FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Koji ste vi bolesnici 
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
morali su pare kehnut, pa valjda su izabrali najunosniju opcijuStroj1946 je napisao/la:Hahahahahahah. Evo i ja bas gledam cuj na Moja TVkakve mi debile imamo u onoj upravi
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Dobar potez Uprave, još više navijača na KoševuStroj1946 je napisao/la:Hahahahahahah. Evo i ja bas gledam cuj na Moja TVkakve mi debile imamo u onoj upravi
Dok ga Reuf ne aminuje ja ništa ne vjerujem, padaju Nigerijci ko muhe od hercike
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma dje dobar potez ba. Svakako ce biti 30.000. Doci ce i kunto i panto. Ovo treba da bude spektakl, da i ostali mogu gledat tekmu. Regionalno. Sramota majke mi.tm01hzne je napisao/la:Dobar potez Uprave, još više navijača na KoševuStroj1946 je napisao/la:Hahahahahahah. Evo i ja bas gledam cuj na Moja TVkakve mi debile imamo u onoj upravi
Zukanovic je napisao/la:Sarajevo će susretom protiv sjajnog škotskog tima otvoriti novu sezonu, a asusret na Koševu svakako da privlači mnogo pažnje kako javnosti tako i ljubiteja fudbala.
U klubu iz Titove 38b se nadaju punom stadionu, a za sve one koji ne budu u mogućnosti da prate ovaj susret uživo obezbijeđen je direktni tv prenos.
Utakmicu između Sarajeva i Celtica ćete moći pratiti na platformi Moja Tv u utorak sa početkom u 19:45 sati.

Ma pare su u pitanju...možda isto ostave mogućnost PPV da se gleda za 2KM, što je ok. Bar meni koji imam MojaTV nije tu ništa čudnoStroj1946 je napisao/la:Ma dje dobar potez ba. Svakako ce biti 30.000. Doci ce i kunto i panto. Ovo treba da bude spektakl, da i ostali mogu gledat tekmu. Regionalno. Sramota majke mi.tm01hzne je napisao/la:Dobar potez Uprave, još više navijača na KoševuStroj1946 je napisao/la:Hahahahahahah. Evo i ja bas gledam cuj na Moja TVkakve mi debile imamo u onoj upravi
ha cujte, ko da vise love taj i prenosi, ne vidim problem u tome 
Pyro is not a crime !
plati pa se rugajStroj1946 je napisao/la:Ma dje dobar potez ba. Svakako ce biti 30.000. Doci ce i kunto i panto. Ovo treba da bude spektakl, da i ostali mogu gledat tekmu. Regionalno. Sramota majke mi.tm01hzne je napisao/la:Dobar potez Uprave, još više navijača na KoševuStroj1946 je napisao/la:Hahahahahahah. Evo i ja bas gledam cuj na Moja TVkakve mi debile imamo u onoj upravi
Haj' ti objasni ovim Skotima da ce dvije marke morati uplatiti da gledaju tekmu
I glede sponzora mi ova odluka nema smisla.Ma ustvari nema mi smisla nikako.
I glede sponzora mi ova odluka nema smisla.Ma ustvari nema mi smisla nikako.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Cuj crossing, pa nije ovo bojno polje, mislit ce covjek da u rat dolazi, haha.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
A hoce li Skoti sad donijet svoje kamere i prenositi ili ce se uvezati sa MojaTv i prenosom iz 1984?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
yes i plays lacrosse alsoNapapijri je napisao/la:Cuj crossing, pa nije ovo bojno polje, mislit ce covjek da u rat dolazi, haha.
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 02 jul 2019, 17:28, ukupno mijenjano 1 put.
Ide Moja TV HD
Bez sale znam da je bilo govora o ovome, ali znajuci njih mislim da su miljama daleko od realizacije.
Bez sale znam da je bilo govora o ovome, ali znajuci njih mislim da su miljama daleko od realizacije.
Neću iz inata. Marke im nedam. Odo na tekmu iz inataDenchi je napisao/la: plati pa se rugaj![]()
-
Historicar
- Kontakt:
Prije nekih desetak dana, u Makarskoj na plaži, pročitam da je Maleš slobodan igrač i odmah ovdje napišembelminhordas je napisao/la:Mate Maleš je također blizu navodno potpisa.
Zvanično jučer slobodanHistoricar je napisao/la:Prije nekih desetak dana, u Makarskoj na plaži, pročitam da je Maleš slobodan igrač i odmah ovdje napišembelminhordas je napisao/la:Mate Maleš je također blizu navodno potpisa.Volio bih da dođe, bio bi pojačanje, ima dosta iskustva, između ostalog prvak Hrvatske sa Rijekom 2016/2017
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Hahaha samo ce logo biti hd, by the way, jel musliman ovaj nigerijac
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ne možemo složit ekipu da imamo još 3 mjeseca priprema za Celtic plus tri puta veći budžet nego trenutni koja će se bost sa Celticom al ono što možemo je da popunimo ove velike rupe u ekipi i da sa čvršćom ekipom ukrstimo rogove sa daleko jačim protivnikom.
Lakše je igrača dovest prije Celtica, odmah su u izlogu, odmah igraju ligu prvaka pred +20 hiljada ljudi, realno, tim igračima bi ta tekma bila jedna od najvećih u karijeri. ŠTA ČEKAJU I ŠTA ČEKAMO?
Sa ovim rupama na stoperskoj poziciji, lijevom beku i zadnjem veznom, odnosno sa Dupovcem, Hodžićem i Krsteom/Rahmanovićem na pozicijama koje su igrali u ove zadnje dvije prijateljske, bojim se atalantaziranja, i onda će biti daleko teže dovest igrača kvalitetnijeg kad vidi sramotu (slučaj Šovšić, al srećom, to je po nas dobro ispalo).
Od današnjeg dana sam očekivao više, ali izgleda da se ništa neće desiti. Ovaj stoper iz Gorice je odličan, ali što ne ubzramo tu malo proceduru, još 2 dana imamo da prijavimo ekipu za Celtic, a sa trenutnom su nam veće šanse da se opet osramotimo nego da izvučemo solidan rezultat.
Hajdže Hadžija, požuri!
Lakše je igrača dovest prije Celtica, odmah su u izlogu, odmah igraju ligu prvaka pred +20 hiljada ljudi, realno, tim igračima bi ta tekma bila jedna od najvećih u karijeri. ŠTA ČEKAJU I ŠTA ČEKAMO?
Sa ovim rupama na stoperskoj poziciji, lijevom beku i zadnjem veznom, odnosno sa Dupovcem, Hodžićem i Krsteom/Rahmanovićem na pozicijama koje su igrali u ove zadnje dvije prijateljske, bojim se atalantaziranja, i onda će biti daleko teže dovest igrača kvalitetnijeg kad vidi sramotu (slučaj Šovšić, al srećom, to je po nas dobro ispalo).
Od današnjeg dana sam očekivao više, ali izgleda da se ništa neće desiti. Ovaj stoper iz Gorice je odličan, ali što ne ubzramo tu malo proceduru, još 2 dana imamo da prijavimo ekipu za Celtic, a sa trenutnom su nam veće šanse da se opet osramotimo nego da izvučemo solidan rezultat.
Hajdže Hadžija, požuri!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Oči mi krvare
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: miguelramos i 2 gosta.