FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Orangina85
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Orangina85 » 14 jul 2019, 09:02

Sa Djokanovicem se mora produziti ugovor, akonse ne varam potpisao je kao kadet i nije ni mogao tada potpisati na vise od 3 godine. Sada ga treba potpisati na 5 i ostaviti, mali je veliki potencijal.

WestTrebina
Kontakt:

Post Postao/la WestTrebina » 14 jul 2019, 09:06

Denchi je napisao/la:
Lijepo si svima objasnio kakve ugovore dobivaju i potpisuju nasi omladinci.
Uozbilji se.
Malo sam te navuk'o :lol:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 14 jul 2019, 09:19

WestTrebina je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
Lijepo si svima objasnio kakve ugovore dobivaju i potpisuju nasi omladinci.
Uozbilji se.
Malo sam te navuk'o :lol:
sretno momku ;)
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 jul 2019, 09:23

Bit će odlazaka poslije europe amypitar
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 14 jul 2019, 09:28

Kad zagor vidi ko pise na temi bice svega :-)
Morto jel znas ko ide ili nagađamo i dalje, tatara smo svi halalili vec.
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 14 jul 2019, 09:48

fera je napisao/la:Kad zagor vidi ko pise na temi bice svega :-)
Ja sam od ozbiljnog covjeka koji mi je najavio dolazk serbecica kad ste me svi ovdje sprdali i jos nekoliko pojacanja cuo da posle evrope idu Lazic, Rahman i Tatar. Eh sad u zadnje vrijeme spominje se i Kovacevic. Za tatara cisto sumnjam da ce ici jer je grohno sa formom al eto mozda ga prodaju golovi iz prosle sezone :kafa:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 jul 2019, 10:04

esprit24 je napisao/la:
Ja sam od ozbiljnog covjeka koji mi je najavio dolazk serbecica kad ste me svi ovdje sprdali i jos nekoliko pojacanja cuo da posle evrope idu Lazic, Rahman i Tatar. Eh sad u zadnje vrijeme spominje se i Kovacevic. Za tatara cisto sumnjam da ce ici jer je grohno sa formom al eto mozda ga prodaju golovi iz prosle sezone :kafa:
To za Šerbečića se znalo 2 dana prije onoga što si ti napisao i čisto sumnjam da te iko sprdao a ne svi kao što kažeš..
Svi ti nabrojani imaju ponude i sad se trebaju klubovi i igrači dogovoriti, ja ne bi volio da Lazić i Kovačević odu, Tatar može komotno a vagam što se tiče Rahmanovića.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 14 jul 2019, 10:06

MortemHz je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:
To za Šerbečića se znalo 2 dana prije onoga što si ti napisao i čisto sumnjam da te iko sprdao a ne svi kao što kažeš..
Svi ti nabrojani imaju ponude i sad se trebaju klubovi i igrači dogovoriti, ja ne bi volio da Lazić i Kovačević odu, Tatar može komotno a vagam što se tiče Rahmanovića.
Dobro ajd mali broj forumasa, slazem se stobom za kovu, lazica i tarara samo sto za razliku od tebe ja sam za rahmana izvago sto se mene tice nek ide i naravno hvala mu za sve

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 jul 2019, 10:12

Misliš za Rahmanovića? Ne znam, ja sam tu negdje, vjerovatno bi ponuda presudila.. iako je imao određenih padova valj'o nam je itekako, ne znam ni ko bi popunio to mjesto da on ode, ne znam radi buduće formacije i taktike.
Ja bi to ovako stavio na listu..

Kovačević i Lazić na istom nivou jer oni ne smiju otići kakva god da dođe ponuda!
Rahmanovića bi pustio uz pristojnu ponudu, treba znati da se na njemu ne može ništa glomazno uzeti ali eto neka cifra koja bi zadovoljila klub, možda nekih 1.5M maraka otprilike je maximum koji možemo izvući mada će otići i za manje sigurno.
Tatara golovi i asistencije mogu prodati itekako, na nama je da to naplatimo dobro.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 14 jul 2019, 10:17

MortemHz je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:
Tatar je prilicno nemotivisan i želi da ide,a klub mu najvjerovatnije i nece praviti probleme,naravno uz odgovarajuce obestecenje...
Najveci je problem u Lazicu jer ima dosta ponuda,a shodno ugovoru koji je potpisao s klubom,tu smo i nemocni da nesto uradimo...No pokazao se kao veliki profesionalac i kako god da bude jedno veliko HVALA i jedno ogromno postovanje za takvog igraca...
Rahman je tu i isao bi i ne bi jer nije najzadovoljniji ponudama,ali ocekivati je da nas ipak napusti...
Kovacevic ima jako dobre ponude i naravno da ce na kraju klub definisati njegov krajnji status...U slucaju novog rekorda PL BiH u transferima,mi cemo imati novog golmana ...
Trenutno je takva situacija,ali vidjecemo sve ubrzo... :kafa:

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 14 jul 2019, 10:19

MortemHz je napisao/la:Misliš za Rahmanovića? Ne znam, ja sam tu negdje, vjerovatno bi ponuda presudila.. iako je imao određenih padova valj'o nam je itekako, ne znam ni ko bi popunio to mjesto da on ode, ne znam radi buduće formacije i taktike.

Kovačević i Lazić na istom nivou jer oni ne smiju otići kakva god da dođe ponuda!
Rahmanovića bi pustio uz pristojnu ponudu, treba znati da se na njemu ne može ništa glomazno uzeti ali eto neka cifra koja bi zadovoljila klub, možda nekih 1.5M maraka otprilike je maximum koji možemo izvući mada će otići i za manje sigurno.
Tatara golovi i asistencije mogu prodati itekako, na nama je da to naplatimo dobro.
Na njega mislim, dosta nam je pomogao prosle sezone, malo je zatezao oko ugovora ali ga je ipak potpisao i ako bi doslo nesto konkretno da zadovolji i klub i njega ja mu ne bih pravio probleme. Sto se tice ove dvojice, lazica bih pokusao ostaviti na sve moguce nacine pa tamam da nam na godinu ode za kiflu jer nam njegova smirenost i iskustvo treba u narednoj sezoni kako bi se odbranila titula. Sto se tice kove ako vec treba da ide ja ga ne bih pustio ispod dva miliona eura i procenta od sledeceg transfera, jer je strasan potencijal.
Edit: msm da je ova godina presudna sto se tice podizanja cijena za igrace, vrtimo se tu izmedju milion i milion i po eura al ubuduce potencijale ala kova, pidro trebamo dizati jer ce i klubovi koji budu htjeli trgovati snama drugacije postupati. Naravno za tatara ne ocekujem vise od 300k i to bi nam bila puna kapa dok za rahmana isto kao i ti ocekujem od 500 do 700 k eura

duplakruna46
Kontakt:

Post Postao/la duplakruna46 » 14 jul 2019, 10:29

Denchi je napisao/la:
WestTrebina je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
znamo svi preko koga je doveden. i uozbilji se, bar ti si ozbiljan forumas :mrgreen:
Đokanoviću sretno potpisivanje novog ugovora

ili

putem Nikolića,Suareza....

izbor je jasan :salut: :kafa:
Tako ce i biti, vec mu ne ponudjen novi ugovor na kraju prosle sezone i odbio je. Nasi su opet otvorili pregovore nedavno i za ocekivati je da ili potpise kao Vladan ili da bude na tribinama. Imaju se velika ocekivanja od njega. Po Husrefu je on prije Gavrica dakle uvijek ce biti ta cetvrta opcija a biti ce i kartona u sredini i povreda i imat ce sansu da pokaze sta zna!
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 jul 2019, 10:31

esprit24 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Misliš za Rahmanovića? Ne znam, ja sam tu negdje, vjerovatno bi ponuda presudila.. iako je imao određenih padova valj'o nam je itekako, ne znam ni ko bi popunio to mjesto da on ode, ne znam radi buduće formacije i taktike.

Na njega mislim, dosta nam je pomogao prosle sezone, malo je zatezao oko ugovora ali ga je ipak potpisao i ako bi doslo nesto konkretno da zadovolji i klub i njega ja mu ne bih pravio probleme. Sto se tice ove dvojice, lazica bih pokusao ostaviti na sve moguce nacine pa tamam da nam na godinu ode za kiflu jer nam njegova smirenost i iskustvo treba u narednoj sezoni kako bi se odbranila titula. Sto se tice kove ako vec treba da ide ja ga ne bih pustio ispod dva miliona eura i procenta od sledeceg transfera, jer je strasan potencijal.
Edit: msm da je ova godina presudna sto se tice podizanja cijena za igrace, vrtimo se tu izmedju milion i milion i po eura al ubuduce potencijale ala kova, pidro trebamo dizati jer ce i klubovi koji budu htjeli trgovati snama drugacije postupati. Naravno za tatara ne ocekujem vise od 300k i to bi nam bila puna kapa dok za rahmana isto kao i ti ocekujem od 500 do 700 k eura
Europska takmičenja dižu cijene igračima a ne naša liga iako smo duplu krunu uzeli, mislim nažalost ali da..

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 14 jul 2019, 11:03

Lazica pokušati zadrzati pod svaku cijenu, za ostale mi je manje vise svejedno, a najmanje bi osjetili odlazak Rahmanovica, ipak na njegovom mjestu mogu igrati Krle, Gavric i otvorilo bi se mjesto Salcinu, a i vrijeme je da on opet pokusa vani...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 14 jul 2019, 11:07

Nas ako napuste Lazic, Rahmanovic, Tatar i Kovacevic mi nemamo sta traziti u borbi za titulu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 14 jul 2019, 11:10

Lazića zadrzat ako je ikako moguće.
Kovu bi mogli prodat za lijepe novce i dobar procenat od sljedeceg transfera. Iz nase lige tesko mozemo prodat igraca za 2+mil, ali bi nas procenat od sljedećeg transfera mogao pogurat.
Rahmanovic je po meni jedan od najzaslužnijih za duplu, borac, pravi igrac za nasu ligu, prevaga u svakom smislu, njegov odlazak bi se bas osjetio.
Tatar igračina, ali ako je doslo do zamora materijala nek ide ako misli da ce mu bit bolje.
Četiri od pet nasih najboljih igraca, ali Lazic mi se izdvaja kao neko koga bi morali zadrzat.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 14 jul 2019, 11:12

emir79 je napisao/la:Nas ako napuste Lazic, Rahmanovic, Tatar i Kovacevic mi nemamo sta traziti u borbi za titulu.
:thumbup:

A pritom da dovedu nakve Milanoviće, Gavriće.... kao zamjene

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 14 jul 2019, 11:18

emir79 je napisao/la:Nas ako napuste Lazic, Rahmanovic, Tatar i Kovacevic mi nemamo sta traziti u borbi za titulu.
Slazem se! Al to je nasa realnost, đaba i vlasnik, đaba sve. I igrac se pita. A ovdje se moze zadrzati samo ako mu das duplo.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 14 jul 2019, 11:18

Stroj1946 je napisao/la:
:thumbup:

A pritom da dovedu nakve Milanoviće, Gavriće.... kao zamjene
Reci da se salis za Milanovica :lolno:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 14 jul 2019, 11:20

Mene samo zanima kako ljudi procijenise da je Gavric fula a lik jos nije ni debitovao za klub?! Evo nekima je i Milanovic 'tamo neki Milanovic'... Mati draga, kao da smo mi Sevilja pa mozemo dovesti igrace koji vrijede 10 miliona...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, Google Adsense [Bot], kogmagie46, mire971, Risonja99, ronaldo99, Samba71 i 69 gostiju.