Sto se tice Rodjeni foruma izgleda za sada nista,a i Denin stari umro pa mu vjerovatno nije ni do cega..Neka te ovdje pravi nam ovakve izvjestaje(obraduj ove pacenike)pa kad bude (i ako bude) Rodjeni forum onda ce mo se preseliti tamo.
FORZA VELEZ
Pa Vlada ne vjerujem da će igrati ni protiv Širokog, ako ne riješe situaciju s njegovim ugovorom i ne potpišu gaSipakUlicar1922 je napisao/la:Djavolice hvala ti na izvjestaju. Zaista imas slifa za tog posla. Nakon citanja dobijem osjecaj kao da sam gledao tekmu. Znas li ti ili mozda neko drugi zasto Vlada i Kodro nisu igrali protiv Zelje? Sta je sa Ostrakovicem? Da li je nasao inostrani angazman ili se nama vraca? Gdje ce Kazazic nastaviti karijeru?
Realist je napisao/la:Hajmo malo inicijative i pozitivne priče u istočnom dijelu Mostara.
Peja ide na Letićevo mjesto, Hodža je tu druga opcijapravnik1981 je napisao/la:Kad ovako sagledamo na prvu:
1. Ostrakovic otisao ako hocemo gore na tabeli morali smo dovesti boljeg golamana od njega..ovaj Đokic cisto sumnjam da je bolji od njega...
2. Okić otisao opet ako hocemo da budemo bolji nego prosle sezone morali smo dovesti boljeg od njega..a to smo i ucinili..dosao Vlada
3. Napadaca nismo ni imali ali mi se ni ovaj Popovic ne cini dobar...
4. Letic ako ode tesko da ga ovaj Hodzic moze zamijenit....opet kazem ovo je trenutno stanje..Feja zna najbolje..Forza Velez
I ja sam tu druze gdje ces mene zaboravitrodjenisa je napisao/la:Ili mi se cini ili mozda nisam u pravu ali kao da osjetim neki skepticizam medu RAjom.Izgleda su nas rodjeni dobro razmazili proslom polusezonom pa sad hocemo i na prvoj pripremnoj da izgledamo top.Siguran sam da je ovo plod klasicnog pocetka rada nakon duze pauze i experimentisanje koje je uobicajeno za ovaj dio priprema.Ja procitah da nasi pazljivo gledaju stanje na trzistu,a znamo da je prel. rok do 01.08,tako da ako nam sta zapne bice rjeseno.Ja bi samo volio znati situaciju sa Ostrim,sta ako ne peodje u Austriji,vracal se nama ili...?Sve ostale pozicije su u 5 deka kao prosle god.i to treba samo malo uigrati.Polako ljudi tek smo poceli.Prelistajte malo unatrag vidicete izvjestaje nasega BMV,ON ZRACI OPTIMIZMOM,ja mu vjerujem.Bice Velez u vrhu 100% naredne sezone
rodjenisa je napisao/la:Izvini brat moj,ti se podrazumjevasti samo pozitivu siris medju RAjom
i ti si kapiten nas na ovom forumu
Slažem se od A do Ž.pravnik1981 je napisao/la:Kad ovako sagledamo na prvu:
1. Ostrakovic otisao ako hocemo gore na tabeli morali smo dovesti boljeg golamana od njega..ovaj Đokic cisto sumnjam da je bolji od njega...
2. Okić otisao opet ako hocemo da budemo bolji nego prosle sezone morali smo dovesti boljeg od njega..a to smo i ucinili..dosao Vlada
3. Napadaca nismo ni imali ali mi se ni ovaj Popovic ne cini dobar...
4. Letic ako ode tesko da ga ovaj Hodzic moze zamijenit....opet kazem ovo je trenutno stanje..Feja zna najbolje..Forza Velez
Trazio makedonac cifru koda je Benzema. A idi sadi paprikerodjak je napisao/la:Vlada jos zvanicno nije potpiso(problemi valjda sa Olimpikovom dugovanju od strane Vlade).Ovdje se moze jos svasta desiti tako da ne bih ja jos uzimo Vladu kao pojacanje(dok ne potpise).Ovi ostali mi se cini da su neki anonimusi(daj boze dase varam)Volio bih da je onaj Makedonac doso,ali eto ne vidim ga da je tu.Vjerujem da ce naci Feja nesto za spica ima jos vremena.
FORZA RODJENI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.