al s iskustvom, ne da ga u Dinamu stjece kao Kruno...
a na kraju mislim da bi navijaci najbolje prihvatili Kuzea il Zeku od domacih...od stranaca mi samo napamet pada Ardiles...on je izjavio da bi volio opet doc u Dinamo, al tko zna kakvi su Mamicevi planovi, bit ce onako kako on kaze...
-
Kalasnjikov
- Kontakt:
A ti isčitavaš iz graha da će on imati veliku karijeru na temelju čega?Utakmica hrvatske lige i 2-3 europske,bitno da bosancima mi hrvati seremo i prigovaramo da bezveze veličaju svoje igrače.Tritolone je napisao/la:
To ti iscitavas iz graha ili iz salice kave pa znas sta ce i kako ce bit???
Tko bi reka prije godinu ili 2 dana da ce u ovom trenutku Mandža bit najbolji napadac repke?? Ako momak zaigra kao prosle sezone uopce nesumnjam da ce postic veliku karijeru.
To što je Mandžukić TRENUTNO najbolji napadač reprezentacije dovoljno govori o kvaliteti napadača,nikad neće biti razina Šukera ili Eduarda prije ozljede,kao ni Vrsaljko Srne,a te bombastične najave su toliko glupe,toliko svojstvene balkančinama da se zapravo uopće nebi trebale niti komentirati.
Naši igrači su svi sami genijalci je li tako?Kako smo prošli na zadnjem SP-u?Podsjeti me malo,kratka sam sjećanja.
Ako jos jednom procitas moj prvi post vezan za Vrsaljka mozes vidit da sam napisa AKO sredi NEKE STVARI U GLAVI da ce mozda postat nesto od njega, potencijal definitivno ima i sve je na njemu.Kalasnjikov je napisao/la:A ti isčitavaš iz graha da će on imati veliku karijeru na temelju čega?Utakmica hrvatske lige i 2-3 europske,bitno da bosancima mi hrvati seremo i prigovaramo da bezveze veličaju svoje igrače.Tritolone je napisao/la:
Tko bi reka prije godinu ili 2 dana da ce u ovom trenutku Mandža bit najbolji napadac repke?? Ako momak zaigra kao prosle sezone uopce nesumnjam da ce postic veliku karijeru.![]()
To što je Mandžukić TRENUTNO najbolji napadač reprezentacije dovoljno govori o kvaliteti napadača,nikad neće biti razina Šukera ili Eduarda prije ozljede,kao ni Vrsaljko Srne,a te bombastične najave su toliko glupe,toliko svojstvene balkančinama da se zapravo uopće nebi trebale niti komentirati.
Naši igrači su svi sami genijalci je li tako?Kako smo prošli na zadnjem SP-u?Podsjeti me malo,kratka sam sjećanja.
Ja sam samo rekao svoje misljenje, a pricati kako momak nije nada a pise se stalno o potraznji stranih klubova za njim je glupost na sedmu.
On tek ima 19 godina i pred njim je jos ohoho karijere, moze zavrsit u vinjanima donjim a moze isto tako igrati premierligu, ali tako odgovorno tvrditi da od njega nece bit nista moze samo nostradamus, ako ti uistinu jesi nostradamus onda se ispricavam.
Suker je jedan od najboljih napadaca 90-ih, cijele dekade, i niti jedan igrac na ovim prostorima se nemoze usporedit sa njim (od ovih sta aktualno igraju) tako da usporedba njega i Mandže je glupa i naravno da ovaj nikad nece dostic njegovu kvalitetu, nece ni Eduardovu.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Vrsaljko bi trebao biti novi Srna, ako ne i bolji. Pa gdje je Srna bio u njegovim godinama?
Mandzukic nije novi Suker, niti blizu. Mozda bude novi Olic.
Najveca nada je Kovacic. On jako podsjeca na Modrica.
Mandzukic nije novi Suker, niti blizu. Mozda bude novi Olic.
Najveca nada je Kovacic. On jako podsjeca na Modrica.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Vrsaljko, Tomecak, Kovacic, ce svi redom biti vrsni igraci. Vrsni. Ovo im je samo skola, pa sad, ako je nauce lekciju onako kako bi trebali, moze im samo koristiti u daljnoj karijeri. Bezveze se stvara pritisak na mlade Dinamove eksponate koji nista nisu krivi za ovakve rezultate u Ligi Prvaka. Liga Prvaka se UCI igrati, to je davno rekao jedan od celnika Milana. I to se jasno vidi na svim njihovim rezultatima, paralelnim igranjima gdje je nebitno na kojoj se poziciji nalaze, ali LP jednostavno znaju igrati. Kao sto rekoh, to se uci, Dinamo to uci na kudikamo tezi nacin, no, svi navedeni igraci su bogatiji za iskustvo i VEZE o nogometu nema onaj koji bi rekao da prethodno navedeni nemaju veliki potencijal.
...Život za Široki...
jesi li ti ikada u životu imao pozitivno mišljenje o nečemu??? iz nekog razloga si se natakario na teme Hrvatske i Dinama i samo kritiziraš,po tvojim postovim čovjek bi rekao da Dinamo nije nikad proizveo ni jednog kvalitetnog igraca,a da se hrvatska reprezentacija nije nikada plasirala na neko veliko takmicenje... molim lijepo nabroji ti igrace u Hrvatskoj od kojih bi po tebi moglo biti nešto,ako si vec takav ekspert,budi malo koristan,navedi zasto mislis da nema kvalitete u Dinamu, nemoj samo laprdat uprazno...samo spominjes Ligu prvaka i poraze,ali nisi skontao da je npr.Vida iako igra u Dinamu koji rusi sve negativne rekorde LP-a bio jedan od najboljih igraca hrvatske reprezentacije protiv Turske i da je strpao Ardu Turana,trenutno jednog od boljih veznjaka u Španiji,u mali džep...Kalasnjikov je napisao/la:Još jedan u nizu naših debelo precjenjenih talenata.Doduše u Dinamu su svi genijalci,a titula najgore momčadi Lige Prvaka je slučajna.sasagmp je napisao/la:Pitao bih navijace Dinama kakav je igrac ovaj Vrsaljko....ja ga gledah 10ak puta i nijednom me nije odusevio,a opet stalno citam na SN-a neke basnoslovne cene koje se nude za njega.Jel to Maminjova standardna prica,dizanje cene itd ili je stvarno tako dobar(tj. da sam ja baksuz-decko uvek lose-prosecno igra kad ga ja gledam)?
Ne uopće ne pretjeruješ.Tritolone je napisao/la: ako se potrudi i malo sredi u glavi bit ce od njega odlican igrac ne pretjerujem ako kazem u rangu Srne vjeruj mi.
nisi ti,druškane moj,Hrvatske ni na razglednici vidio niti navijaš za istu...sad sam potpuno siguran,iako se moglo to i naslutiti po tvojim komentarima,niko ne moze biti toliko kritican prema timu za koji navija (osim ako se pretvara da je navijač)...priznaj sam sebi da si obican trolKalasnjikov je napisao/la:A ti isčitavaš iz graha da će on imati veliku karijeru na temelju čega?Utakmica hrvatske lige i 2-3 europske,bitno da bosancima mi hrvati seremo i prigovaramo da bezveze veličaju svoje igrače.Tritolone je napisao/la:
Tko bi reka prije godinu ili 2 dana da ce u ovom trenutku Mandža bit najbolji napadac repke?? Ako momak zaigra kao prosle sezone uopce nesumnjam da ce postic veliku karijeru.![]()
- badblueboylivno
- Kontakt:
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kakve to veze ime ? Makar da se svaki covjek pohapsi opet ce Mamic ostati nedodirljiv.badblueboylivno je napisao/la:hohoho... USKOK ušao u prostorije HNS-a i počeo uhićenja.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ima. Velike veze. Stara vlada je pala, došla je nova, a USKOK odmah (iako ta nova vlada treba početi obnašati dužnost) kreće u akciju suzbijanja kriminala u biznisu koji jako puno novca okreće u Hrvatskoj, i to biznisu koji vodi čovjek koji je bio jako slizan s HDZ-om. Jaaaako puno. Ovo je prvi korak prema rušenju Mamića - a posljednji će uslijediti jako brzo.
Hayley <3
Chago: momak koji je osjetio svježe povrće, sattaraš...pa onda i nije teško zaključiti da li je imao zaušnjake.
Momak sa zaušnjacima u Dinamo
Zdravko Mamić je doveo vrlo perspektivnog igrača sa zaušnjacima koji će vladati sredinom terena, te se nada proljeću u Europi.
Igrači Paok-a bježali pred zaušnjacima
Neobična utakmica odigrana u Maksimiru nalazi se pred istragom, naime, stadionom Dinama je dominirao igrač od kojega su i navijači CLUJ-a bježali.Igrači Rumunjskog prvaka su prepustili sredinu terena igraču za kojega je izvršni predsjednik Dinama nakon završetka transfera rekao da je njegova bolest najveća prilika za nedosanjani san.
I TO JE DINAMO
Momak sa zaušnjacima u Dinamo
Zdravko Mamić je doveo vrlo perspektivnog igrača sa zaušnjacima koji će vladati sredinom terena, te se nada proljeću u Europi.
Igrači Paok-a bježali pred zaušnjacima
Neobična utakmica odigrana u Maksimiru nalazi se pred istragom, naime, stadionom Dinama je dominirao igrač od kojega su i navijači CLUJ-a bježali.Igrači Rumunjskog prvaka su prepustili sredinu terena igraču za kojega je izvršni predsjednik Dinama nakon završetka transfera rekao da je njegova bolest najveća prilika za nedosanjani san.
I TO JE DINAMO
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.