RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

rodjak
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la rodjak » 29 jun 2014, 06:51

ma djavolica nasa je zakon :D .Svaka cast na izvjestaju :tokralju: ,dabogda se udala za najveceg Velezovca ;)

Sto se tice Rodjeni foruma izgleda za sada nista,a i Denin stari umro pa mu vjerovatno nije ni do cega..Neka te ovdje pravi nam ovakve izvjestaje(obraduj ove pacenike)pa kad bude (i ako bude) Rodjeni forum onda ce mo se preseliti tamo.

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 29 jun 2014, 07:23

Redone,
Bez ikakve zajebancije ti stvarno imas dara za analize.
Sto ne pocnes na youtubeu praviti mini reportaze I analize utakmica ili tako nesto - jer ti imas buducnost u tome ako se bar malo potrudis I skrenes paznju na sebe. Svega mi, ovi na TVu sto se bave s ovim stvarima izostave tovar detalja koje ti znas rutinski ukljucit I objasnit.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 29 jun 2014, 07:45

Mostar je vazda bio pun đavolica. Imam i ja jednu kući. Stara je to mahaluša ito iz donje(najgora) yebe majku yebe oca familiju sve kad gubi ležVe,vrišti kad dobija. Ode samnom nekad ali samo kad dođu Željo i Sarajevo(obavezno) ponekad Borac i Čelik. Ove ostale majka ne ferma kaže šta ču gledat neke novopečene gunjaše. Neka žive naše đavolice jer su one vazda bile sastavni dio crvene tribine. Volio bi znat šta je s Dikom starom navijacicom koja nije propustila ni jednu tekmu prije rata pod BB. Mogle su bit oluje sahare,mogle su padat granate,mogao je Velež igrati pripremnu s Mladosti iz Lištice Dika je vazda bila na svom mjestu i onim mostarskim glasom izvaljivala u rangu Vase Kise. Pozdrav za Diku gdje god bila ako je živa a ako nije nek je rahmet njenoj crvenoj duši. Forza Velež i idemo đavoli i đavolice
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 29 jun 2014, 09:21

Djavolice hvala ti na izvjestaju. Zaista imas slifa za tog posla. Nakon citanja dobijem osjecaj kao da sam gledao tekmu. Znas li ti ili mozda neko drugi zasto Vlada i Kodro nisu igrali protiv Zelje? Sta je sa Ostrakovicem? Da li je nasao inostrani angazman ili se nama vraca? Gdje ce Kazazic nastaviti karijeru?
Prkosni i Ponosni od 1922

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 29 jun 2014, 10:39

SipakUlicar1922 je napisao/la:Djavolice hvala ti na izvjestaju. Zaista imas slifa za tog posla. Nakon citanja dobijem osjecaj kao da sam gledao tekmu. Znas li ti ili mozda neko drugi zasto Vlada i Kodro nisu igrali protiv Zelje? Sta je sa Ostrakovicem? Da li je nasao inostrani angazman ili se nama vraca? Gdje ce Kazazic nastaviti karijeru?
Pa Vlada ne vjerujem da će igrati ni protiv Širokog, ako ne riješe situaciju s njegovim ugovorom i ne potpišu ga :)

A Kodrinjo je na seminaru za trenera - za dobijanje B licence on i Kadra :D

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 29 jun 2014, 11:19

Realist je napisao/la:Hajmo malo inicijative i pozitivne priče u istočnom dijelu Mostara.

Prosto me neka alergija uhvati na ovakve izjave.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 29 jun 2014, 15:02

Kad ovako sagledamo na prvu:

1. Ostrakovic otisao ako hocemo gore na tabeli morali smo dovesti boljeg golamana od njega..ovaj Đokic cisto sumnjam da je bolji od njega...
2. Okić otisao opet ako hocemo da budemo bolji nego prosle sezone morali smo dovesti boljeg od njega..a to smo i ucinili..dosao Vlada
3. Napadaca nismo ni imali ali mi se ni ovaj Popovic ne cini dobar...
4. Letic ako ode tesko da ga ovaj Hodzic moze zamijenit....opet kazem ovo je trenutno stanje..Feja zna najbolje..Forza Velez

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 29 jun 2014, 15:35

pravnik1981 je napisao/la:Kad ovako sagledamo na prvu:

1. Ostrakovic otisao ako hocemo gore na tabeli morali smo dovesti boljeg golamana od njega..ovaj Đokic cisto sumnjam da je bolji od njega...
2. Okić otisao opet ako hocemo da budemo bolji nego prosle sezone morali smo dovesti boljeg od njega..a to smo i ucinili..dosao Vlada
4. Letic ako ode tesko da ga ovaj Hodzic moze zamijenit....opet kazem ovo je trenutno stanje..Feja zna najbolje..Forza Velez
Peja ide na Letićevo mjesto, Hodža je tu druga opcija :)

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 29 jun 2014, 15:44

Ako ćemo iskreno, ja nisam zadovoljan "pojačanjima" dosadašnjim, jedino Vladavić to stoji.

Valjda će nas obradovati ovih dana malo više

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 29 jun 2014, 16:02

Ili mi se cini ili mozda nisam u pravu ali kao da osjetim neki skepticizam medu RAjom.Izgleda su nas rodjeni dobro razmazili proslom polusezonom pa sad hocemo i na prvoj pripremnoj da izgledamo top.Siguran sam da je ovo plod klasicnog pocetka rada nakon duze pauze i experimentisanje koje je uobicajeno za ovaj dio priprema.Ja procitah da nasi pazljivo gledaju stanje na trzistu,a znamo da je prel. rok do 01.08,tako da ako nam sta zapne bice rjeseno.Ja bi samo volio znati situaciju sa Ostrim,sta ako ne peodje u Austriji,vracal se nama ili...?Sve ostale pozicije su u 5 deka kao prosle god.i to treba samo malo uigrati.Polako ljudi tek smo poceli.Prelistajte malo unatrag vidicete izvjestaje nasega BMV,ON ZRACI OPTIMIZMOM,ja mu vjerujem.Bice Velez u vrhu 100% naredne sezone :wave:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 29 jun 2014, 17:07

rodjenisa je napisao/la:Ili mi se cini ili mozda nisam u pravu ali kao da osjetim neki skepticizam medu RAjom.Izgleda su nas rodjeni dobro razmazili proslom polusezonom pa sad hocemo i na prvoj pripremnoj da izgledamo top.Siguran sam da je ovo plod klasicnog pocetka rada nakon duze pauze i experimentisanje koje je uobicajeno za ovaj dio priprema.Ja procitah da nasi pazljivo gledaju stanje na trzistu,a znamo da je prel. rok do 01.08,tako da ako nam sta zapne bice rjeseno.Ja bi samo volio znati situaciju sa Ostrim,sta ako ne peodje u Austriji,vracal se nama ili...?Sve ostale pozicije su u 5 deka kao prosle god.i to treba samo malo uigrati.Polako ljudi tek smo poceli.Prelistajte malo unatrag vidicete izvjestaje nasega BMV,ON ZRACI OPTIMIZMOM,ja mu vjerujem.Bice Velez u vrhu 100% naredne sezone :wave:
I ja sam tu druze gdje ces mene zaboravit :thumbup: . Da je bar polusezonu zavrsit na drugom mjestu pa cemo onda na prvo :) idemo Crveni Vragovi. RzavijaFo LavijažVe do BavijaGro
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 29 jun 2014, 17:14

Izvini brat moj,ti se podrazumjevas :bow: ti samo pozitivu siris medju RAjom :thumbup: i ti si kapiten nas na ovom forumu :salut:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 29 jun 2014, 17:15

Karamo na jesen,samo polako.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 29 jun 2014, 17:21

rodjenisa je napisao/la:Izvini brat moj,ti se podrazumjevas :bow: ti samo pozitivu siris medju RAjom :thumbup: i ti si kapiten nas na ovom forumu :salut:
:thumbup: Kapiten i psihoyebač malih berača grožđa na ovom forumu od avgusta prošle godine :opaopa: :opaopa: hopala idemo :opaopa: :opaopa: :njanjanja:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 29 jun 2014, 20:58

pravnik1981 je napisao/la:Kad ovako sagledamo na prvu:

Slažem se od A do Ž.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 29 jun 2014, 21:31

Vlada jos zvanicno nije potpiso :roll: (problemi valjda sa Olimpikovom dugovanju od strane Vlade).Ovdje se moze jos svasta desiti tako da ne bih ja jos uzimo Vladu kao pojacanje(dok ne potpise).Ovi ostali mi se cini da su neki anonimusi(daj boze dase varam)Volio bih da je onaj Makedonac doso,ali eto ne vidim ga da je tu.Vjerujem da ce naci Feja nesto za spica ima jos vremena.

FORZA RODJENI
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 29 jun 2014, 21:33

rodjak je napisao/la:Vlada jos zvanicno nije potpiso :roll: (problemi valjda sa Olimpikovom dugovanju od strane Vlade).Ovdje se moze jos svasta desiti tako da ne bih ja jos uzimo Vladu kao pojacanje(dok ne potpise).Ovi ostali mi se cini da su neki anonimusi(daj boze dase varam)Volio bih da je onaj Makedonac doso,ali eto ne vidim ga da je tu.Vjerujem da ce naci Feja nesto za spica ima jos vremena.

FORZA RODJENI
Trazio makedonac cifru koda je Benzema. A idi sadi paprike :lol: :lol: Bola yebo mater tebi je Albanija zapad :urnebes: :urnebes:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 29 jun 2014, 21:51

Ja mislim ako Vlada potpise i ako se nadje jos jedan jak napadac, bicemo bolji nego prosle sezone.

Sta bi sa onim napadacem iz Slavije Igorom Radovanovicem? Mislim da je njemu istekao ugovor a nisam nasao nigdje da je oficijalno sa nekim potpisao.

Forza Velez!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 29 jun 2014, 23:01

Tip čeka šta će da se desi sa Slavijom, i ima ponude nekih klubova. To su neke od riječi (množina) iz današnjeg članka o potencijanom raspadu Slavije u sezoni koja kuca na vrata.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

ljubiteljfudbala
Kontakt:

Post Postao/la ljubiteljfudbala » 30 jun 2014, 00:16

U Velezu su odlucili da dovedu Popovica a ne Radovanovica.Da li je decko bio jeftiniji ili su u Velezu procijenili da je bolji igrac to vec ne znam.Provjerena info.Pozdrav iz I.Sarajeva.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []